Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Şimdi yaklaşık 4-5 aydır sokakta bulunan çocuklar gece gündüz demeden insanlık dışı çığlıklarıyla ruh halimi darmadağın ettiler. Yüz defa çocuklara bağırdım, çocuklara bağırmanın bir çözüm olmayacağını anlayarak "Size aileniz terbiye vermiyor mu" anahtar kelimesiyle ailelerini aggrolayarak "aman bize terbiyesiz demesinler" dürtüsünü harekete geçirmek ve çocuklarını dışarıya göndermemek için etkili olmak istedim. Ama çocuk yapma hatasına düşüp bu hatayı 6 yıl sonra fark eden, "aman evde bağırmasın da nerede bağırırsa bağırırsın" düşüncesiyle hareket eden bu öküzlerin duyarsızlığını hesaba katamadım. Bir de aksi gibi karşımızda, yani 5 metre ilerimizde huzurevi var. Dün en son bu hayvan ebeveynlerden bir tanesi sanki orası çocuk parkıymış huzurevinin duvarını kale olarak kullanıp saat 2200'ye kadar çocuklarla bağıra bağıra top oynayınca delirdim. Çözüm önerisi olarak şu duyuruyu apartman girişlerine asıp müzik ziyafetine başlamayı düşünüyorum. Baş ayılar benim alt komşum ve hemen yan apartmandaki balkon komşum olduğu için Audioengine A5+'ın gücünü iliklerine kadar hissedeceklerinden şüphem yok. Öte yandan OHAL durumu sebebiyle başımı polisle derde sokmalarından da çekiniyorum. Yani bu yüzden bana bir şey yapılacağını düşünmüyorum polisle vesaireyle bürokratik anlamda aram iyi, ama yine de "polis gönderdim sustu" düşüncesi yaşatırsam daha beter olurum. Şu an için aklıma gelen tek çözüm bu. Bir işe yarar mı, anlarlar mı pek sanmıyorum ama içim soğuyor en azından. Sizin var mı öneriniz, ne yapayım? Polis tehditinden nasıl sıyrılırım? Tutup "SEN BAĞA İRONİ YAPMIŞINK" diye kapıma dayanacaklarını da sanmıyorum gerçi ama gece 2300'de Behemoth dinlemek pek hoşlarına gitmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 belediyeye sikayet et park yapsinlar. cocuklar evde otursa bilgisayar oynasa ot oluyorlar disarida oynasalar ses yapiyorlar, cocuk olmak da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bırak oynasın cocuklar sen sokakta bağırıp cağırıp oynamadın mı ? ne kadar ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 çocukları bagaja at ormana bırak gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Fistan said: bırak oynasın cocuklar sen sokakta bağırıp cağırıp oynamadın mı ? ne kadar ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Emeğe saygı(tu) repbastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 daha medeni bir yere taşınmayı deneyebilirsin. bizim sitede 200 çocuk falan var, akşam 7'den sonra çıt çıkartmalarına izin vermiyor aileleri. fight fire with fire olayı bu örnekte her türlü sana teper haberin olsun. söz konusu çocuk oldu mu bu ülkede her türlü topun ağzında sen kendini bulursun. ne ailelere bir şey derler, ne de o hamuru yoğurulmamış çocuklar bu yaştan sonra terbiye alır. gelecek adamın çocuğu aynı şekilde büyüyor sokakta. kimse seni haklı bulmayacak. ileri medeniyetler için geçerli böyle şeyler. medeni polis/yetkili bulamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Huzurevi'nin duvarında bağırmadım mesela, gidip arazide okul bahçesinde parkta oynuyordum ben. Ne demek bağırsınlar oynasınlar ya? Bulunduğum yer de yaşadığım şehrin en medeni kısmı işin fenası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bu arada o iki sayfa yaziya sokaga cocuklarini gece yarisina kadar salan ailelerden alacagin tek tepki 'bune mk' olacaktir, emege yazik =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 yapabileceğin çok bişi yok, taşınmayı düşünebilirsin huzurlu bir mahalleye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Fistan said: bırak oynasın cocuklar sen sokakta bağırıp cağırıp oynamadın mı ? ne kadar ayıp ya op tam bir topunuzu keserim amcası ya şu dediğini bir uygula da eğlence başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 çocuğun sokakta oynaması falan güzel şey fakat çocuk terbiye almadıysa hayvan evladı gibi davranıyor. bunun övülür, elle tutulur bir yanı yok. ailesinin vermediği terbiyenin faturasını etraftakilerin ödemesini beklemek ancak köylülük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ya bırak oynasınlar emekli albay triplerine girme diyecektim de güzel yazmış ya sdfgfd ama dayak yiyeceksin diye düşünüyorum nedense. o listeye behemoth da lazım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ya bizim aitede de bebeler gece 12ye kadar bagira bagira oynuyor. 10 yasinda cocugun disarda olmasini gectim evde bile olsa o saatte uyuyor olmasi lazim 12de ne isi var disarda. bizim milletin ureme yetenegi tavsan kadar iqsu tavsandan da dusuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 kitap okumayan bu millet o hazırladığın wot u okur emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 asdas aynen kimse okumaz bu arada. 5 cümleyi geçmemek gerek. ÇOCUK SES YAPIYOR. SAHİP ÇIKMIYONUZ. SESE TAHAMMÜL ETMEK ZORUNDA DEĞİLİZ. İSTERSENİZ BEN DE SES YAPARIM. MÜZİK ÇALARIM. falan yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 İyi de mahallede herkes mi çocuğunu sokağa salıyor gürültü yapsın diye ? Diğer mahalle sakinleri ne olacak ? Huzur evi ne olacak peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Fistan said: bırak oynasın cocuklar sen sokakta bağırıp cağırıp oynamadın mı ? ne kadar ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bizim evin de karşısında baklava/börek imalathanesi gibi bir yer var ve soğutmaları 24 saat aralıklarla böğüre böğüre çalışıyor. geceleri pencere açıkken durduğunda anlıyosun nasıl kafa ütülediğini. normalde aşılmaması gereken bir desibel miktarı var ve belediye gelip ölçüm yapıp uyarı/ceza verebiliyor diye araştırmıştım. ama bunu çocuklara uygulayamazsın tabii sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 gıcık mısın abi, her şeyden nem kapıyorsunuz Fistan said: bırak oynasın cocuklar sen sokakta bağırıp cağırıp oynamadın mı ? ne kadar ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bizim sokaktaki cocuklar da it gibi, gece 1'e kadar bir oraya bir buraya koşup çığlık atıyorlar. Fakat yapabileceğim hiçbir şey yok. Biz de çocuk olmuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Abi deli misiniz çocuklar zile falan basıyor, balkonda kedilerim var su fırlatarak birinin aşağı düşmesine sebep oldular mesela. Allahtan ikinci kattı da bir şey olmadı. Ne demek emekli albay tribi, ne demek topunuzu keserim amcalığı. Niye buna katlanmak zorunda olalım ki? Niye huzurevinde kafasını dinlemek isteyen amca sokakta ZIGÖAAAAAA sesine maruz kalsın? "Aman en azından evimde yapmıyor sokakta yapıyor" rahatlığı beni delirten, ben çocukları suçlamıyorum ki. Aileleri sığır. Şuradan bir çözüm damıtıp düzelmeleri falan da umrumda değil böyle bi beklentim yok zaten. İçim soğuyor yoksa kabullenemiyorum tepkisizliği. Dün bi 10 dakika müzik ziyafeti yaptım mesela pamuk gibi oldum rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 yildirimokur said: İyi de mahallede herkes mi çocuğunu sokağa salıyor gürültü yapsın diye ? Diğer mahalle sakinleri ne olacak ? Huzur evi ne olacak peki ? futbol sahasının ordaki apartmanın önünde 9 aylık oynarken 1. katın camını kırdıydım hatırlıyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 dayanamıyorsan taşıncan. sen sessizlik istiyon çocuklar dışarda oynamiyacak oldu, başka... cocuk bu kediye su da atar, camda kırar hepimiz yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 sesin müzik çocukların sesini bastırmayacaktırda huzur evine kadar gidiyorsa ses amcaların teyzelerin kafaları senin sesinden daha çok ütülenebilir? Yazı güzel olmuş ama kimse okumaz sokakta ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar