Flam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ays. çokayıbediyon. çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ben naptım olm yıllar önce yapılmış bir geyik adamlar tekrar gün yüzüne çıkarmışlar. eş de bütün gün sövmüş herhal ki sol kulağım çınladı bütün gün. yalnız hakkaten çınlayıp durdu şaka değil geçmeze bi doktora gideyim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 iyi iyi hatırlamıyo. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 neyi hatırlamıyom ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bombilo gerenksiz kasmış. burada malca troll'lenen bi sürü şey satılır başka yerlerde ya. ben benim note4'ü sattım mesela başka yerden. burada sittin sene satılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ölüm vuruşunu ben yapıyım https://www.imperialgames.com/en/1025/38691/doom SUMMER koduyla 30.59$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Peregrin said: insaattaki amcalar da boyle dediler :( annesi reçel getirmiştir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ya patinin her zamanki hali zaten, saklaban trollere eglence cıktı iste. satılsın satılmasın onemlı degıl en kotu gıder kendı steam hesabıma eklerım. su imperial game linki gibi insan gıbı yazsanız bak orada su kadar su fıyata verırmısın dense verır gecerım de cıdden sırf laf sokmak ve aklınızca tassak gecmek ıcın yaptıgınız saklabanlıklar cekilmiyor. eglenceniz bitti dagılın, kendi bokunuzda oynayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 He mad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Esh said: yegane teklif bende. Zaten oynamayacagim da yogunum, koseye koyarim dursun. Ibdirime girince de alabilirim yani sorun degil. Ama senin yerinde olsam satardim http://www.dlgamer.us/download-doom-pc_games-p-34515.html senin teklife inmiş nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Hadi beyler bokunuzda oynayin dukanin onunu kapamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 hidi şiklibinlir bikinizdi iyniyin diğilin kınıylı ilikisiz iğlincilik sipiylir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 kızınca en klişe laflarla geliyorsun yakışmıyor. sen bizi çatıya çıkartıp leyleklere de oturtursun şimdi dağılmazsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 [hr] "tamam la uzatmayın, başka bişeye sinirliydim, size patladım" de geç bari. yine anlayışla yaklaşır paticikler ama senin tavrından ben utandım abi. kendi bokunla oyna ne ya.. sdfasdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 yok abi iş inatlaşmaya dönüştü son lafı kim edecek diye sdfs. klasik akdeniz asabisi adam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 O akdeniz anemisiye biz de anadolu comariyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 efsane tiradlardan birine girdi sanırım şu ya, bi süredir bu kadar heyecan verici bi tirad yoktu benim için. paticik ruhu returns galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bombilo said: ya patinin her zamanki hali zaten, saklaban trollere eglence cıktı iste. satılsın satılmasın onemlı degıl en kotu gıder kendı steam hesabıma eklerım. su imperial game linki gibi insan gıbı yazsanız bak orada su kadar su fıyata verırmısın dense verır gecerım de cıdden sırf laf sokmak ve aklınızca tassak gecmek ıcın yaptıgınız saklabanlıklar cekilmiyor. eglenceniz bitti dagılın, kendi bokunuzda oynayabilirsiniz. sanki 48 ay kredisini ödediğin arabanı satarken trollendin ya. beleş gelmiş oyunu pahalıya kitlemeye çalışmışsın. madem öyle diyip 80 tl o zaman desen sıkıntı olmazmış. az rahat olun koca adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Geçmişte trolluk yapan biri zamanı gelince trolleniyor bu bir gerçek ya. Bende satış yapmaya çalıştım şurda trolleyen olmamıştı. Niye? Çünkü troll değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Aslında trolle de alakası yok. Mantıklı olunduğunda fiyatta veya diğer şeylerde kimse gelip dürüm döner köfte demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 trolleyene atar yaptığınız sürece trollenmeye üslü olarak katlanarak devam edersiniz. bunu öğrenemediniz gitti. biraz fistanın postlarını fln takip edin eğitim amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bombiloda kronik pms var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 sende de suradan [ https://forum.paticik.com/read.php?35,8226866,page=4#msg-8448633 ] kalan bir kuyruk acısı var gibi sanki dsdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Evet beyler egleniyor muyuz? Guzel guzel oynauin bokunuzla cok bulastirmayin saga sola he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 vaziyet alsak mı ya, ortalık biraz daha karışacağa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar