tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 10 gunlugune falan dogu karadenizde takilcam Naapilir mesela trabzon gibi bi yerde Nerelere gidilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Sumela manastirina cikip asagiya "fenerbahceeee ver lan kupami" diye bagirmak en iyi aktivite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 benim ünide okuyan bir arkadasim okulda kiz arkasiyla fazla samimi olunca dayak yemisti. istersen dayak var yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 benim bi arkadasimi her sabah ayni otobus duragindan biniyolar diye evlendirmeye kalkmisti bi kizin amcalari fantastik derece yobaz ve tehlikeli biryer olarak canlanir gozumde hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Tabancayla sık sağa sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Türkiye'nin her ilinde yapacağın gibi doğru düzgün bakılmamış tarihi eserleri gezip, yörenin güzel yemeklerini yiyeceksin gizli köşe lokantalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Oruç ye, hatunlara yürü. Challenge at hayata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 3 H horon hamsi hayat kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Çömlekçiye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Rizeyi öv sağda solda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 sahil turu yap, ordu filan güzeldir.fındık toplama dönemi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Bizim koye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Saka bi yana merkezde cardak pide var mutlaka orda pide ye. Boztepeye cik . Uzun gol gereksiz gitme bence. Rize tarafina gidecekseniz ayder yaylasina gidin. Sumela manastirina gidip mackayi gecince yol ustunde sagdaki restoranlardan birinde kuymak veya alabalik falan ye.. hmmm bu kadar aklima gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 benim giden arkadaslar memnun kalmamis ayderden biton otel var, heryer tiklim tikisik yesillik zor gorduk diye geldiler belki tam ramazanda gititklerindendir fullmus cunku heryer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Trabzona gitmişken batuma git bence, pasaportsuz geç, 1gün gez takıl dönersin tekrar. Yol yaklaşık 2 saat. Hayat batumda abi, trabzonda birşey yok boşuna. https://www.google.com/maps/place/Batumi+Plaza/@41.646434,41.64361,18z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x7fa9d1fad97c112f!8m2!3d41.6464744!4d41.6436043?hl=tr-TR Burda da elektronik alışverişini yaparsın dönersin geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 copry said: Saka bi yana merkezde cardak pide var mutlaka orda pide ye. Boztepeye cik . Uzun gol gereksiz gitme bence. Rize tarafina gidecekseniz ayder yaylasina gidin. Sumela manastirina gidip mackayi gecince yol ustunde sagdaki restoranlardan birinde kuymak veya alabalik falan ye.. hmmm bu kadar aklima gelenler Ya zaten trabzona donuste ugriycam. Simdi artvindeyim ben burasinin dogasi manyakmis ya Rizeye de gidicem donuste, simdilik sadece icinden gectim bi yol var dumduz denizdi Cag doner falan yedim burda trabzonda dedigin yerde pidr mide takiliriz Sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 -Crawler- said: Trabzona gitmişken batuma git bence, pasaportsuz geç, 1gün gez takıl dönersin tekrar. Yol yaklaşık 2 saat. Hayat batumda abi, trabzonda birşey yok boşuna. https://www.google.com/maps/place/Batumi+Plaza/@41.646434,41.64361,18z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x7fa9d1fad97c112f!8m2!3d41.6464744!4d41.6436043?hl=tr-TR Burda da elektronik alışverişini yaparsın dönersin geri. Zaten artvindeyim simdi batuma kesin ugruyoruz ama 5 saat beklersin dediler cok pis kontrol varmis giriste bi de bekletiyolarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Fener forması giyip dolaşmak :) abi öyle hikayeler dinledim ki trabzonla ilgili direkt skip'e basardım ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 perşembe'den geçersen uğra kesin http://blog.askinkaymaz.com/wp-content/uploads/2007/10/karadeniz134dk7_resize_resize.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Fotoğrafçı arkadaşım var neredeyse 2 günde 1 geçiyor çekim vs. için. Max 30dk bekliyoruz diyor. Şimdi bazı bilen bilmeyen, DARBECİLER CEMAATÇİLER ORDAN KAÇTI ÇOK SIKI KONTROL VAR desede, aslında abartılacak birşey yok. Hem türk tarafı hemde gürcü gümrüklerinde standart 20 kişi sırada olur, türk gişeleri 2 adet, gürcü gişeleri ise 6 adet. Önemli kısım türk gişelerinden sorunsuz geçmek. Bir de iki gümrük arasındaki mesafeyi yürüyerek gitmek zorunda olduğun için biraz zaman alıyor evet. Araç ile geçmek daha hızlı tabi. edit: Bu arada aklınızda bulunsun, batum'a araç ile gitmeyi planlıyorsanız uluslararası sigortanızın olmasına özen gösterin. Yoksa kaza vb. durumlarda karşı taraf sizden direk olarak hasarın parasını isteyebilir. Vermiyorum banane derseniz hapis cezası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Tamam onu ogrendigimiz iyi oldu Yollar cok iyi ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Kimlikle geçiliyo mu batuma yoksa ille pasaport mu lazım ohalde durumlar nedir bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 kardeş trabzon u boşver batuma geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar