feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 selam ben bu tişört işinde ısrarlıyım ya başım yansa da yapıcam bir arkadaşımla. ama hedef kitlemi geniş tutmaya çalışıyorum. mesela patidekiler baskılı tişört aldığında nasıl tişörtler alıyor bana örnek verebilir misiniz biraz? trollenmek fıtratında var ama saha araştırmama da yardımcı olun bi yandan bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 yetişkinler baskılı tshirt almıyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 ya mutlaka vardır çok beğenip aldığınız tişörtler abi. basic tişört de yapıcam zaten kendim dikeceğim için tişörtleri. ne kumaş, ne model tercih ediyorsunuz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Ben genelde düz renk tişört giyiyorum, yada mudo da falan bazen sene de bir yada iki tane güzel baskılı buluyorum. Baskılı gömlek yapın bi farkınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 1 karisa 2 karis cerceve gıbı baskılar cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 jinx.com vardi eskiden lisedeyken siparis verirdik de, bi yerden sonra alir mi insan dandik baskili tisort cidden =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 tshirt u kendin dikmek?? kaca satacaksin ki.. 1000 tane alirsan tanesi 2.5 tl arti kdv.. acun bile girdi o ise.. al ac ugrastirma beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 amacın para kazanmak ise kendin dikmekte kötü fikir, baskılı tshirt işi de kötü fikir. bin tane yapanı var, toptan yapanla fiyatta rekabet edemezsin. büyük ihtimal kalitede de edemezsin. ha hobi olsun, tematik şeyler yapayım eşe dosta yapayım boş vaktimi değerlendireyim diyorsan niş şeyler bulur eşe dosta satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 kendim dikmek derken, hazır alıp basmayacağım üzerine işte. ben mesela baskılı tişört de giyiyorum, gömlek de giyiyorum, düz renk de giyiyorum ve üçünde de aradığım şeyler; rahat olmaları, kumaşlarının düzgün olması ve baskılı giyeceksem baskının iğrenç kalitede olmaması. benim annem 40 senelik falan imalatçı olduğu için istanbul'un yarısından fazla atölyelerine erişimim var. ama amacım düz tişört yap bastır değil. single jersey kumaşından da kullanmak istiyorum. köstebek'te satılan bisiklet yaka ne olduğu belli olmayan tişörtler gibi şeyler değil istediklerim. kendim giyebileceğim şeyler yapmak istiyorum.. ama genel olarak daha gamer ya da geek dediğimiz kitleye hitap etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 abi şu siteye baksanıza bi 2 dakika https://www.madbangz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Erkek adam çıplak dolaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 el uretimi icin asırı nitelikli is yapıp cok pahalıya satması lazım, gerceklesme ihtimali cok dusuk. suan tekstil sektorunde calısıyorum gunde binlerce triko uretiliyor ki ihracat buyuk kısmı kaliteli üretim baya ona ragmen fiyatlar cok dusuk. baski isi de oyle adamlar fabrikasyon sekilde istedigin kadar basIYOR 3-5 kurusa. cok nitelikli bir is cikarman lazım ki bildigin modacı olmak demek o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 gruffox.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 cok sevdiğim bişi olcak yoksa almıyorum. coğu hediye tsihrtlerimin zaten. onun dısında baskısız alıyorum düz renk iyi rnek bulduğumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 iste altyapi var..kendi dizayn eder youtubedeyken giyer istek olur magazaya yonlendirir.yada cekilis yapar odul olarak onlardan koyar vs vs.. meta tamamen gamergeek olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 türkiyenin en çok izlenen yayıncılarının yarısı arkadaşım zaten, onlara göndermeyi düşünüyorum tişört aynı zamanda. basic sekmesi de olucak birkaç kategori oluşturdum kafamda. witty, geeky, tikky falan diye gidiyo sdf hatta basic sekmesinin adını pati koyalım. siz benden alırsınız basiclerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bizi bulastirma..burasi nispeten underground kalsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 cok heveslisin dene ya en kotu batarsin, asgari ucretle barista olup borc odersin. uzaykekinin konusu yukarida iste, denemezsen oyle mutsuz falan olacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 asdf ok pati olmasın. neyse indirim kuponunuz hazır bile. bayaaa ucuza veririm size kafamdakini başarırsam. batacak bişi yok şuanlık zaten, ufak tefek siparişlerim var 50 100 adetlik falan. onlarla biraz para biriktirip şahıs şirketi kurmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 patiye özel prompsyon kodu gelirse alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Siyaha baskı yap önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Çabuktişört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 isim bulsanıza bana ya. arkadaşımla ortak iş yapıcaz. onun adı selin benimkisi mina işte. spektrum falan düşündümdü ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 25 lira veririm en fazla tshirt basına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar