Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Bakıcam zaten neymiş 2FA diye, düzelsin de bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 2FA = Two-factor authentication Her log-in olduğunda SMS gelmesi işte veya App üzerinden kod gelmesi, sadece şifre değiştirdiğinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Bu konuda 2FA olmadan internet kullananlar oldugunu ogrendik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Grego said: Aiko said: yıllardır gmail kullanıyorum. bu kod olayını ilk defa duyuyorum. nereden aktifleştiriyoruz? bulamadım ayarlarda vs bişe yok :) şifreni özelden atarsan ben aktifleştirip geri atayım bu arada > myaccount/sign in security/password & sign-in method altında 2 step verification. haha yea right :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 o kadar biliyorsanız, niye kod gönderimi google dan nxsms e geçiyor onu açıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Ben de uPlay bile 2FA'lı artık. Desktop app'i açarken bile soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Ne farkeder abi kodun kimin gönderdiği, kodu girecen çalışacak işte. Stingray'le peşinde değilse adamlar birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 2FA kullanmak antivirüs kullanmak gibi bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Grego said: o kadar biliyorsanız, niye kod gönderimi google dan nxsms e geçiyor onu açıklayın. Kod gonderimi yapmayacaksin zaten, app kullanacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 açıklancak bişey yok o denk gelmiş o ipye falan ordan gelmiş işte ne kadar noobsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Ben app olayını sevmiyorum, app'in olduğu cihazda sıkıntı olursa sorun çıkıyor. SMS'le sim kartı taktığın an erişimin mevcut ve biri account'una girmeye çalıştığı an görebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Authy kullaniyorum. iPad, Android ve Macbook'da syncli calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 WaNTeD said: 2FA kullanmak antivirüs kullanmak gibi bi şey gereksiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 2fa active ettim. sms google dan geldi. nxsms falan filan yok yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Bright said: Ne farkeder abi kodun kimin gönderdiği, kodu girecen çalışacak işte. Stingray'le peşinde değilse adamlar birşey olmaz. hmmm... stingray... http://www.classycars.org/Chevrolet/chevrolet.1968.corvette.stingray.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 daha çok: theintercept.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 https://teknoseyir.com/durum/518690 https://productforums.google.com/forum/#!msg/google-yardim-forumu/zJ2gDisbruY/UBcsLKtWAgAJ https://productforums.google.com/forum/#!topic/google-yardim-forumu/HG-pWYvj-qw https://forum.donanimhaber.com/m_112673841/tm.htm normal gelmedi. hep Google'dan geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 ransomware olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 poff abi ne paranoyaksınız ya şu an bilmiorm ama bundan yaklaşık 10 sene önce beleş bi programla istediğim isimle sms atabiliodum. yani adam istese nsmsx yerine google yazıp da atabilir. kjfskadjf https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=send%20sms%20with%20id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 birşeyi bildiğinizden amma yakındınız ha. ne çok bilmek, çok bilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 yıhaa grego gerizekalı mısın yapamıyosun işte kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 logout sonrası tekrar girince, google dan gelmemeye başladı kodlar. problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 şimdi kod +456099294435 ten geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ben atim mi kodları sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar