Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Night Of (2016) - HBO

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Dizi cok acayip bitti lan.

Amerikan adalet sistemini ve hapishane sistemini yerden yere vurdu, vurmakla kalmadı cok güzel yansıttı insan kendi yerine koydurdu resmen. Final'de de sistem için umut var gibi gösterdi ama üzen nokta nasir cıkmış olsa da bitik ve düzelemiyecek bir portre çizdi. Space'e katılıyorum ortada bıraktılar bi garip duygularla bitirdim tek Kazanan Turturro :)-D

Bu arada wire dizisinde fln yazmış yazarlardan biri Hiç izlemedim wire'ı merak ediyorum...

9/10
Sosyal ağlarda paylaş

6. bölüme geldim, imdb puanını hak etmediğini düşünüyorum. Karakterler güzel, ortam iyi ama..

savunan taraf adam suçsuz diyor yaşadıklrıyla, savcı ve polis tamamen suçlu diyor. Adam içerde suçsuz girip suçsuz çıkacak bir adam gibi ne varsa bulaştı. Hani böyle ulan bir sonra ne olacak diye izlersin izlersin ve hakkaten bişey olur, bunda öyle şeyler olmuyor, hep bir şöyle olacak, e oldu, böyle olacak e olduu gidiyorum.. 1 2 yere şu an suçsuz, şu an suçlu gibi hissediyorum dedim ama o gerilimi en üstte tutmadı benim için. Bakalım son 2 bölümde nasıl bir son olacak. Yani şöyle vura vura bir savunma izemeyi diliyorum Kapoor'dan, anca o zaman puanına yaklaşırım ama şu haliyle 7..

Sosyal ağlarda paylaş

Atmosfer, setting, çekimler, ağır ilerleyiş falan iyiydi de işte plot biraz meh kaldı. Bu tarz dizilerden hoşlanmayanlar için özellikle kabus olur :p

Dizilerin IMDb puanı filmler gibi mantıklı değil zaten, 7-10 arası falan puanlanıyor. Gerçekten iyi/popüler diziyse 9'dan aşağı olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...