Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Steam Doom Key

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben naptım olm yıllar önce yapılmış bir geyik adamlar tekrar gün yüzüne çıkarmışlar.

eş de bütün gün sövmüş herhal ki sol kulağım çınladı bütün gün. yalnız hakkaten çınlayıp durdu şaka değil geçmeze bi doktora gideyim olmadı.
Mesaj tarihi:
bombilo gerenksiz kasmış. burada malca troll'lenen bi sürü şey satılır başka yerlerde ya. ben benim note4'ü sattım mesela başka yerden. burada sittin sene satılmazdı.
Mesaj tarihi:
ya patinin her zamanki hali zaten, saklaban trollere eglence cıktı iste. satılsın satılmasın onemlı degıl en kotu gıder kendı steam hesabıma eklerım.

su imperial game linki gibi insan gıbı yazsanız bak orada su kadar su fıyata verırmısın dense verır gecerım de cıdden sırf laf sokmak ve aklınızca tassak gecmek ıcın yaptıgınız saklabanlıklar cekilmiyor.

eglenceniz bitti dagılın, kendi bokunuzda oynayabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Esh said:

yegane teklif bende.

Zaten oynamayacagim da yogunum, koseye koyarim dursun.

Ibdirime girince de alabilirim yani sorun degil.

Ama senin yerinde olsam satardim

http://www.dlgamer.us/download-doom-pc_games-p-34515.html

senin teklife inmiş nerdeyse
Mesaj tarihi:
[hr]
"tamam la uzatmayın, başka bişeye sinirliydim, size patladım" de geç bari. yine anlayışla yaklaşır paticikler ama senin tavrından ben utandım abi. kendi bokunla oyna ne ya.. sdfasdfs.
Mesaj tarihi:
bombilo said:

ya patinin her zamanki hali zaten, saklaban trollere eglence cıktı iste. satılsın satılmasın onemlı degıl en kotu gıder kendı steam hesabıma eklerım.

su imperial game linki gibi insan gıbı yazsanız bak orada su kadar su fıyata verırmısın dense verır gecerım de cıdden sırf laf sokmak ve aklınızca tassak gecmek ıcın yaptıgınız saklabanlıklar cekilmiyor.

eglenceniz bitti dagılın, kendi bokunuzda oynayabilirsiniz.

sanki 48 ay kredisini ödediğin arabanı satarken trollendin ya. beleş gelmiş oyunu pahalıya kitlemeye çalışmışsın. madem öyle diyip 80 tl o zaman desen sıkıntı olmazmış. az rahat olun koca adamlarsınız.
Mesaj tarihi:
Geçmişte trolluk yapan biri zamanı gelince trolleniyor bu bir gerçek ya. Bende satış yapmaya çalıştım şurda trolleyen olmamıştı.

Niye? Çünkü troll değilim.
  • Yeni Oluştur...