Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 sen duruyosun hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Buraya hit gelmez kişisele aç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 hit istemiyorum ya konuşalım dtcf'de görüşcez senle sen oydun di mi bizim okuldaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ahaha evet unutmuyorda tam tehlikeli kadın modeli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 eylül'de görüşürüz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Allah izin verirde ölmezsek......................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 benim bu kadar olayı hep şansla kurtarmam üzerine inanıyorum ki zaten mezarım dtcf olacak abi. atatürk havalimanı patlamasında da sabah ordaydım. ankaradaki patlama otobüs durağımda oldu o gün dışarı çıkacaktım yine vazgeçtim bugün yaptığım gibi. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Yok be eskisi gibi değil çok durgundu hatta son dönemler geçmişe kıyaslarsan. Bi final vize zamanı standart olaylar var artık anlaşmalı olduğu düşünülüyor sınavları iptal etmek / uzatmak için sdfsdf onun dışında eski dinamiği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 selamlaşma konusunu gördüm de, niye sevmiyorlarmış feverfeverray ı? veya kendini seviliyor farz etmesi için nasıl davranmaları gerekiyor muş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Aluriel said: pascalnouman said: aksam kızılaya gelsene heyecan yaratıyorum meydanda abi sen ankaradasın şu 10 ekim barış demokrasi anıtı varmış geçen sene bombada ölenler için yapılan. onu yıkmışlar falan diyorlardı. nerde olduğunu da bilmiyorum gerçi ama işin düşerse o taraflar bi baksana duruyor mu hala asfasdsa gar ın ordaki saldiri dimi bakarim bi nerde oldugunu ogrenince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 pascalnouman said: gar ın ordaki saldiri dimi bakarim bi nerde oldugunu ogrenince evet ya o saldırı. haberi var bi sürü yerde ama saçma sapan bi foto var bişey anlaşılmıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ben pek inanmiom artık twitira fln tırıvırı haber dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ben de merak ettim baksana ona bi çıkamıyorum ben dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 arkadaşa yeterli ilgiyi veremediniz mi lan!? hala heyecan peşinde paticik ruhuna n'oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Şimdiye erkeklerin saldırısına maruz kalıp burnu marsa değmesi lazımdı ne oldu bıktık mı kızlardan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 olağanüstü hal var, ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Nerde 0ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 http://i.imgur.com/q50SkQP.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 selam daesu tanışalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 arkadaşın 10 üstünden kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Sex ihtimali yoksa heyecanlı olmuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 feverfeverray said: ben niye hep azar işitiyo gibiyim bu forumda ya ben de onu dedim zaten iğrenç bir hafta geçirdik kafalar dökülsün biraz azar işitiyorum dediğin postun üstünde hayatının iltifatını almışsın. Remus said: Moderasyona güvenelim kesin güzel olanı onaylaıdlar, çirkini dışarda bıraktılar. insan utanır, editler onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 feverfeverray said: noyan nerde ya en azından onu itip kakıyodunuz beni unutmuştunuz negzel Ne itip kasması ya... safe zone ve gm desteği ile saçmalıyorlar sadece.. noobların tatavalarına invul olduğum gerçeğini neden anlamakta güçlük çekiyorsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 feverfeverray said: abi uzun süredir yeni üye gelmiyo, (kapalı biliyorum) 20+ sayfa geyik dönmüyo artık. gündem belli, içimizde iç kalmamış. heyecanlı bi topak olsun bu. anlatsanıza bir şeyler. :/ Aslında delicesine ilginç olaylar yaşıyorum fakat her açtığın topikte hem hakaretler yiyip hem de yetkililer tarafında kilit yiyince pek yazasım gelmiyor öyle arada bakıyorum faşişt yönetimli ortama .. Facebooka yazıyorum en azından orada kimse karışmıyor. Ama facebooka da herşeyi yazamıyorum.. ne güzel burada rahat rahat yazabiliyorken yönetim baskısı altında noob heriflerden hakaretler işitmek o kadar keyifli gelmiyor. Birde 983737 yıldır orjinal hesabım banlı o da can sıkıcı.. insan kendi nickiyle yazma özgürlüğünü istiyor.. Bu durumda ayrıca bir psikolojik baskı.. madem yazıyorum niye kendi hesabımla olmuyor falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar