xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Tutarlılık sorunu yasıyor biraz dizi. An itibariyle sadece avukat abimizin performansı, production value ve hinfu avukat ablanın bacakları ayakta tutuyor diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 2. bölümü bitirdim, güzel şimdilik. izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 o hapisteki dönüşüm birden köskötü olma falan çok çizi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2016 aynen dönüşümün o kadar hızlı olması saçma oldu. naza laf atan zencilerden birini bulmuştu avukat. zenci hemen koşup kaçtı. Sonra ona ne olduğunu göstermediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Evet son bölüm bayıktı. Hızlı ilerletmeye çalışmalarının sebebi mini dizi olmasıda olabilir ya... En azından ayaklardan kurtulduk sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Ya aslında biraz mini dizi diye, biraz da bizim pıtır pıtır arka arkaya gördüğümüz şeyler yasal süreçte aslında öyle saat-gün değil de haftalar düzeyinde gerçekleşiyor diye hızlı oluyor. Yine de bir anda saçını kazıyıp yumruklarına dövme yaptıracak kadar bozulmaz ki insan. "İçinde varmış" havası yaratıp "aslında kendi mi lan hakkaten" dedirtmeye kasıyorlar, ama biraz abartıyorlar. İçinde varsa bile daha duruşmaya bile çıkmadan 50 yıl yemiş gibi davranmak neden, hiç mi iyi çocuk gibi görünmeye kasmayacaksın arkadaş. Oralar saçma ve sallapati biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2016 Adamın şu an bulunduğu noktada mahkemeden ziyade hapishane hayatına yatırım yapması mantıklı. Normal koşullarda -yani dizi olduğunu göz ardı edersek- suçsuz bulunması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 7. bölüm çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 7. bölüm iyiydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 DÖVME çok iyi diil miydi yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 cok iyi diziydi.. hbo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 7. iyiydi sekizi yarisina akdar izleyebildim. sonuca dogru variyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Çok güzel bitti ya. Böyle tüm dizi gözümün önünden geçti sonlarda, çocukla öylesine empati kurmuşum ki buruk bi sevinç ve üzüntü duydum. Ki sadece nasir de değil. Tüm karakterlerin yaşadıkları ve sıradanlıkları, insanlıkları... Önerilen diziler listemde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 aynen dizi iyiydi. omar cdyi avukata gönderiyor ya. onu naza yardımcı olmak için mi gönderiyor, dava yeniden görülsün vs diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Bitti mi? Full indirip izliyim artık, öve öve bitemedi dizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 izleme bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 kötü baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 İzle gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Bu diziyi eleştirirsin, beğenmediğin kısımlar olur anlarım da kötü diyen arrow filan izliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Ya da zoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 8. bölümü izledim ve bitirdim. Bence izleyin, öyle bir dizi ki, hiçbir karakterin safına geçemiyorsunuz. Hepsinin artıları ve eksileri var, aynı bizim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 güzel dizi call of the wild'ı merak ettim, var mı önereceğiniz çevirisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Ben ebook olarak okuyorum su an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar