bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 kanuni bir şey anlatmaya çalışıyor da dili varmıyormuş gibi. mesajları okuyorum ama ne demek istediğini anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Ben de yıllar sonra bi note daha alırım diyordum da kalem hariç s7 daha avantajlı sanırsam. Bu şimdi 3500 olur en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 S7yi biraktiracak bi ozellik goremedim. S8 cikinca ona devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 3500 ne ya. ama screen off baya güzel bişey gibi. öf fakirlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 S7 varken fazla benzer olmus note.. Iris scanner ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Ben fingerprint olayını bile kullanmıyorum iris scanner fln hikaye o yüzden. Web sitelerine girişte ya da ödeme ekranlarında parmak izini güvenlik olarak seçtim çat diye yapıyor işlemleri o iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 abi ayni mesjada kendine yanit vermissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Acaba sadece göze tutunca çat diye hemen algılıyor mu yoksa gözü açmak, dik dik bakmak falan mı gerekecek. gerçi korelilerin gözünü algılıyorsa bizimkini her türlü okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=R8l71D8vGBw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Irisssss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 iris. tersten oku, siri. işte samsung'un büyük oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 (tu) Zekice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 tabi lan rekabet gizli şifreler gerektirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 IDKFA IDCLIP IDDQD IDMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 http://cdn.macrumors.com/article-new/2014/08/sam_sung_auction.jpg ajan bulundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 yakında telefonun kilidini acmamız için kan testi yapan modul koyucaklar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 parmak izi yerine mi iris var, yoksa ikiside mi var? abi iris olayı çok kullanışsız bence, çok proper tutman gerekio gibi gözüküo. Kullananlar sonra cevap verir, mesela karanlık bi ortamda sinemada, yatakta vs direk zaten çalışmaz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ee baya iyiymiş iris, barnak izinden iyi. videoda kadın hiç proper tutmuyor, kamera gözleri gördüğü anda algıladı. babama note 5 almıştık, adam parmağı kesti sonra telefonu açamadı asdhuıasds KRİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 lan ben şifre bilene koymuyorum bu kadar üşenmeye ne gerek var altı üstü şifre koyacaksın adşmfkldsmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 @killjoy karanlıkla alakası yok olayın. infrared ney biliyon de mi =) @bingildak o yüzden zaten 1'den fazla fingerprint tanımlıyon, bir de düz şifre koyduruyor telefon güvenlik amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 yeni insan haklari ihlalleri gelir yalniz. parmak izi olaylarini duymussunuzdur.. usa'da olan ihlalleri vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 abi deneyimlerinizi merak ediorm şu irisle ilgili bakalım. açıkçası hiç pratik gelmior çünkü, farklı bi kullanım gerekiyor, mesela parmak iziyle açarken ekrana bakmıyorum sora açıldığını hissettiğim an ekrana bakıorm falan bilmiyorum ya, günlük kullanımda bakalım nasıl olacak, pek umutlu değilim.. alanlar kullanıp kullanmadığını yazacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Parmaklari kesip sifreyide unutan kullanicinin irisleride bozulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 rahat kullanilir. tusa basarken ekrana bakicaksin. bi bok yok. goren de diskidan tahlil istediler sanicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 O kullaniciyi ve telefon icerigini merak ederim acikcasi.. Sifre parmak izi iris... Bourne phone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar