Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Ulkemizin en iyi tarihcisini kaybettik bugun. 100 yasindaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 büyük adamdı. ruhu şad olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Ulkenin basi sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Daha geçen gün okumaya karar vermiştim, arkadşalarla konuşurken hey maşallah 100'ü geçmiş demiştik :( Ruhu şad olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 değildir dedim de doğrulanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 tatarmis..basimiz saolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ruhuna el-fatiha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Kojiroh said: Daha geçen gün okumaya karar vermiştim, arkadşalarla konuşurken hey maşallah 100'ü geçmiş demiştik :( Ruhu şad olsun Maşallah dediğiniz bir gün yaşamıyor literally Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 a.r.e. büyük bi tarihçiydi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 İlber ortaylının hocası isi aynı zamanda. Fuat köprülü halil inalcık vs gidiyor yavaş yavaş. Eldekilerin kıymetini ufaktan bilir gibi oluyoruz şu sıralar sanki, özellikle sosyal medya aracılığıyla önemli tarihçiler daha bir ön plandalar bu sayede bir çok kişi dolaylı yollardan bilgi sahibi olmaya başladı. Mısıroğlu gibi kişilerin üstat görülüp desteklendiği bazı kesimleri saymazsak az da olsa sevindiri şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 bazısı da oluyor ki işte kendileri için 100 yıla az desek yeri. 100 yıl daha yaşasa doyulamayacak insanlardan. toprağı bol, ruhu şad olsun. allah, ilber hocaya uzun ömür versin. edit: ilber hoca demişken, dünyanın en tatlı insanlarından celal şengör'ü de unutmamak lazım tabi. dilerim onun da ömrü uzun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 k1nJo said: dünyanın en tatlı insanlarından celal şengör'ü de unutmamak lazım tabi. lolwut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Jeologtu sanki o, tarihçi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 tarihçi olduğu için söylemedim ki; bu ülkede yetişmiş çok büyük bir bilim insanı olduğu için söyledim. kaldı ki tarih bilgisi de baya bi fazla aslında. ilber hocayla katıldıkları teke tek özelleri izleyen bilir. programların tadı damağımızda kaldı zaten. antrparantez, aslında şu günlerde bu programların devamına izin verilse bir şeyler için gerçekten umutlanmaya başlayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 mm eserlerinden okumak isteyen olursa bana bir msg atabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Ben hiç adını duymadım, cahillik benimkisi kusra bakmayın. Elhamadıuashdıa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Haber Türk'te eski programın tekrarını görünce işkillenmiştim de burada da görünce kesin kanaat getirdim rahmetli olduğuna. Mekanı cennet olsun, allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Epey bilgili biriymiş azıcık okudumda. Biz piyasada dolaşan "hamile kadının sokakta dolaşması cinselliği çağrıştırıyor, dünyayı aydınlatan Güneş değildir, ölen karıyı 6 saate kadar becerebiliriz tarzında konuşan profları göre göre bunları tanıyamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar