quixef Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Evet değerli Paticik üyeleri, Oylayın, aşağıya da seçiminizi ve serverınızı yazın ki çoğunluğun oluştuğu tarafa gerek görüldüğü takdirde zaman varken kayılabilsin. İlginiz ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Oynamıyacağım neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Pati Guild oluşumu mu var? Horde Hype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 oyunla alakam yok ama horde seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 horde eu-west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Remus said: Oynamıyacağım neden yok. Mesaj mı kasıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Bu arada da ortalama olarak kaç yaşına geldik hala tüm anketleri trolleyelim hohoho valla my sides yani, inanılmaz komiksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Yok ben oynamayacağıma basmak istiyordum. Trollemek için atmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Horde ork gibi olanlar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Silvermoon ally. Guildimiz de var. bekleriz. qıps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 yıllar sonra horde geçtim Hazır guild var dediler başka nedeni yok nerde oynarsan oyna oyun aynı nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Horde'dayım, TN'e geçtim 6 7 ay önce, karakterleri de getirdim. Daha da server değişmem, karakter migrate parasından çöktüm, 1 senedir aylık ücreti goldla veriyoruz, migrationa para bayıyoruz ayıptır. Varsa TN'de bir guilde girerim, yoksa arıcam artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Tn iyidir. Chat penalty geldiginden beri tum toxik tipleri sikayet edebiliyosun. Yalniz su instance degisim olay nedeniyle baska serverlardan bayagi ally var ortalikta, level sirasinda pvp donecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 LOK'TAR OGAR! Emerisste oynarım heralde, frostmaneden en son beleş transferle oraya taşımıştım karakterleri. Türknetherda bi tane pıraystım var 90 bustunu kullandığım, pırayst oynacak olursam da onunla devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Horde Twisting Nether Ally Outland Arkadaşlarımın çoğu horde oynuyor. O yüzden tn de oynarım herhalde çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Alliance a geçtik legion için Silvermoon serverındayız arkadaş kadrosu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 tn'de benim karakterler ama oynar mıyım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Biz 3-4 arkadaş canavarlardanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 3 exp. sonra gene shadow/disc. priest oynayacağım. Ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 pve, gold farming, achivement whore, casual hede hödö için Twisting nether horde pvp için-- outland ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 TN'de guild var mı patilerin de için de olduğu? Yavaştan bir yer bulmak lazım. Maine daha karar vermedim gerçi, shaman mage ve pala kasıyorum ara ara, druidle hunter 100 var, WoD'da main hunterdı, sonradan druidle tank + farm takılmıştım. Casual adamım ama tabi, her akşam raid yakalamak zor, haftanın 2 max 3 günü olabilirim diye düşünüyorum şimdilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 silvermoon ally ben de. server çılgın dolu büyük ihtimal releasede sıra olacak. diğer realmler gibi 1 ay sonra terk edilmez en azından. denmark/swe/gb bir guilde girerim büyük ihtimal eğer eski kadroyla oynamazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 alliance eu sylvanas :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Sylvanas, Outland Ally Taren Mill, Ragnaros Horde Olursa gelirim ben. Veya büyük oluşum olursa boostu atarım en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Boulderfist, Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar