Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2004'ten sonra paticik bozdu

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Lancelion said:

Arma said:

Gece dana gibi dota oynardık. Çokta güzeldi. Ama forumun sahibi gibi takılan bazı arkadaşlar insanları çok aşağılamaya kalktılar. Kimisi trollük yapıyordu onlar belli oluyor. O kısımda sıkıntı yok ama forumun diğer demirbaşları çok zarar verdiler. Eskiler oturup hatayı birazda kendilerinde aramalılar. Ya yeni üyeliği açmayacaktınız, ya da gelenlere adam gibi davracaktınız.

sfdj hala sendika-hurt insanlar kaldi mi ya

Zihniyet hala aynı. Sendika diyip güzel toplanmışsınız iyide bir ortamınız var. Niye paticikte aşağıladığınız insanlarla aynı ortamda takılıp sendika ve diğerleri modunda geziyorsunuzki? Elit ortamınız ne güzel gidip aranızda eğlensenize. Ben sana anlatayım kısa bir örneğini. Dota serverı açtınız. Yazdınız oraya adam eksik diye. Geldik güzel ortam var diye oynadık. Sonra arkadaşınız geldi diye kendinizden olmayan adamları kicklediniz onları aldınız. İhtiyaç olunca çağır, arkadaş gelince at yaptınız millete. Ben bunun tartışmasını çok yaptım. Sonra alınma be yaptınız. Aranızda çok iyi adamlar da var. Sonra onlarla konuştuk serverda abi sallama sen onları dediler. O aşamadan sonra ben serverda her zaman oynadım. Adam geldi diyede kicklenmedim. Öm atıldı çağırıldım. Ama aranızda birkaç adet elitist, böyle tutumlarına her zaman devam ettiler. Yeni geleni aşağılamalar, biz sendikayı demeler. Sonrada çıkıp buna sendika-hurt diyorsunuz. Burası babanızın malı ise hepimizi atın takılın. Yok forum ortamı diyorsanız ortam bozuldu ayağı yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

forumun %95 i beni tanımız nickimden bir haberdir. sadece geyik yapmaya geliyorum foruma. okumayı severim. birçok bilgili efendi adam dolu. ama işin tadını kaçırıyorsunuz işte. doğru düzgün buraya gelip bir yorum yapınca hoşunuza gitmezse troll ayağına böyle şeyler yazıyorsunuz. ne kuyruk acım olacak benim. alt tarafı forum. geldik dota oynadık arada diablo oynadık geçti bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Arma said:

forumun %95 i beni tanımız nickimden bir haberdir. sadece geyik yapmaya geliyorum foruma. okumayı severim. birçok bilgili efendi adam dolu. ama işin tadını kaçırıyorsunuz işte. doğru düzgün buraya gelip bir yorum yapınca hoşunuza gitmezse troll ayağına böyle şeyler yazıyorsunuz. ne kuyruk acım olacak benim. alt tarafı forum. geldik dota oynadık arada diablo oynadık geçti bitti.

Aynen ben bu adami bi dota serverindan hatirliyorum fena oynamiyodu. Lancelde oyle o kotu oynuyodu sanki aasdf

Onun disinda ikisininde foruma katkisi sifir hic mesajlarini gormedim...

Bide dota serverinda olup forumda olmayan 1-2 adam vardi. Onlar kim aciklayin bana pls

1. Copycat
2. Limon

Baskada vardida unuttum simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...