Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Ha bu arada, bu hafta teslimatı yaptıklarımdan konu altında belirtmelerini de isteyeceğim zaten ;) Bunun akabinde buraya yazarak bir sonraki 4 kişi için siparişi alacam. Talep olursa tabii ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ay hadi insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ben aldım teslimatımı aradan bir darbe 10 küsür gün geçti. teşekkürler hızlı satıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 ben konu kirlenmesin diye özelden soru soruyorum adam hala baltalıycam diye uğraşıyor ya lol sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 k1nJo said: ben konu kirlenmesin diye özelden soru soruyorum adam hala baltalıycam diye uğraşıyor ya lol sdf gözün aydın keke 1070 aqar alem baqar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2016 daha gelmedi la dur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 adam hiçbir şekilde cevap vermiyor ki modez falan filtreledi bir şekilde. bir şey de lazım değil ha maksat topik bulansın gülelim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Trollünden gına geldi ondan ahhahha hellban attım kafamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 385 dolara 1070? iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 baya baya kelepir, hani kendin gidip alsan daha pahalıya gelecek. nasıl neresinden komisyon çıkarıyor kendine anlamış değilim. amerikada tır soyup uçakla kaçırsa falan yapılır anca bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Rotweiler said: anakart ve ram'de getirtebilirsen full set alayım senden rot işlemci+anakart+ram+ekrankartı olabilir mi? bence olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 1070 getir alayim babus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Rotweiler said: Ha bu arada, bu hafta teslimatı yaptıklarımdan konu altında belirtmelerini de isteyeceğim zaten ;) Bunun akabinde buraya yazarak bir sonraki 4 kişi için siparişi alacam. Talep olursa tabii ;) ben o son 2 kisi icindemiyim sdfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Evet SenariouS maalesef. 1070 siparişi için kontağa geçebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 rotweiler ben de 1080 alıcam belki bir de yanında işlemci alacağım. işlemci için de sipariş alıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 azmi mesaj kutun dolmuş sende sırf office 2016 mı var? 2016 90 demiştin , 2007-2010-2013 şunlarada fiyat verirmisin? bide versiyonları ne professional/student vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Ekran kartı ve işlemciyi senden alacağım gibi. Siparişi verince süreç nasıl işliyor kısaca anlatabilir misin? Süresi falan ne kadar sürüyor? Kutunu boşaltırsan numaramı vereyim cepten de görüşebiliriz veya sen atarsan numaranı arayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 kutu dolu. atamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Boşalttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 rahatsiz etmeyin adamcagizi mevcut islerine odaklansin off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 satıcının sizinle olan iletişimi 1/5 ürünün zamanında kargoya verilmesi 1/5 ürünün fiyatı 10/5 olunca kurtarıyor işte heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Yok yok, kesin banlatacam. Benim de iletişimim 1 ise, sen dumanla haberleşiyosun eşşek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 şişko olduğum için heyecanlandığımda siyah duman attığım doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 psu da getiriyormusun bir o kaldı değiştirmediğim gfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Ya aslında ben monitör istiyorum sdfs. 27" filan. oluru varsa dürt buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar