Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şirket aracı yanlış yakıt dolumu.

ulfang

Öne çıkan mesajlar

ulfang said:

Eşimin kullandığı şirket aracı evin önünde yakıt azlığından kıpırdamadı, Renault clio 3 2014 model dizel , yakıt tamamen sıfırdı yanı çalışmadı bile, yakında benzin istasyonu vardı bende benzinlidir diye 5lt benzin aldım dizel araca. Tam doldurdum kapakta dizel yazısını gördüm . Durum bu haldeyken aracı çalıştırmadık marş baskmadı yani. Çekici geldi tekerleri düzeltmek için kartı taktık ama marş yine basılmadı. Az önce Renault servisinden aramışlar 17bin tl lik hasar diye . "Aga bu nedir ?" dedirtti bana . Kasko karşılıyor eyvallah ama motor çalışmadı bile 17 bin nedir ya . geçiriyolar sanırım. Böyle bi olay başına gelen var mı ?

su tamamen yalan. basima geldi ben bide calistirdim gittim 20-30 km 10 litre benzinle. özel bir yag ile temizliyorlar. arti filtre degisiyor toplam 400 tl tutmustu.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

KHaRoN said:

Cogu aracta kumandayla kapi acildigi anda yakit pompasi yakiti sisteme ceker, marsin basilmasini beklenmez.

Böyle bir araç hiç görmedim. Anahtarla çalışan araçlarda kontağı açınca çekiyor. Zaten ses duyuluyor.

iyi arastirinca bulursun.

anahtar kelimeler: Fuel prime, pump priming, fuel pump
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Abi dizel araçta normalde dizel biterse bile dizel ekleyince çalışmaması lazım değil mi? Yeni araçlarda çalışıyor mu dizel bitince araç eklersen? Benim 2013 fluencede el pompası var sadece dizel bitince depodan çekebilmek için eklersen.

Şu konu kesinlikle doğruymuş. bence kiralama şirketi+servis kombosuyla katakulliye geliyorsun. dikkat et.
Sosyal ağlarda paylaş

calvaria said:

BonePART said:

Abi dizel araçta normalde dizel biterse bile dizel ekleyince çalışmaması lazım değil mi? Yeni araçlarda çalışıyor mu dizel bitince araç eklersen? Benim 2013 fluencede el pompası var sadece dizel bitince depodan çekebilmek için eklersen.

Şu konu kesinlikle doğruymuş. bence kiralama şirketi+servis kombosuyla katakulliye geliyorsun. dikkat et.

şu konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yanlis yakit yuzunden sadece motora yapmiyoalr, butun enjeksiyon sistemi yakit deposu falan degisiyo.

Bizde de olmustu ama yol geldi peder 15 km falan sonra calismadi.

O dizel motora benzindi ama. Sigorta direk 7.500k karsilamisti ki benzin istadyonunjn hatasi oldugu icin onlarin sigortasi kasiladi yani. Bizden bisi cikmadi
Sosyal ağlarda paylaş

seneler evvel üniversite servisinde benzer bir durum olmuştu. servis şöförü yeni VW servis almıştı full deyip ödemeye geçmiş. adam da yeni sanırım benzin koymuş dizel araca. baya kavga gürültü sonrası almanyadan yeni motor getirtmişti benzinlik sahibi. o yüzden rakama şaşırmadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...