Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu sezon biraz baydı fazla aksiyon yoktu. 2. part güzel olacak gibi ilk bölüm ok.

çok draması var adamın, ölürken yaşadığı acıyı hatırladığı için diye düşünüyorum belki bir noktadan sonra alışır insan ? o biraz sıktı beni ama şu an toparladı.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Spoiler

betelguise iyi adam bu elemanı öldürüyorlar onun içine giriyor o zaman ? yazık olmuş

sonu kötü bitecek belli oldu zaten ablayla fln bu böyle iyi anlaşıyorlar abla yok hiç ortalıkta

• 2 ay sonra ...
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

devam bölümleri çıkmaya başlamış ama çok karıştı bu sezon bende bu ya. bi tekrar sezonu baştan izlemem lazım. ya unutmuşum ya da olaylar çok karışık.

Mesaj tarihi:

son bölümle de karar verdim artık, bu sezon kötü... hani biraz ciddilik olurdu gerilim olurdu savaşlarda filan, baya baya arcade oyununa bağladı olay. çok acelece yapılmış hikayeler, 50 kişi var hepsine azar azar sahne verip anlatınca o kadar da ciddi gelmiyor insanın gözüne..

Mesaj tarihi:

ya ölmemeye çalışınca ciddiyet kayboldu. b*k gibi karakter zaten ölüp dirilmek dışında hiç bir olayı yok şimdi kendini ölmemeye kasınca ciddiyet kayboldu dandik isekai animelere döndü. olay zaten her şeyi batırıp ölüp dirildikten sonra kafayı yemesi ve onu toparlamaya çalışmasıydı

• Like 1
  • Yeni Oluştur...