Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birlik ve Beraberliğe En Çok İhtiyacımız Olan Şu Günlerde...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet değerli Paticik üyeleri,

Oylayın, aşağıya da seçiminizi ve serverınızı yazın ki çoğunluğun oluştuğu tarafa gerek görüldüğü takdirde zaman varken kayılabilsin.

İlginiz ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim efendim.
Mesaj tarihi:
Horde'dayım, TN'e geçtim 6 7 ay önce, karakterleri de getirdim. Daha da server değişmem, karakter migrate parasından çöktüm, 1 senedir aylık ücreti goldla veriyoruz, migrationa para bayıyoruz ayıptır. Varsa TN'de bir guilde girerim, yoksa arıcam artık...
Mesaj tarihi:
Tn iyidir. Chat penalty geldiginden beri tum toxik tipleri sikayet edebiliyosun.
Yalniz su instance degisim olay nedeniyle baska serverlardan bayagi ally var ortalikta, level sirasinda pvp donecek gibi
Mesaj tarihi:
LOK'TAR OGAR!

Emerisste oynarım heralde, frostmaneden en son beleş transferle oraya taşımıştım karakterleri. Türknetherda bi tane pıraystım var 90 bustunu kullandığım, pırayst oynacak olursam da onunla devam ederim.
Mesaj tarihi:
TN'de guild var mı patilerin de için de olduğu? Yavaştan bir yer bulmak lazım. Maine daha karar vermedim gerçi, shaman mage ve pala kasıyorum ara ara, druidle hunter 100 var, WoD'da main hunterdı, sonradan druidle tank + farm takılmıştım. Casual adamım ama tabi, her akşam raid yakalamak zor, haftanın 2 max 3 günü olabilirim diye düşünüyorum şimdilik...
Mesaj tarihi:
silvermoon ally ben de. server çılgın dolu büyük ihtimal releasede sıra olacak. diğer realmler gibi 1 ay sonra terk edilmez en azından.

denmark/swe/gb bir guilde girerim büyük ihtimal eğer eski kadroyla oynamazsam.
  • Yeni Oluştur...