goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Bir sürü falsosu var, efsane değil. Ama yine de keyifliydi gayet izletti. Forensik olarak değil de karakter detayları olarak doyurdu. Turturro sempatikti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 İlk 2-3 bölüm çok güzel başladı ama sonlara doğru bendeki beklenti tam olarak karşılanmadı. Ha dizi kötü değil izlenir her türlü. Ama HBO'nun Tru Detective yerine koyduğu dizi olarak bakarsak kesinlikle True Detective'den iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 ilk sezonu, eyvallah ama.. true det.in 2. sezonu izledigim en kotu seylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 2. Sezonu kısır başlamıştı ama sonlara doğru acildi ve 5-6. bölüm ve sonrası baya iyiydi bana kalırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Dizi cok acayip bitti lan. Amerikan adalet sistemini ve hapishane sistemini yerden yere vurdu, vurmakla kalmadı cok güzel yansıttı insan kendi yerine koydurdu resmen. Final'de de sistem için umut var gibi gösterdi ama üzen nokta nasir cıkmış olsa da bitik ve düzelemiyecek bir portre çizdi. Space'e katılıyorum ortada bıraktılar bi garip duygularla bitirdim tek Kazanan Turturro :)-D Bu arada wire dizisinde fln yazmış yazarlardan biri Hiç izlemedim wire'ı merak ediyorum... 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 serjuhan said: 2. Sezonu kısır başlamıştı ama sonlara doğru acildi ve 5-6. bölüm ve sonrası baya iyiydi bana kalırsa. izledigim en kotu seydi. su "dizi sonradan aciliyor" geyigi anca "bu kadar boktan sey izledigimi belli etmeyim bari" kafasinin uzantisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 dasaa memesiz kalmış yine belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 abi cok acik soyleyim true detective'in 2.sezonunu begendigini soyleyen adamin zevkinden cacik olmaz. pazardan alacaginiz yarim kilo langa hiyari 40kat daha kalitelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Ehh, mesajına fazla odaklanmış dizi. Hikaye biraz daha ön plana çıkmalıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 2.sezonu imdb den yüksek puan alınca işte millet nasıl bok atsam keyfine düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 izlenmeye izleniyor ama zayıf baya bu dizi. 6/10 would not bang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 abi bunu yeni bitirdim, en iyi bölüm ilk bölümdü. onun dışında meh. 6/10 final bölümünü 1 saat 35 dk yapmışlar bir de, baya tırttı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 sen kesin arrow cusundur şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 he bide zoo, neyse artık o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 yok uzun zamandır dizi izleyemiyordum, arkadaş çok tavsiye etti öyle başladım buna da. var mı dizi tavsiyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2016 preacher, braindead izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 ay aman nidalarıyla tavsiye edilmişti, hakkını veremedi. sonuna kadar izletiyor ama yani meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 6. bölüme geldim, imdb puanını hak etmediğini düşünüyorum. Karakterler güzel, ortam iyi ama.. savunan taraf adam suçsuz diyor yaşadıklrıyla, savcı ve polis tamamen suçlu diyor. Adam içerde suçsuz girip suçsuz çıkacak bir adam gibi ne varsa bulaştı. Hani böyle ulan bir sonra ne olacak diye izlersin izlersin ve hakkaten bişey olur, bunda öyle şeyler olmuyor, hep bir şöyle olacak, e oldu, böyle olacak e olduu gidiyorum.. 1 2 yere şu an suçsuz, şu an suçlu gibi hissediyorum dedim ama o gerilimi en üstte tutmadı benim için. Bakalım son 2 bölümde nasıl bir son olacak. Yani şöyle vura vura bir savunma izemeyi diliyorum Kapoor'dan, anca o zaman puanına yaklaşırım ama şu haliyle 7.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2016 Güzeldi. Genel tempo biraz düşük, herkesin hoşlanmaması normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Atmosfer, setting, çekimler, ağır ilerleyiş falan iyiydi de işte plot biraz meh kaldı. Bu tarz dizilerden hoşlanmayanlar için özellikle kabus olur :p Dizilerin IMDb puanı filmler gibi mantıklı değil zaten, 7-10 arası falan puanlanıyor. Gerçekten iyi/popüler diziyse 9'dan aşağı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 ilk bölüm elemanın başına gelenlerden benim içim daraldı resmen.çok güzel empati kurduruyor dizi ana karakterle izleyici arasında.o yüzden çok başarılı buldum ben diziyi. yoksa plot oldukça sıradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Bence puanını hak etmeyen bir dizi olmuş. Geçen hafta bitirdim ama yazmamışım, 7 falan maks alır, o da oyunculuk ve çekimden. Ben senaryoyu çok basit buldum, hiç counter bişey yok, bekledim sürekli ama başta ne düşünüyosan sonda da o, meh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 stanger things gibi bir plebfestin 9 aldığı skalada bunun 8 alması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 stranger things nefreti nedir yahu. nefretlik bir şeyi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar