sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Oha gelmiş lan appstore a cidden. Gidip saati çakma zamanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 manve said: Fuarda Skagen Hagen modeli ile gordum ilk olarak abi skagenlerin olayi inceligiyken 3 kat kalin saat yapmislar . kalbim kirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 misfit vapor u bekleyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Bence akıllı saat çok gereksiz bi olay... Resmen 1 haftalık hevesini al at kenara teknolojisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 http://i.hizliresim.com/ErAlOA.jpg :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 gönlümde hala garmin fenix3 yada chroma var ama çoook para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 pattisliborek said: En güzel uygulaması ise s health olayı. Günlük aktivitenizi muazzam takip ediyor. Uyuduğunuzda ise yaptığı raporlama harika. Uyku kalitenizi görebiliyorsunuz ne kadar derin uykuda kalmışsınız ne kadarı hareketliymişsiniz uykunuzda vs. S health olayı bile başlı başına aldırır olmuş saati. uyurken kolundaysa, sarji bi gun gidiyosa ne ara sarjas takiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 yatmadan 1 saat önce. :p eğer koyu bir tema ve always on display kapalıysa 2 gün gidiyor. yoğun kullanım dediğim wifi, saat ekranı hep açık modda durduğu zamanı kastettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Uyku için çok para harcamaya gerek yok . mi band 18$ resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Bu arada speysin paylaştığı samsung gear uygulamasını kullanan ios cular bir tecrübelerini paylaşsın ya bilelelim değermi değmezmi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Yorumları bekliyorum ben de. Ama dasaaa'nin yorumdaki saate de baktım da o da cok hoş duruyor. Esasında hangisinin iOS ile uyumu daha iyi ona bakmak lazım. Bir de telefon iOS saat Samsung olunca saat uygulamaları nasıl oluyor yani appstoredaki uygulamalar direk olarak uyumlu çalışıyor mu nedir biraz kullananlar anlatırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 samsung'un gear s uyguluması içinde özel bir marketten erişiyorsunuz saat uygulamalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 maksimum 1 ay sonra kullanmaktan vazgececeginiz teknolojiye 1200 tl cok.Hevesle aliyorsun ama devamli sarja bagimli oldugun icin sikiliyorsun hizla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 o kafadan kurtulun artık, telefonda da sarja bağlısın günde 1 defa min. takıyorsun. saat te de çok farklı olmayacak. Ki garminin modelleri falan 2-6 gün gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Ben bugün gittim aldım, iwatch bakıyordum ama hoşuma gitmiyordu tipi, bu daha bi saat gibi. Bayağı video izlediydim gerçi ama alırken ben de kurcaladım, bayağı kullanışlı menüleri, bezeli falan. Classic alıyım diye gitmiştim açıkçası ama frontier daha güzel görünüyor. Classic olan ucuz saatler gibi. O dandik kasa yerine titanium falan yapsalarmış 10 numara olabilirmiş. Bu arada iki saatin de üzerinde gelen kayışı bok gibi. Hemen kayış siparişi vereceğim aradığımı bulunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Evet dakka bir gol bir, saatle telefon arasındaki bluetooth bağlantısı sürekli kopuyor. İnternette de durumla ilgili hiç bir şey bulamadım. Özellikle telefondan app. yüklemek istersem istisnasız hep dc oluyor. Telefonun pili %10'da ama alakası olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 kapatıyodur bluetooth u tasarruf için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Umarım öyledir, telefonu da şarja taktım bakalım ne olacak. Bir de app store geziyorum, türk bayraklı background, tespih app.ı, müslüman app.ı falan :< App store'un location'ınını değiştirebilebiliyor muyuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Ben ios la kullanıyorum, şimdilik bir sorun yok. Birkaç gün geçsin detaylı yazarım. İlk uyku ölçümüm; http://i.hizliresim.com/JqzQBo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Ben de ios'la kullaniyorum, telefonu tamamen sarj ettikten sonra kopma problemi kalmadi. Uykuya 2 saat 45dk dedi yalniz ve hakikatten de uyku problemim var bayagidir. Bakalim daha rahat takip ederim artik. Yalniz 117490 kcal yakmisim yazdigina gore 😂 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Yorumlara devam lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 mobvoi ticwatch 2 icin ekleme yapiyorum; 1- haftalik update geliyor. sikintiniz varsa facebook sayfasina ya da forumlara yaziyorsunuz. suggestion'lari forumlara yazarsaniz daha iyi. sonra bunlar basit excel sheet halinde planlarini yayinliyorlar. "su update'e bunu ekleyecegiz" diye. basari oranlari iyi 2- dun saati saatciye goturdum, strap'ten bi bakla(?) cikartsin diye. adam cikartamadi, ama minicik vidanin ustu cizildi. evde ben acip yaptim simdi. cizilen vida yerine cikan baklanin vidasini taktim. gelgelelim hizli cizilme guzel degil. strap degistirilmesi kolay bir nane, ok. sorun etmiyorum fazlaca. abi bu kadar kolay cizilmesi dogru degil. kasasinda carptim, ettim bir cizilme yok. camda cizilme yok. ustunde koruyucu kullanmiyorum. sarj hizi "cok hizli" gercekten basarili bir sarj hizi ve suresi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 deadwoll said: Ben de ios'la kullaniyorum, telefonu tamamen sarj ettikten sonra kopma problemi kalmadi. Uykuya 2 saat 45dk dedi yalniz ve hakikatten de uyku problemim var bayagidir. Bakalim daha rahat takip ederim artik. Yalniz 117490 kcal yakmisim yazdigina gore 😂 NAPTIYSAN ARTIK GECE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 can sen 1 hafta falan kullan sonra tavsiye edersen ios ile bende alaıcam yoksa garmine basıcam parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Ok, ilk gün izlenimi; Şarjı 100'dü dün akşam, akşam yattım artı bütün gün kolumdaydı (ama az kullandım), eve geldiğimde saat 19:00'da 65% idi. Yani bence baya iyi, bokunu çıkarmadan 2 gün gider. Şimdi şarjda, takıp yatacağım, yarın işten dönünceki şarjını da yazarım. Bu arada bt bağlantısı hiç kopmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar