Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 O zaman Tuborg gold un da pastorizesiz olanini yapsalar Ataturk gibi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 feverfeverray said: abi tuborg amber'da farkli ne var hazir toplandiniz sorayim dark kadar değil olmasa da birazcık kavrulmuş maltla yapılıyor. olması lazım. rengini görmedim, emin değilim o yüzden ama ismi/rengi amber olanlar az kavruk malttır normalde. hobaa amber bira satalım gogogo deyip de kapkara şişeye basıyorsun birayı. o da süper mantık tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 hiii anladim. tenk yu coko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Brewmaster'lari ictim ama pek begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Zx5FoDSc-0U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Meh bira Yesil seri daha iyi Tgold 2 Kat daha iyi Weiphstaner mi ne,adini bilmedigim o bugday dalgasi,bunlardan faekli bi seviyede zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 bajazet said: nope. denedim. nope. efes'in asıl brewmaster serisi gelecek onu bekleyin. red ve white denedim, güzelceydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 şu brewmaster mekanlarda var mı ya? hiç görmedim imamizer said: o nasıl bir yazı fontu ya, bira değil pingue süt burger sanki. hahahah buna çok güldüm Llama said: maden sodasına alkol basmışlar.. pastörsüz diye kakalıyorlar harbiden güzel benzetme olmuş. tadı aynı öyle. tombul şişenin içine soda koymuşlar gibi. sadsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 bu arada piyasada satılan içtiğim en kötü bira amsterdam. seven varsa ortaya çıksın. ilk üçüm ise gold,amstel,grolsch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 brewmaster amber denedim beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 birayi almanlar yapiyor. burda tartisarak kendinizi helak etmeyin gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 tuborg amber de kötü, kehribar dese ya amber yerine, daha mistik bi havası olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Efes Ozel Seri 10 guzel, onun disinda Efes'ler vasatlik ile ortalamalik arasinda dolaniyor bence. Yerli biralardan su Garaguzu AMber'i epey begendim ben, onu tavsiye ederim. Efes ama biralarina deli gibi CO2 ve seker kattikca duz yola cikamaz. Brewmaster Amber de boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Gara guzu icin muglaya gelin, fabrikadan kasa kasa alip goturun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 efes'in en iyisi yine malt ya. özelseriyi de beğenmedim ben. abi bide tuborg gold'ların arkasında eskiden şeker katılmamıştır gibi bişi yazıodu artık o kalktı, hatırlayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 100% malt demek seker katilmamis demek zaten Efes yazamiyo standart birasinin ustune 100% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 http://www.gifbin.com/bin/072016/beerbarian-doug-bailey.gif beerbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 bende çok beğendim. gayet hafif ve içimi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Esh said: 100% malt demek seker katilmamis demek zaten Efes yazamiyo standart birasinin ustune 100% haumm oldu şimdi, eskiden arkasında da yazıodu gold'un çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 RamsesII said: brewmaster amber denedim beğenmedim köpek sidiği gibi çok asitli, iğrenç kesinlikle. pastörsüz içimi falan güzel ama tadı zayıf kalıyor benim zevkime göre, psikolojik doyuma ulaşamadım 7 şişede sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 garaguzu sevdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Garaguzu kötü ya. Yanılmıyorsam Muğla'da üretim yapıyorlar ve ağırlıklı İngiliz turist olan Marmaris ve Fethiye'ye abanıyorlardı ilk zamanlar bu da bizim yerli Ale diye. Ale olarak bakarsan kötü, ama seven vardır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 seven çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ben beğendim garaguzuyu ama genel olarak biraları beğenirim. seçici değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar