sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Sanırım 5 yıldır falan patiye açtığım ilk kişisel konu olabilir, ama elbette troll sünnettir. Son zamanlarda düşünüyorum, ama bir cevaba ulaşamadım. Hayatımı nasıl geçirmek istediğim konusunda gerçekten hiçbir fikrim yok. Çok basit bir problem, hani dünyanı yeniden keşfettiğim falan yok ama, ne bileyim. İyi bir işim var, iyi de yapıyorum. Ama cidden çok sıkıldım artık. Sabah kalk servise bin git bilg başına otur bütün gün bir yarış içinde üzerinde sürekli baskı vs vs. saçma sapan hırslı insanlar ofis dedikoduları terfi telaşları ot bok.. Baydı şu ortam. İş değiştirmeyi de düşündüm, e gittiğim yer de aynı olacak ki. Sistem bu sonuçta. Ha sistemin içinde sevdiğin bir alan olur falan, e o da yok abi. Bugün içimden pazartesi gidip küt diye istifayı basmak geldi. "Abi iş bulmadan iş bırakıl.." çaat bir tokat. Ne yapacağımı, nasıl bu durumdan çıkabileceğimi hiç bilmiyorum. Bunu bana şöyle şöyle yap yazın diye anlatmıyorum ama belki benzer sıkıntıyı çekmiş / çeken bilirleri vardır. Ben şöyle bir çözüm buldum der falan diye biraz içimi dökmek istedim. King regards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 30una mi girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Ahaha :) 28. Close enough. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Y jenerasyonu yazisini yapistirsin biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Bi di ilk reply "$ey istiyosun" olmaliydi. Forumun kalitesi dusmus malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 deveye bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Hidroliklerde başınç oluşmuş patlat bi osbir geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Tabi lan manyak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 kendi firmanı kur. heyecan olur. patlarsan, yine dönersin kurumsal hayata. Ben de bunu yapıcam da daha zamanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 ya birikmişin varsa uzun, ucuz bi seyahate çık, ya ülke değiştir, en azından aynı sistem içinde daha kaliteli insan ve ortamlarda yaparsın ya kendi işini kuracaksın veya az sayıda insanla kendi işini yapan bir startupa gireceksin welcome to midlife crysis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 ben marangozluk yapıyorum o da sana gelmez yakında bırakıcam tarıma başlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Köye falan yerleş? O kadar ters geliyosa 'sistem' sana , varını yoğunu sat , köye yerleş. Mandıra filozofu style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Fistan said: ben marangozluk yapıyorum o da sana gelmez yakında bırakıcam tarıma başlayacağım Marangozluk iyi birakma. Biz de burada elimizden geldigince su kontrasindan mutfak siktik. Insan mutlu oluyo Sali da ham mobilyalarim gelecek ustune patine+plastik boya sonra ver zimparayi al eskitilmis mobilyayi. Son kat da sprey selulozik sikiyorum ustune... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 ne plastik boyası ne selulozik spreyi piç edeceksiniz mobilyayı neyse adamın topiği kirletmeyelim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Mithat said: Köye falan yerleş? O kadar ters geliyosa 'sistem' sana , varını yoğunu sat , köye yerleş. Mandıra filozofu style. abi sen akıl verme ya kimseye lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Ben aynı problemlerle boğuşmaya başlarsam akademisyenlik yolağına saparım diye düşünmekteyim Kendi işini kurmak bi çözüm mü bilemedim, o da sıkar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 para mevzusu olmasa napardım de onu yap -alan watts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 iyi bi isin var da sanirim sevdogin is degil. biraz sans isi bu durum belki is degistirsen daha farkli bi ortam olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Cocukken sikildim diyince babam evlendirelim seni derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 seni neyin mutlu ettiğini araştır, bulunca peşinden git. para bir şekilde yolunu bulur. aklı çalışan adam her düzende geçimini sağlar. eğer human game kapsamında hedeflerin yoksa neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Ben de 40'a merdiveni dayadım 2 seneye kısmetse. Bu tür düşünceler son 7 8 senedir hep kafamda var. Geçen sene işi bıraktım. İş bulmadan. Evde 2 3 ay geçti. Boş. Sonra bişeyler bulmak lazım olduğundan araştırdım ve bir arkadaşla eski işimize benzer bir şeye giriştik. 7 8 aydır buradayım. Eski işimdeki maaşımın yarısını kazanıyorum. Stresim %200 azaldı. Tabii ki işimiz yeni ve müşterimiz de çok değil, ilerde ne olur bilmiyorum ama. Eski işteyken kazanca göre yaşamaya devam edemiyorsun tabi. O biraz sıkıntı veriyor. Kazancı iyi kontrol etmek lazım, aksi halde hüsran olabilir. Eski işimde günde 250 350 mail arası alıyordum, 3 farklı projeye bakıyordum, sabah 09.30'da gidip akşam bazen 23.00'da falan çıkıyordum. Hafta sonu yetmiyor, geceler yetmiyordu. Gece 02.00'da mail alıp cevap yazdığımı falan hatırlarım. Şimdi 17.45'te çıkıyorum, ertesi sabah 09.00'da ofiste oluyorum. Bazen evden 1 2 bişeye bakıyorum keyfi o kadar. Avantajları var ama şimdilik dediğim gibi kazançtaki dengesizlik bir çok şeyden feragat etmeni gerektiriyor. Eğer kaldırabilirim ya ne olacak diyosan kendi yoluna bakmanı öneririm, yok aldığım maaşın yarısıyla ben naparım diyosan işe daha çok sarılmanı öneririm, daha çok sorumluluk al, yeni bir proje enerji verebilir, farklı içeriklerle devam etmeni sağlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Sanırım sorunun işten ziyade "bu hayat hep böyle mi geçecek" noktasında. Aşağı yukarı ne yaparsan yap bir süre sonunda illaki monotonluğa dönecek hacıt. İşi gücü bırakıp gezedyim desen bir süre sonra o da monoton olacak. Kaçarın yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 yekeyeke said: Ben de 40'a merdiveni dayadım 2 seneye kısmetse. Bu tür düşünceler son 7 8 senedir hep kafamda var. Geçen sene işi bıraktım. İş bulmadan. Evde 2 3 ay geçti. Boş. Sonra bişeyler bulmak lazım olduğundan araştırdım ve bir arkadaşla eski işimize benzer bir şeye giriştik. 7 8 aydır buradayım. Eski işimdeki maaşımın yarısını kazanıyorum. Stresim %200 azaldı. Tabii ki işimiz yeni ve müşterimiz de çok değil, ilerde ne olur bilmiyorum ama. Eski işteyken kazanca göre yaşamaya devam edemiyorsun tabi. O biraz sıkıntı veriyor. Kazancı iyi kontrol etmek lazım, aksi halde hüsran olabilir. Eski işimde günde 250 350 mail arası alıyordum, 3 farklı projeye bakıyordum, sabah 09.30'da gidip akşam bazen 23.00'da falan çıkıyordum. Hafta sonu yetmiyor, geceler yetmiyordu. Gece 02.00'da mail alıp cevap yazdığımı falan hatırlarım. Şimdi 17.45'te çıkıyorum, ertesi sabah 09.00'da ofiste oluyorum. Bazen evden 1 2 bişeye bakıyorum keyfi o kadar. Avantajları var ama şimdilik dediğim gibi kazançtaki dengesizlik bir çok şeyden feragat etmeni gerektiriyor. Eğer kaldırabilirim ya ne olacak diyosan kendi yoluna bakmanı öneririm, yok aldığım maaşın yarısıyla ben naparım diyosan işe daha çok sarılmanı öneririm, daha çok sorumluluk al, yeni bir proje enerji verebilir, farklı içeriklerle devam etmeni sağlayabilir. Süper cevap.. Tam olarak istediğim bu biliyor musun? Düşününce buraya varmıştım. Ama sorun şu ki, bir "mesleğim" yok. Finansal Planlama üzerine çalışıyorum, bütçe-planlama departmanı yani. Ve çok büyük bir firma olduğu için, çok "company spesific" bir işim var. O yüzden gideyim kendi işimi kurayım gibi bir seçeneğim malesef yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Fistan said: ben marangozluk yapıyorum o da sana gelmez yakında bırakıcam tarıma başlayacağım napcaksın? ciddi soruyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar