Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Olmaz, işte yaa. Sanki AKP'ye oy vermiş gibi hissediyorum. üzerime gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 çıkar masaya vur al buna küs de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 reçeten 1- olayın hemen ardından, özürden sonra max 2gün boyunca yoğun ilgi. -muhtemelen bu süreçte hala sana kızgın olduğu için pek sallamayacaktır seni, eğer sallarsa zaten iyi! Ama sallamaması daha iyi. 2- sonra çekilme süreci. Bu süreçte hiçbir şekilde iletişime geçmiyorsun. -kız tabi 2 günün ardından bi boşluğa düşüyor, hatta suçu kendinde aramaya başlıyor. Ya galiba biraz uzattım, o kdr çocuk ilgi gösterdi özür diledi vs. 3- kız sana "naber" diyor. Burası çok önemli, çok sıcak davranmıyorsun, normal konuşuyorsun ve date ayarlayıp çekiliyorsun. 4- pm ile teşekkür edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 kırmızı gül gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 dasaaa said: abi sen zarar ver sonra ozur diledim, hemen affetsin. olur mu? zenginse olur. zenginsen her hayvanligi yapabilirsin. @op, git ciceksepetinden kek buketi al 50 liraya goynunu kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 zengin degilseniz yasamayin zaten amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 pardon zengin ridvan bey kardesim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 + pelinsu biliyorum kalbini kırdım ama sana çiçek göndereyim mi? - gönderme! + tamam (paticik.com) +gönderme dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 iyy pelinsu busranur filansa zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 dana22 said: pardon zengin ridvan bey kardesim.. benimki yasamak mi abi https://turkishvinyl.s3.amazonaws.com/media/images/ibo_Yasamakbudegil_Thumbnail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 diyyyygmiiiiii...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Remus said: Çiçek felan gönderiyim dedimde istemedi. (Sormadan bir şey yapamıyorum huyum değil) asfasda.''çiçek gönderiyim mi?'' nası bi soru abi.tabiki hayır dicek.yolla gelsin dicek hali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Remus kız zaten seni hayatında istemiyormuş. Ama kalbini kırmak istemediğinden ve kötü biri gibi görünmek istemediğinden ilişkisini kesmemiş. Şimdi eline fırsat geçince bunu kullanmak istiyor. Küsmek diye birşey yok. Kız seni istemiyor. He he deyip geçiştirmiş özürüde. İsterse gelir konuşur. Kızı daha fazla darlama. Kıza sorsak neler anlatıcak kimbilir. "Kilbini kirdim çiçik gindiriyim" diyen adam, kızı ne zor durumlara sokup utandırmıştır. Rahat bırak kızı, darlama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 çok fail noktalar var. konuyu da tam bilmiyoruz, kızı aşağıladı mı, tek miydi, herkesin için de mi patlattı, sokakta mıydınız, kafe miydi. Çiçekle kötü anı = herkesle kötü anı demek değil o nedenle sormak da ayrı fail, şuna evet diyecek kız yok dünya üzerinde. Bence bırakalım bu işi, burada bitsin. Biz çok düzüz erkek olarak, kadınlar daha fazla şeyi aynı anda düşünüp yorumlayabiliyorlar. Ortamda duygu olsa hatun kişinin süründürmesi gerekirdi, hiçbir şey yapmadan çekildiyse zaten duygular da sıfırlanmış. Sıfırdan yeni biri daha kolay olur. Ha öyle düşündüğümüz gibi bir şey değilse de zaman herşeyin ilacı imo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 http://www.cikolatasepeti.com/kiz-kulesi-manzara-deniz-kabugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 masa ile yekeke'yi listeye aldım. Ne bozuyorsunuz moralimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mesela sosyal medyadan hiç tadım yok diye post atmış. Gidip benimde gibisinden bir şey desen mi? (Benim yüzümden değildir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Aynen abi her yazdığı mesaja benimde/bende ehi diye cevap yaz çok yakınlaştırır sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Evet, tamam atmıyacam. Akşam killjoyun tavsiyesini uyguluyucam, 2 günlük markaj süreside dolacak. Sonrada olmazsa olmaz. Komikli bir şeymi yazsam, yoksa biraz ciddi mi olsam bilemedim. İçimden cinlere bağlamak geliyor, tüm olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 ona karsi bos degilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 istemeye git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 masa said: Remus kız zaten seni hayatında istemiyormuş. Ama kalbini kırmak istemediğinden ve kötü biri gibi görünmek istemediğinden ilişkisini kesmemiş. Şimdi eline fırsat geçince bunu kullanmak istiyor. Küsmek diye birşey yok. Kız seni istemiyor. He he deyip geçiştirmiş özürüde. İsterse gelir konuşur. Kızı daha fazla darlama. Kıza sorsak neler anlatıcak kimbilir. "Kilbini kirdim çiçik gindiriyim" diyen adam, kızı ne zor durumlara sokup utandırmıştır. Rahat bırak kızı, darlama artık. süt gibi komsu kizini "ac kapiyi sana bisi vericem" diyerek ürküten adam, gelmis burda kazanova gibi taktik veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 gözümden yaş geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 KillJoy said: reçeten 1- olayın hemen ardından, özürden sonra max 2gün boyunca yoğun ilgi. -muhtemelen bu süreçte hala sana kızgın olduğu için pek sallamayacaktır seni, eğer sallarsa zaten iyi! Ama sallamaması daha iyi. 2- sonra çekilme süreci. Bu süreçte hiçbir şekilde iletişime geçmiyorsun. -kız tabi 2 günün ardından bi boşluğa düşüyor, hatta suçu kendinde aramaya başlıyor. Ya galiba biraz uzattım, o kdr çocuk ilgi gösterdi özür diledi vs. 3- kız sana "naber" diyor. Burası çok önemli, çok sıcak davranmıyorsun, normal konuşuyorsun ve date ayarlayıp çekiliyorsun. 4- pm ile teşekkür edebilirsin. Flawless (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 buarada remus tartışmanın sebebi siyasi görüş falanmı? öyleyse killjoyun söyledikleri pek işe yaramaz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar