Bright Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 3 tane 3300 mAh(veya civarı) Panasonic 18650 var içinde, ne kadar sürmesini bekliyordun ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Powerbank diyince aklim databanklara gitti sdfg Hey gidi casio sharp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Bunların bi de hem prize takmalı hem güneş enerjili olanları da varmış. Çantanın önüne takıp çıkıyosun sen gezerken doluyo falan. Onlar nasıl acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 sadman said: Bunların bi de hem prize takmalı hem güneş enerjili olanları da varmış. Çantanın önüne takıp çıkıyosun sen gezerken doluyo falan. Onlar nasıl acaba? Hiç bilmiyorum ama güneş enerjisi ile dolması aşırı yavaş olmalı. Güneş ışığının belli bir açı ile gelmesi lazım efficient şarj olması için. Sırt çantana asıp dolaşırsan düzgün bir açı ile almayabilir. Ha yine de kendi kendine yüzde 40 bile şarj olsa bir şeydir. Kamp, hiking falan yapanlar için baya güzel olsa gerek. Ama şehir içinde dolaşırken falan çok anlamlı diil bence. Yavaş yavaş zaten geliştirmeye başladılar pilleri. S7 mesela sabahtan akşama full gidiyor 4.5-5 saat falan screen on time ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Güneşte şarj olanları araştırmadım ama cacık olacağını sanmam. Düzgün, hızlı şarj olup hızlı şarj edenlere bakın derim Lithum pilleri geliştiriyorlar evet, iyi oluyor. Hatta yeni graphene'leri çıkardılar 3500 cycle averaj ömür piçtiler de diğer li-ion'lara göre çok kötü özellikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 GERGE said: Guzelmis, cok hizli sarj ediyor, ama kendisinin dolmasi saatler surdu =( Deathblade said: http://m.gearbest.com/power-banks/pp_263761.html Xiaomi 20000mah Dual Output Demiştim. Quick Charge 2.0 destekliyordu ürün. Sorry Seems To Be The Hardest Word. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Uzgun degilim abi, 50TL'ye aldim zaten. Bir de sarj ettigim alet 750mA ama powerbank 2000mA input destekliyor. Daha iyi bir sarj aleti alacagim sadece. Telefonu cok hizli sarj ediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 İphone şarj aleti falan yok mu, taksana onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Mi kullanıyorum, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Powerbank alırken telefonun iPhone ya da Android olması önemli mi? Voltlar amperler falan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 hayır..ama istersen telefonun hızlı şarj destekliyorsa örneğin qualcomm çipliyse ona uygun 2.0 veya 3.0 uyumlu bir powerbank alırsan daha hızlı şarj olur..powerbankler genelde tüm telefon şarj standartlarını destekliyor hızlı şarj hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Bu arada almayı düşünenler olursa kesinlikle Anker tercih etsin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 anker nerden alcaz yahu. amazon getirmior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Asus ZenPower var bende. Memnunum. Basit ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 KillJoy said: anker nerden alcaz yahu. amazon getirmior Hepsiburada'da vardı geçen hatta yakın bi fiyatla satıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 xiomi aldım geçen ince şık bi tane. yaklaşık 2.5 kere sarj ediyor benim telefonu. kaba olmaması falan çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 seneler once aldigim pisen powerbank ile aramizda seviyeli bir iliski var. o zamanlar tr'de powerbank yoktu, daha girmemisti herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 20000 lik alcam quickcharge 3.0'a ihtiyacım yok anker 20k mah QCharge 3.0 US:45$-170tl / TR:220 tl anker 20k mah düz US:40$-150tl / türkiyede bu ürün yok. Xiomi MI 20k mah US:40$ / TR:115tl mi mi alsam acaba? fiyatı baya uygun. amazon niye ürün getirmio artık ya. hem .de hem .com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 20k lık xiaomi aldım ben geçenlerde hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bir de asus var 10k lık o da işimi çok gördü. 2 markada üzmedi şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Xiaomi al. Bir kez dolduruyorum ardindan bir hafta elektronik sigara, telefon ne varsa dolduruyorum. 7 kere fln telefon sarj ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 eyw oka bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 bu arada aldım ben mi 20k lık versionu baya hayvan gibi şarj edio 4-5 kere falan telefonu saymadım hiç oturup ama öyle 6 kere de şarj etmez heralde i7yi. kamplık direk. yanda taşımak için ideal değil ağır. koruma kabı yok ama f/p ürünü tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 ceket iç cebinde taşımak için powerbank öneriniz nedir peki? bir de bu en son önerilenin ağırlığı ne kadar acep çantada falan taşımak için de mi ağır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 300-400 gr falan heralde ağır abi 20k, eğer yanında taşımak için bakıyorsan, üzerine kablo entegreli cihazlara bak, kablo taşıma derdin olmasın ekstra birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 bence bu http://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/ttec-powerbank-powercard-tasinabilir-sarj-cihazi-2500mah-P146628422?RENK=MAV%C4%B0&cid=604001&gclid=CKLMqd3kgNMCFUITGwode_sHPg&gclsrc=aw.ds kapasitesi yeterse sana tqabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar