dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 said: saçma sapan hırslı insanlar ofis dedikoduları terfi telaşları ot bok. su cok yipratici. ben ILK DEFA (evet ilk defa) bu kadar kuyu kazilan ve ofis dedikodulari vs donen bir yerde calisiyorum. bildigin nefret ettim... calisma kosullari falan zaten agir. her neyse, pek sevdigim kardshim sipeyskek, abi hayati boyle kabul edip stoic olmakta fayda var sanirim. stoaci olun biraz. enseyi karartmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Maddi durumun iyiyse ilgini çeken bir bölüm oluyabilirsin. 28 erken bir yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Kamudan kamyonla adam şutluyorlar. Tanıdık filan varsa tatil yöresinde bir yere kapak atmaya bakın. Mesailerde yan gel yat yaparsınız boş vakitlerde de takılırsınız sağda solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 2. iş olarak bişey yapıyo o şekilde memur olanlar (egede vs de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Arma said: Maddi durumun iyiyse ilgini çeken bir bölüm oluyabilirsin. 28 erken bir yaş. bok erken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 sipeys kaşınıyo yaaa. Aldırmayın. Benle bir 70 lik içsin sabah işe topuklarını vura vura gider. Deşarj olması lazım (elinden geleni yapıyormuş zaten de) adsfsffsfaf..28 yaşında ne bunalımı lan, şımarıklık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 simariklik degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Masakari said: Kamudan kamyonla adam şutluyorlar. Tanıdık filan varsa tatil yöresinde bir yere kapak atmaya bakın. Mesailerde yan gel yat yaparsınız boş vakitlerde de takılırsınız sağda solda. Ha şunu da söliyim, kamu değil özel sektörde de işten çıkarmalar şirketleri kapatmalar/kayyuma atamalar vs başladı-başlayacak....Kimilerine fırsat olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 iki dakka aggro aldırmadın senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 universiteyi bitirip ise girmem lazim. daha bitmesine 4 sene var lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 sen hayatinin geri kalanini asya da gecirmiycek miydin o is noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 feverfeverray said: universiteyi bitirip ise girmem lazim. daha bitmesine 4 sene var lan! 1 sene de uzatirsin 5. 1 sene de issiz gez 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 feverfeverray said: universiteyi bitirip ise girmem lazim. daha bitmesine 4 sene var lan! bölüm ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 İtalyan yemekleri ve edebiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 italyan dili ve edebiyati uzerine formasyon almaya bakicam artik pedagojik formasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 DavidMills said: sipeys kaşınıyo yaaa. Aldırmayın. Benle bir 70 lik içsin sabah işe topuklarını vura vura gider. Deşarj olması lazım (elinden geleni yapıyormuş zaten de) adsfsffsfaf..28 yaşında ne bunalımı lan, şımarıklık resmen. yaaaaa davidciğim yalansın rakı rakı diyorsun hiç aramıyorsun bırak bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 İtalyan edebiyatı ve bellucci de olabilir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Oski said: sen hayatinin geri kalanini asya da gecirmiycek miydin o is noldu olmadı anlaşamadık şartlarda, döndüm ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 ad3m said: İtalyan edebiyatı ve bellucci de olabilir bilemedim KOMIK MISIN OLUM yo baktim degilsin kasar peynirden bi tik daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 arkadaşlar öğrenciler topiği kirletmesin burası yetişkin ağlaşma yeri, siz dışarıda bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 normalde mezundum ben! 3 senemi antik yunancada harcamasaydim. yetiskin sayilirim ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 o zaman daha da kıskandık seni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Lanet olası federaller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Herkes uruguay kamboçya yeni zelanda falan bi yerlere gidiyor sende git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 meh. yurtdisinda turkce bilen bir suru eleman ariyorlar. ben su an bebek bakiciligi icin bile uygun degilim. facebook bile eleman ariyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar