Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=4SZ3rMMYBLY http://marvel.com/news/tv/26239/fx_networks_picks_up_legion_to_series Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Benim gibi gece gece Legion ne lan ? diyenler için geliyor https://en.wikipedia.org/wiki/Legion_(Marvel_Comics) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Marvel evreninin en guclu karakterlerinden biri abi bu, dizi buyuk ihtimalle cok nerfleyecek adami, yoksa sakat olur. Xavier var mi acaba, babasi olur cunku? Mini dizi olur en iyi bence, gucunu kasfetmesini anlatan. Sonra tanri gibi oluyor cunku, mutant god deniyor kendine comiclerle cogu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 gördüğüm en kötü marvel trailerıydı şimdiye kadar. belki film bi o kadar iyi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Dizi abi. FOX yapiyor, cok umutlanma. Gerci Firefly'i da onlar yapti. Referans olsun diye soyleyeyim, bu adam Thanos'dan, Galactus'dan, Elders of the Universe'den filan daha guclu. Elder Gods'i bi gidin diyin geceklikten silmisti. Bir keresinde de tum gercekligi bir kutunun icine koymustu, evet, kutunun. Yani hayvani bir karakter. Fiziksel olarak zarar verilemiyor zaten, 0 K'yi bile umursamiyor. Reality warper iste, istedigi sey oluyor. Boyle bisi iste. Mini dizisi cok guzel olur, uzun bir dizinin gideri olacagini sanmiyorum eger Legion Legion kalacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 cok sey gostermeye calismislar. bu arkadasin kisilik problemi falan var sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Cok kisilikli, binlerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 dasdasd lan legion dan nası dizi yapacan. -aha şu düşman -dur ben bunu öldürem. yok daha doğmadan anasını babasını öldüreyim. yok yok gezegeni sileyim. yok galaxiyi sileyim zati nedfen marvelda bööle gereksiz ultra mega güçlü karakterler yaratırlar anlamıyorum. dizi mizi olmaz, yada öküz gibi nerflicekler, bişiye benzemicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 character disorder seyinden dolayi zaten psikologda geciyor galiba dizi cogunlukla dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 GERGE said: Bir keresinde de tum gercekligi bir kutunun icine koymustu, evet, kutunun. Yani hayvani bir karakter. Fiziksel olarak zarar verilemiyor zaten, 0 K'yi bile umursamiyor. Reality warper iste, istedigi sey oluyor. franklin richards değilmiydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Franklin Richards ile Legion ayni seviyede guc olarak. Franklin Richards daha guclu bir warper olabilir ama ∞+1 gibi bir sey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 tüm mutantları vs kutuya koyan Franklin değilmiydi onu sordum öyle hatırlıyorum da ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Legion tum evreni koydu. Age of X oykusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Aha: http://static6.comicvine.com/uploads/scale_super/5/56069/1915628-rachel_as_phoenix_age_of_x_2..jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 kutu deyince baya böyle define sandığı gibi bişey düşünmüştüm. Piza kutusuna koymuş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Dragonfire said: GERGE said: Bir keresinde de tum gercekligi bir kutunun icine koymustu, evet, kutunun. Yani hayvani bir karakter. Fiziksel olarak zarar verilemiyor zaten, 0 K'yi bile umursamiyor. Reality warper iste, istedigi sey oluyor. franklin richards değilmiydi o? franklin richards hepten zorlama saçma bir karakter. galactusu köpeği yapmışlığı var felam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 babası prof.x de anası kim bu legion nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 gaby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 bingildak said: gördüğüm en kötü marvel trailerıydı şimdiye kadar. belki film bi o kadar iyi olur? yuh. karakter inanılmaz iyi. kız da öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 diziymiş ya, belliydi film olmayacağı. düşük bütçe kokuyor buram buram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 bu legion o legion muymuş dedim oymuş, marvel nasıl mutant dizisi yapıyor bu bir. marvel television yapıyor, mcu da mı geçecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 FOX'da yayinlinaiyor, X-Men onlarda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 marvel tv işin içinde var ama daha önce böyle bişey olmadıydı, hoş marvel tv ile studios ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 X-Men filmlerindeki ile aynı evrende yer almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 mutant denilen şeyden haberleri var ama dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar