Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şişme botla koy gezme?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar, konuyu gezdim tozdum'a mı açaam yoksa buraya mı yoksa garbıça mı bilemedim

dekatlondaki şişme botla datçada fethiyede falan kıyıdan kıyıdan giderek ıssız koylara ulaşıp çadır atabilir miyiz? Daha önce yapan var mı? Alabora olur muyuz ya da açık denizlere sürüklenir miyiz diye korktuk sdf

Dipnot: yüzmede ikimiz de iyi değiliz, can yeleği de alcaz eğer böyle bi işe girişirsek

Şişme kano da varmış ama o on kilo, arabasız taşıması dert olabilir. Kıyıdan üçyüz metre açılabilirsiniz dedikleri de bin liradan başlıyo :(
Mesaj tarihi:
içinde camping falan olan ufak bi koya gidin, hem campingde kalın hem de orda kano falan kiralarlar, onunla gezersiniz

örn. amazon koyu (amazon camping'di galiba)
Mesaj tarihi:
3bin bota para verirseniz,
3binde motora para verirseniz.

http://www.sportcity.com.tr/Sisme-Bot-Hakkinda-Hersey,DP-138.html

burda bissürü iyi bilgi var. yedek benzin de alırsanız yanınıza istediğinizi yapabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Fiyatlar bana da geri adım attırdı ama yemekleri abartı güzelse düşünülebilir

Ama türkiyedeyiz, ispanya ya da yunanistan değil. Ondan da ummudum yok o yüzden
Mesaj tarihi:
fiyatı aşırı uçuk değil gidilir aslında da, modern toplumun tatil anlayışını eleştirip aynı kafada fiyatlandırma yapmalarına uyuz oldum (:P)

yoksa yıldızları izleyerek uykuya dalmak, yanında hatun, oh wai...
Mesaj tarihi:
Gidin gidin hiç bişey olmaz rahat rahat gezersiniz. Yalnız özellikle öğlen saatlerinde şöyle 12-1 gibi yola çıkmaya dikkat edin ki şişme bot koylarda daha rahat gezebilsin.
Mesaj tarihi:
Akıntı alır götürür açıkta da alabora olursunuz. Zaten 100 metre kürek çekince imanınız gevrer.

Ben kız arkadaşını takdir ediyorum bu arada, bu kadar hippiliğe göğüs geren kız az bulunur.
Mesaj tarihi:
amazona giderseniz koydan çıkmayın zaten, yeterince büyük amazon koyu. gökovada genelde rüzgar batıdan eser veya öğleye doğru bazen kuzey alır ama orası gayet korunaklı kalıyor ve sakindir denizi. temiz ve berraktır ayrıca. sadece kıyıya yakın yerlerinde çamdan dökülenler olur denizde.

fiyatı yüksekmiş harbiden, beklemiyodum o kadar. tekneyle gitmiştik o koya, bizden birileri amazon camping'de yemeğe gitmişti akşam
  • Yeni Oluştur...