Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 dasaaa said: yeni uye alimi kapali degil mi zaten? o zaman herkese bonzi verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 zaten bonzi kalktı ayar kaçtı eskiden insanlar utanırdı bonzi olmak için ben bir kere oldum üstümde hala fıstık lekeleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ARTIK YENI TURKIYE VAR! sen kimsin oyle millete maymun diyorsun ya? hayir sana kim o yetkiyi verdi? buyrun sandik burada... ema cok bonzi istiyorsa, sandiga gider, liderligini halk onaylarsa kendisine bonziyi yapistirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 dasaa algı operasyonu yapıyorsun. benim halkımla arama girmeyi kimse denemesin. biz hiçbir zaman maymun üye, insan üye ayrımı yapmadık. laz çerkez tavuk tavşan hep birlikte yaşadık. allah bizi okumuşun şerrinden muhafaza etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 darktr popeye kedi falan da gelse güzel olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Sendika muhabbeti ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 siz kendinizi bozmayin da gerisi pek muhim degil gencler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Lancelion said: Arma said: Gece dana gibi dota oynardık. Çokta güzeldi. Ama forumun sahibi gibi takılan bazı arkadaşlar insanları çok aşağılamaya kalktılar. Kimisi trollük yapıyordu onlar belli oluyor. O kısımda sıkıntı yok ama forumun diğer demirbaşları çok zarar verdiler. Eskiler oturup hatayı birazda kendilerinde aramalılar. Ya yeni üyeliği açmayacaktınız, ya da gelenlere adam gibi davracaktınız. sfdj hala sendika-hurt insanlar kaldi mi ya Zihniyet hala aynı. Sendika diyip güzel toplanmışsınız iyide bir ortamınız var. Niye paticikte aşağıladığınız insanlarla aynı ortamda takılıp sendika ve diğerleri modunda geziyorsunuzki? Elit ortamınız ne güzel gidip aranızda eğlensenize. Ben sana anlatayım kısa bir örneğini. Dota serverı açtınız. Yazdınız oraya adam eksik diye. Geldik güzel ortam var diye oynadık. Sonra arkadaşınız geldi diye kendinizden olmayan adamları kicklediniz onları aldınız. İhtiyaç olunca çağır, arkadaş gelince at yaptınız millete. Ben bunun tartışmasını çok yaptım. Sonra alınma be yaptınız. Aranızda çok iyi adamlar da var. Sonra onlarla konuştuk serverda abi sallama sen onları dediler. O aşamadan sonra ben serverda her zaman oynadım. Adam geldi diyede kicklenmedim. Öm atıldı çağırıldım. Ama aranızda birkaç adet elitist, böyle tutumlarına her zaman devam ettiler. Yeni geleni aşağılamalar, biz sendikayı demeler. Sonrada çıkıp buna sendika-hurt diyorsunuz. Burası babanızın malı ise hepimizi atın takılın. Yok forum ortamı diyorsanız ortam bozuldu ayağı yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Ne ezmissiniz adami lan zamaninda sdfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 forumun %95 i beni tanımız nickimden bir haberdir. sadece geyik yapmaya geliyorum foruma. okumayı severim. birçok bilgili efendi adam dolu. ama işin tadını kaçırıyorsunuz işte. doğru düzgün buraya gelip bir yorum yapınca hoşunuza gitmezse troll ayağına böyle şeyler yazıyorsunuz. ne kuyruk acım olacak benim. alt tarafı forum. geldik dota oynadık arada diablo oynadık geçti bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Ya o değilde patip*rn ne güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 arkadaşlar demesenize böyle üzülüyorum ben, biz burayı seven ama geç gelen üyeler olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 barajı geçene kadar rage'deydin sen de, uzatmalarda kurtardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 ağzıma sıçtınız ilk geldiğimde napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 o yapti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 müstakar yerde çöp bol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 oha lan adamlar ciddi ciddi tartışıyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Saeros said: ne biliym bozmadı aslında ama böyle topicler görmüyorum hiç artık onu diyenler çoktan ayrıldı ya da yeni üyelere pes ettiler. ancak 2002'den sonra türkiye çok bozdu. abv 2002'den sonraki türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 2004te ne sövmüştüm be duruyor hala o hesap fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Masakari said: Ya o değilde patip*rn ne güzeldi. devhochi reisin dev emeklerini unutmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 2003'ten mesajlarimi gördüm icim bi hos oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Şöyle diyosunuz dışlanmış hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Arma said: forumun %95 i beni tanımız nickimden bir haberdir. sadece geyik yapmaya geliyorum foruma. okumayı severim. birçok bilgili efendi adam dolu. ama işin tadını kaçırıyorsunuz işte. doğru düzgün buraya gelip bir yorum yapınca hoşunuza gitmezse troll ayağına böyle şeyler yazıyorsunuz. ne kuyruk acım olacak benim. alt tarafı forum. geldik dota oynadık arada diablo oynadık geçti bitti. Aynen ben bu adami bi dota serverindan hatirliyorum fena oynamiyodu. Lancelde oyle o kotu oynuyodu sanki aasdf Onun disinda ikisininde foruma katkisi sifir hic mesajlarini gormedim... Bide dota serverinda olup forumda olmayan 1-2 adam vardi. Onlar kim aciklayin bana pls 1. Copycat 2. Limon Baskada vardida unuttum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar