Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 araba kullanıp kayak yapmıyorsanız polarize gereksiz değil mi? bir de normal günlük kullanımda ışık dağılıyor falan saçmalıyor diye biliyorum. tam anlatamadım o efekti şimdi tabi de neyse. hani sırf pahalı diye "en iyisi bu demek" kafası hep atlanan ama aslında tercihe bağlı olan bir feature değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 arabada baya kullanisli oluyor kullanirken. diger zamanlarda bir fark goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ben D&G almıştım hatta şu Çok hafif güzel gözlük fakat bildiğin PAZAR tier camı var amk güneş yoğunsa gözümü kısıyorum yine.Ne anladım ben bu işten sdfsdf O yüzden cam çok önemli gençler ben yaptım siz yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 "cam dandikse sadece görünür ışığı azaltır, göz bebekleri büyür, hayvan gibi ultraviyole emip kör olursun" şeyi var bi de. cam önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 300'e bugun alayim hadi iki de bira ismarliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Sıfır fiyatı bu ya şaka mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 jacabo said: http://www.rbgoa-us.com/ bugün indirim var alayı 25$ şu post bence yılın troll baltası olmaya aday bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Goering said: 300'e bugun alayim hadi iki de bira ismarliyorum 300 arti iki biraya okayim ama corona olursa. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ulfang said: Sıfır fiyatı bu ya şaka mısınız ? 0'i 600 tl etiket fiyati, ama indirim vs vs diye klasik dusuyorlar da 400'den asagiya hicbir yer dusmez nakit versen bile ben kartla 450den aldim, nakit 400-430 arasi bir sey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 polarize konusu için; çok rahatsız bişi. mesela dijital ekranlara bakarken bazen hiç bişi göremiyorsunuz: bakiye falan göremezsiniz, vapura binerken, o ekran simsiyah gözüküyor. bazen ise küçük süprizler yapıor boğaz masmavi değil, mosmor oluyor falan. her beğendiğim gözlük modeli polarize çıktığından ötürü sürekli polarize almak zorunda kalıorm. hiiç gerek yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Araba kullanirken iyi polarize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 50 drop cok buyuk bi de ya. 150 kilo white murrican police icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 polarizenin olayı zaten. En basit hali ile asfalt üzerindeki su birikintilerinden yansıyan güneş sizi engellemez. Polarize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 KillJoy said: polarize konusu için; çok rahatsız bişi. mesela dijital ekranlara bakarken bazen hiç bişi göremiyorsunuz: bakiye falan göremezsiniz, vapura binerken, o ekran simsiyah gözüküyor. bazen ise küçük süprizler yapıor boğaz masmavi değil, mosmor oluyor falan. her beğendiğim gözlük modeli polarize çıktığından ötürü sürekli polarize almak zorunda kalıorm. hiiç gerek yok ama etrafını daha iyi görüp, "vaşşş ne güzelmiş" demek için değil veya ekranlara bakasın diye değil o gözlük zaten. ama pek çok gıcık yansımayı nötrlüyor işte. özellikle bisiklet-araba falan kullanırken önemli. he benim de en beğendiğim gözlük polarize idi aldım. neyse iphone kullanmıyorum en azından. lcd olduğu için bi bok gözükmez. samsung ftw :D amolet gayet güzel gözüküyor arada bi renk saçmalasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 boyu nerden anlıyoruz bu gözlüklerde bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Dragonfire said: polarizenin olayı zaten. En basit hali ile asfalt üzerindeki su birikintilerinden yansıyan güneş sizi engellemez. Polarize. şu 5 optik ist.'da bulunmaz mı ya. Gavur izmir :( http://www.besoptik.com/spy-gunes-gozlugu-modelleri/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 polarize evet ekrana bakinca bir garip gozukuyor, ama onun disinda pek bir fark goremedim ben. gokyuzu veya denize bakarken cok dikkat etmedim acikcasi. araba kullanirken cok rahat. boyutu yanda icte yazar cercevenin. 50-22dir genelde rayban wayfarerlar, bir de buyuk boyu var ama koca kafalar icin o. :P yok mu ilgilenen simdi 300 arti iki biraya birakiyorum iste. son kararim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 abi kusura bakma ama tanıdık varsa biraz da pazarlıkla 350-400 arası bırakıyorlar zaten :/ sen düş biraz 200e falan satarsan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Ray-Ban 180'den fazla etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 senin gibi düşünenler için site yapmışlar işte en pahalısı 25 dolar, oradan yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 3 yil optik toptanciligi yaptim bingildak, bana mi ogretiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bıngıldak sezon zamanı 700 lira veren plaza adamı ya, ucuz olması ihtimali bile ürkütüyor bence adamı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 hayir biz en pahali ray-ban'i 90-110 arasinda veriyorduk sdfds asil gucci alanlari cok seviyodum ben ya. canlarim benim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Peregrin said: 3 yil optik toptanciligi yaptim bingildak, bana mi ogretiyorsun ? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar