Seele Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ulfang said: Eşimin kullandığı şirket aracı evin önünde yakıt azlığından kıpırdamadı, Renault clio 3 2014 model dizel , yakıt tamamen sıfırdı yanı çalışmadı bile, yakında benzin istasyonu vardı bende benzinlidir diye 5lt benzin aldım dizel araca. Tam doldurdum kapakta dizel yazısını gördüm . Durum bu haldeyken aracı çalıştırmadık marş baskmadı yani. Çekici geldi tekerleri düzeltmek için kartı taktık ama marş yine basılmadı. Az önce Renault servisinden aramışlar 17bin tl lik hasar diye . "Aga bu nedir ?" dedirtti bana . Kasko karşılıyor eyvallah ama motor çalışmadı bile 17 bin nedir ya . geçiriyolar sanırım. Böyle bi olay başına gelen var mı ? su tamamen yalan. basima geldi ben bide calistirdim gittim 20-30 km 10 litre benzinle. özel bir yag ile temizliyorlar. arti filtre degisiyor toplam 400 tl tutmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 KHaRoN said: Cogu aracta kumandayla kapi acildigi anda yakit pompasi yakiti sisteme ceker, marsin basilmasini beklenmez. Böyle bir araç hiç görmedim. Anahtarla çalışan araçlarda kontağı açınca çekiyor. Zaten ses duyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Selam, 1.5dCi sandık motor zaten 6.500-7.500TL arasında olsa gerek piyasada. O fiyat çok acımasız olmuş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 paramecium said: Selam, 1.5dCi sandık motor zaten 6.500-7.500TL arasında olsa gerek piyasada. O fiyat çok acımasız olmuş. Saygılar. Yasal olarak nasıl işletiliyor motor numarası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 aktiftablet said: KHaRoN said: Cogu aracta kumandayla kapi acildigi anda yakit pompasi yakiti sisteme ceker, marsin basilmasini beklenmez. Böyle bir araç hiç görmedim. Anahtarla çalışan araçlarda kontağı açınca çekiyor. Zaten ses duyuluyor. iyi arastirinca bulursun. anahtar kelimeler: Fuel prime, pump priming, fuel pump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 oo sürtüşme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 kharon adami kale almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 d8 den filini mi alir ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 AHAHAHAHAHDANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 kavgada yararı olur diye yazıyorum ben anahtarı kontağa takar takmaz sısssss diye 1-2 saniyelik ses geliyor. araç benzinli. uzun süre beklediğinde, sabah bindiğimde ve ortam çok sessiz olursa duyuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Hayaller kale almak gercekler fil ve at vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 BonePART said: Abi dizel araçta normalde dizel biterse bile dizel ekleyince çalışmaması lazım değil mi? Yeni araçlarda çalışıyor mu dizel bitince araç eklersen? Benim 2013 fluencede el pompası var sadece dizel bitince depodan çekebilmek için eklersen. Şu konu kesinlikle doğruymuş. bence kiralama şirketi+servis kombosuyla katakulliye geliyorsun. dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 dana22 said: d8 den filini mi alir ?? Ajsgsgagshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 calvaria said: BonePART said: Abi dizel araçta normalde dizel biterse bile dizel ekleyince çalışmaması lazım değil mi? Yeni araçlarda çalışıyor mu dizel bitince araç eklersen? Benim 2013 fluencede el pompası var sadece dizel bitince depodan çekebilmek için eklersen. Şu konu kesinlikle doğruymuş. bence kiralama şirketi+servis kombosuyla katakulliye geliyorsun. dikkat et. şu konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bence servisi ara yakıtım bitti araç dizel içine yakıt koydum ama çalışmadı ne yapmam lazım de, eğer pompa var diye tarif ederlerse katakulli ama normalde çalışması lazımdı derlerse doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Abi yanlis yakit yuzunden sadece motora yapmiyoalr, butun enjeksiyon sistemi yakit deposu falan degisiyo. Bizde de olmustu ama yol geldi peder 15 km falan sonra calismadi. O dizel motora benzindi ama. Sigorta direk 7.500k karsilamisti ki benzin istadyonunjn hatasi oldugu icin onlarin sigortasi kasiladi yani. Bizden bisi cikmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bak hatta manualdan ara.ta dizel yoksa pompa cekemiyor abi dizel arabada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 seneler evvel üniversite servisinde benzer bir durum olmuştu. servis şöförü yeni VW servis almıştı full deyip ödemeye geçmiş. adam da yeni sanırım benzin koymuş dizel araca. baya kavga gürültü sonrası almanyadan yeni motor getirtmişti benzinlik sahibi. o yüzden rakama şaşırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Sürücü kapısını açınca cızzzz diye bir ses geliyor. İnternete sordum yakıt pompası dedi. Dizel 2012 model araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yalnız bendizi evin önünde bitirmek, sabah çalıştıramayınca bittiğini anlamak da büyük başarı asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Hiç bir zaman o kadar bitirmemek lazım yakıtı ya. 20 liralık mazot atsan bile o arabalar 100 km gider en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Abi dizel pompası çalışır. Ama borular doluysa calısır Depo tamamen bossa borular hava yaparsa basmaması lazım. Ya araçta farklı bir arıza vardı o nedenle sabah mars almadı bence sacma cunku obur turlusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Yarım deponun altına indiğim çok nadirdir. Bunun acil bi hastalığı var osu var busu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Uzgunum ama sigorta vermez bunu, size odeticekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar