Voys Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 5 i bastım arzu t. c. isimli müdür hatun iş koydu hemen yok efendim çok teşekkürlermiş, yine beklerlermiş. Patide gördüm bastım yoksa 500 evro çalışmaz benden diyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 arzu isimli bir mudur var ve hemen mesaj atiyor diye 5 yildiz koydum. bana yollamadi. kendimi dolandirilmis gibi hissediyorum! 1500EUROLUK BIR MUESSESEDE HIZMET BOYLE OLMAMALIYDI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 5 bastim da nereye gidiyorduk bodrum'da ya =< 7-10 agu arasina tatil sikistirmak zorunda kaldik, bodrum olacak muhtemelen ama yer iz bilmiyoruz. napsaq =<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Slm Arzu tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Arkadaşlar yorumlarınız bizim için çok önemli mesaj atılmıyorsa lütfen bilgi veriniz.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Abi ne dert etmişsiniz. Millet niye ve nasıl veriyor anlatıyım bu paraları. Adam şirket hissedarı, şirket de güzel para kazanıyor diyelim, ona göre vergi verecek yıl sonunda, napıyor karı düşürmek için şirket adına harcama yapıyor. Otel en rahat yapılanı. Adam o parayı kar payı olarak dağıtsa vergi ödeyecek zaten, bi de şitketin karlılık oranı harcama yapmadığı kadar artmış olacak ondan da şirket vergi ödeyecek. Otele harcama yaptığında hem gider yazıyor hem kdvyi alıyor. O kodoman dediğiniz adamların çoğu da para vermeden kalıyor bu arada, işletmecisinin veya sahibinin arkadaşı oluyor. Herkes iş adamını ağırlamak ister otelde. Hayat böyle beyler alışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 nasil yok oyle birsey ya, sen de cidden savunulmaya bile gelmiyormussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 ahaha ne alakası var ya. International otellerde yok öyle bir şey otel sahibi öyle kafasına göre istediğini beleşe ağırlayamaz. yok işadamıymış bilmem neymiş. Franchise olur ya da Ahmet otel olur başka bir şey. Istediğini yapar. Int. otelde marketing bütçesi bellidir vereceğin free oda sayısı bellidir. koca zincir babasının keyfine mi tabelasını dikiyor oraya? Millet oturup boşuna mı bütçe kasıyor? Otelciliği herhalde dik oteli anahtarları diz resepsiyona misafir bekle olarak sanıyorsunuz? bütçesi, forecast'ı, bfm'i ıvırı zıvırı.. Ör vereyim. Diyarbakır hilton'da franchise'dı keko bir sahibi var bu tarz tutumlarından dolayı hilton anlaşmasını bitiriyor. Otel sahibi bile otelde kalırken fiyatlı kalır staff rate'i vardır gelir gözükür. Ha o cebinden çıkar, diğer cebine girer ayrı ama gelir işler. işadamlarının gelmesi de prestij değil. Biz marketing tarafında otelde pek çok ünlüyü ağırladık en son saffet emre tonguç geldi mesela. yoksa bilmem kim holding'in sahibi gelmiş kalmış sallamaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bLackcha0s said: haa gelin ya family&friends fiyatım 135€ işte dünyadaki tüm kempinskiler için tüm oteller için aynı fiyat mı? hangi tip oda ki bu? 70 küsür euroya kaldı geçen bizim bi arkadaş çindeki bi otelinizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 çalışana 75€ hepsi çalışanın aile ve tanıdıklarına 135€ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 135 ten daha inmez misin? bu mudur olabilecek en son fiyat şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bLackcha0s said: Çünkü otellerde booking.com ve tripadvisor puanları önemli. buraya da zaten fake puan veremiyorsunuz, kastırsanız verebilirseniz de etik değil. :) o dediğin iki sitede de o kadar çok oluyor ki fake puan. bir sürü otel kendini boostluyor. ama kötü yorum yapıp oteli karalamak o kadar kolay olmayabilir, o açıdan bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 dana22 said: ya esas yurtdisina rezervasyon yaptirmistik bookingden bu tilivililer sebebi ile yurtdisi yasagi var..gondermiyorlar gidemiyoruz..basgan saolsun havayollarina hepsini vereceksiniz demis ok ucaklari veriyorlar da..rezervasyonlar direkt booking den onu nasil yapabiliriz ki..otellere ne demeli ne yapmali.. havayollarının iade olayı bu tip durumlarda sorumluluk diye biliyorum. iyi niyet, insiyatif gibi gösteriyorlar sadece. belki belli bir yere kayıtlı oteller için de geçerlidir aynı durum, örn. hilton koşulsuz iade ediyordu bu sıralar. booking ile falan da iletişime geçilip geri istenebilir ama airbnb falan insiyatife kalıyor galiba. otel dolu ve rezervasyonu erken yaptıysanız ucuza, büyük ihtimal kabul ederler iptal ve geri ödemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 arkadaş ukrayna da otelleri iptal etti ya booking.com yardımcı oluyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 tr havayolu -pegasus oldugu icin muhtemelen vergileri vs dustukten sonra ucuslari odeyecek havayolu.. ispanyadaki otel geri vermem ama 6 ay aciga alirim buyrun gelin cekmis.. barcelona paris 1 gece kacamak planlamistik onun ucak biletleri ne olacak belli degil arti paristeki gece de kacanzi.. simdi gazetelerde okudum turla gidiyor olsaydik kardes bunlar no return diyip hemen hepsinin ustune yatacakmis tur sirketi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 adam sallamıyor ya lan... beyler ben 1 yıldız verdim arzu, merve ve selen hanım mesaj attı ilkine cevap vermeyince. iletişim numaramı ısrarla talep ediyorlar görüşmek için, indirim mindirim yapalım tekrar konaklayalım diyolar. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 olm 100% indirim yapsalar anca konaklayabiliyorum asdfasdfasdfasdfasdf bulasikci olarak calismaya baslarim ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bLaCkChAoS Arzu hanım mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 imamizer said: 135 ten daha inmez misin? bu mudur olabilecek en son fiyat şimdi. valla bize gelişi bu :( istanbul içi başka oteller veya bodrum olursa iyi fiyat için kastırırız ama venedik - San Clemente de kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 kempiskinın antalyadaki otelde babam calısıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Babama bekçilik tarzı bi iş ayarlamazsan 1 yıldız vereceğim ve burada domuz eti yeniyormuş, aksırına tıksırına kadar içki içilip fuhuş yapılıyormuş diye yaygara koparırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Kempinski 135€ ya inmis insanlar hala pahali diyo lan. Olm ne yapin ne edin gidin yani, bi daha 28 sene gidemezsiniz bu fiyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 kempinskiyi satin alabilecek kadar param olsa bile gitmem abi..para kolay kazanilmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Araba alirken hic kullanmayacagin blutoothuna 1500 lirayi vermeyi biliyon ama. Gecin olm bunlari. Tatil kulturu olan bi toplum degiliz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar