Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ben naptım olm yıllar önce yapılmış bir geyik adamlar tekrar gün yüzüne çıkarmışlar. eş de bütün gün sövmüş herhal ki sol kulağım çınladı bütün gün. yalnız hakkaten çınlayıp durdu şaka değil geçmeze bi doktora gideyim olmadı.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bombilo gerenksiz kasmış. burada malca troll'lenen bi sürü şey satılır başka yerlerde ya. ben benim note4'ü sattım mesela başka yerden. burada sittin sene satılmazdı.
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ölüm vuruşunu ben yapıyım https://www.imperialgames.com/en/1025/38691/doom SUMMER koduyla 30.59$
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Peregrin said: insaattaki amcalar da boyle dediler :( annesi reçel getirmiştir belki
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ya patinin her zamanki hali zaten, saklaban trollere eglence cıktı iste. satılsın satılmasın onemlı degıl en kotu gıder kendı steam hesabıma eklerım. su imperial game linki gibi insan gıbı yazsanız bak orada su kadar su fıyata verırmısın dense verır gecerım de cıdden sırf laf sokmak ve aklınızca tassak gecmek ıcın yaptıgınız saklabanlıklar cekilmiyor. eglenceniz bitti dagılın, kendi bokunuzda oynayabilirsiniz.
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Esh said: yegane teklif bende. Zaten oynamayacagim da yogunum, koseye koyarim dursun. Ibdirime girince de alabilirim yani sorun degil. Ama senin yerinde olsam satardim http://www.dlgamer.us/download-doom-pc_games-p-34515.html senin teklife inmiş nerdeyse
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Hadi beyler bokunuzda oynayin dukanin onunu kapamayin
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 hidi şiklibinlir bikinizdi iyniyin diğilin kınıylı ilikisiz iğlincilik sipiylir
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 kızınca en klişe laflarla geliyorsun yakışmıyor. sen bizi çatıya çıkartıp leyleklere de oturtursun şimdi dağılmazsak?
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 [hr] "tamam la uzatmayın, başka bişeye sinirliydim, size patladım" de geç bari. yine anlayışla yaklaşır paticikler ama senin tavrından ben utandım abi. kendi bokunla oyna ne ya.. sdfasdfs.
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 yok abi iş inatlaşmaya dönüştü son lafı kim edecek diye sdfs. klasik akdeniz asabisi adam bence.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 O akdeniz anemisiye biz de anadolu comariyiz
Bullbird Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 efsane tiradlardan birine girdi sanırım şu ya, bi süredir bu kadar heyecan verici bi tirad yoktu benim için. paticik ruhu returns galiba.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bombilo said: ya patinin her zamanki hali zaten, saklaban trollere eglence cıktı iste. satılsın satılmasın onemlı degıl en kotu gıder kendı steam hesabıma eklerım. su imperial game linki gibi insan gıbı yazsanız bak orada su kadar su fıyata verırmısın dense verır gecerım de cıdden sırf laf sokmak ve aklınızca tassak gecmek ıcın yaptıgınız saklabanlıklar cekilmiyor. eglenceniz bitti dagılın, kendi bokunuzda oynayabilirsiniz. sanki 48 ay kredisini ödediğin arabanı satarken trollendin ya. beleş gelmiş oyunu pahalıya kitlemeye çalışmışsın. madem öyle diyip 80 tl o zaman desen sıkıntı olmazmış. az rahat olun koca adamlarsınız.
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Geçmişte trolluk yapan biri zamanı gelince trolleniyor bu bir gerçek ya. Bende satış yapmaya çalıştım şurda trolleyen olmamıştı. Niye? Çünkü troll değilim.
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Aslında trolle de alakası yok. Mantıklı olunduğunda fiyatta veya diğer şeylerde kimse gelip dürüm döner köfte demiyor.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 trolleyene atar yaptığınız sürece trollenmeye üslü olarak katlanarak devam edersiniz. bunu öğrenemediniz gitti. biraz fistanın postlarını fln takip edin eğitim amaçlı.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 sende de suradan [ https://forum.paticik.com/read.php?35,8226866,page=4#msg-8448633 ] kalan bir kuyruk acısı var gibi sanki dsdsf.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Evet beyler egleniyor muyuz? Guzel guzel oynauin bokunuzla cok bulastirmayin saga sola he
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 vaziyet alsak mı ya, ortalık biraz daha karışacağa benziyor.
Öne çıkan mesajlar