Drall Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Selamlar, konuyu gezdim tozdum'a mı açaam yoksa buraya mı yoksa garbıça mı bilemedim dekatlondaki şişme botla datçada fethiyede falan kıyıdan kıyıdan giderek ıssız koylara ulaşıp çadır atabilir miyiz? Daha önce yapan var mı? Alabora olur muyuz ya da açık denizlere sürüklenir miyiz diye korktuk sdf Dipnot: yüzmede ikimiz de iyi değiliz, can yeleği de alcaz eğer böyle bi işe girişirsek Şişme kano da varmış ama o on kilo, arabasız taşıması dert olabilir. Kıyıdan üçyüz metre açılabilirsiniz dedikleri de bin liradan başlıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 kürek mi çekiceniz motor mu takıcanız bota sat komandoları bile şişme bot kullanıyor sizin bot ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 içinde camping falan olan ufak bi koya gidin, hem campingde kalın hem de orda kano falan kiralarlar, onunla gezersiniz örn. amazon koyu (amazon camping'di galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 diz seviyesinden giderseniz hicbir sey ile sorun olmaz. yani gidersen dizime kadar git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Ne motoru ya 10 kg diye kanoya burun çevirimşler ve araba yok diyorlar Tavsiyem sakın girişmeyin böyle bir işe. Yüzme az diyorsun,bilginiz pek yok. Akıntıya kapılır gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 olmaz o iş açığa çıkınca yönünüz kayar, zaten kaç tane ıssız koy kaldı yat gezileri hepsine gidiyor maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 "yüzmede ikimiz de iyi değiliz" cevaplamışsın kendi sorunu siz ve ekipmanınız yeterli değilseniz hiç girişmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Plan alabora oldu sdf Şu amazon campinge bi bakiyim eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 doğal seleksiyona engel oluyorsunuz şuan sdojf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 İsabet olmuş iptal olması, dalgalarla kayalarda parçalanırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 adamlar bildigin iltica plani yapmis iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 böyle antin kuntin işler hep bu çocuğun aklına geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 mülteci veya darbeci asker diye vurabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Gülümsetti konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 3bin bota para verirseniz, 3binde motora para verirseniz. http://www.sportcity.com.tr/Sisme-Bot-Hakkinda-Hersey,DP-138.html burda bissürü iyi bilgi var. yedek benzin de alırsanız yanınıza istediğinizi yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 amazon camping iyiymiş de, 5yıldızlı otel tatilini o kadar gömüp aynı fiyat politikasını kullanmak da bi değişik olmuş. İşletmeye ısındım fiyatları görünce soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Fiyatlar bana da geri adım attırdı ama yemekleri abartı güzelse düşünülebilir Ama türkiyedeyiz, ispanya ya da yunanistan değil. Ondan da ummudum yok o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 çadırlı diil olm bu, bidiğin butik otel bungalov gibi bişi. yalnız doğası inanılmaz, içinde gezmiştim zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 fiyatı aşırı uçuk değil gidilir aslında da, modern toplumun tatil anlayışını eleştirip aynı kafada fiyatlandırma yapmalarına uyuz oldum (:P) yoksa yıldızları izleyerek uykuya dalmak, yanında hatun, oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Gidin gidin hiç bişey olmaz rahat rahat gezersiniz. Yalnız özellikle öğlen saatlerinde şöyle 12-1 gibi yola çıkmaya dikkat edin ki şişme bot koylarda daha rahat gezebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Akıntı alır götürür açıkta da alabora olursunuz. Zaten 100 metre kürek çekince imanınız gevrer. Ben kız arkadaşını takdir ediyorum bu arada, bu kadar hippiliğe göğüs geren kız az bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Sisme botla koy bulacagiz diye Fethiye'de denize acilan iki yuzmeyi bilmeyen gencten haber alinamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 WaNTeD said: doğal seleksiyona engel oluyorsunuz şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 amazona giderseniz koydan çıkmayın zaten, yeterince büyük amazon koyu. gökovada genelde rüzgar batıdan eser veya öğleye doğru bazen kuzey alır ama orası gayet korunaklı kalıyor ve sakindir denizi. temiz ve berraktır ayrıca. sadece kıyıya yakın yerlerinde çamdan dökülenler olur denizde. fiyatı yüksekmiş harbiden, beklemiyodum o kadar. tekneyle gitmiştik o koya, bizden birileri amazon camping'de yemeğe gitmişti akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Akıntıya kapıldığınız gibi kendinizi yunan adalarında bulursunuz. Sahil güvenlik tepenize çökerse suriye esed savaş filan bişeyler geveleyin mülteci diye alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar