SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Rotweiler bi tane adami uzmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ryzen gelince bi update çakarmısın rot abey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Rotu darlamayın adam gibi adam cidden. Kolay gelsin rot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Güvenilir ve dürüst bir arkadaş. Kimseye zorla birsey satılmıyor burda istemiyorsanız paranızıda iade ederim demiş daha ne zorluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 1900 tl ye evga ftw aldık. adama laf yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 1080 ti bugun cikti ve ekran kartlarinin fiyatlarinda indirime gidilmis. belki bu liste de guncellenebilir ? :) https://videocardz.com/66557/nvidia-launches-geforce-gtx-1080-ti-with-3584-cuda-cores Rotweiler said: Özeldrn yazdım burdan da yazayım abi 1070 1600 1080 2500 6700k 1150 7600k 1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 1080 500, ti 700 olmuş. Partnership fiyatları için 50-80$ koyun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 arkadaslar merhaba, butun sayfalari okudum ama bu alisverisin nasil oldugunu tam anlayamadim; ozellikle fiyat konusunu. rottweiler, amazon.com fiyatindan istedigimiz ekran kartlarini getirebiliyor mu? ya da kendisinin anlastigi bir markanin ekran kartlarini amazon.com fiyatindan daha uygun/dusuk bir fiyata mi getiriyor? ( ilk parti 1070 leri bu sekilde, amazon fiyatindan daha dusuge, getirmis galiba; 360 dolar ) daha aciklayici olmasi adina, 1070 ya da 1080 getirtmek istersem, toplamda kac dolar odemem gerekecek? ve en kotu ihtimal ne kadar surede elime ulasir? umarim yanlis bir sey sormamisimdir. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 dur aduket ortalık zaten karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 kutu dolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Ryzen 1800x için bende sıraya girebilirim eğer getirirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Getirecem, ayrı başlık açılacak. Öm Boşalttım. Bundan sonraki satışlar sadece elimdeki stokla olacak. Sipariş kavramını anlayamadı bazıları çünkü. Kız arkadaşım bile daha az stalkluyor whatsappdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 1080 ti de dusunuyormusun stoklu getırmeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 OO ryzen ucuza gelirse ben de alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 bombilo said: 1080 ti de dusunuyormusun stoklu getırmeyi? Aldığı yer ile alakalı sanırım. Rot güzel fiyat verirse kart efsane olmuş almak isteyenler olur. Bende merak ediyorum Rot fiyatı ne olacak diye beni bile iştahlandırabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 evga superclocked'ini getirirse direk alirim rot'tan getirebilme durumun olursa senlendir bi ozel mesajdan rot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 1080ti stoklarsa ben de stolklarım belki. elini bile öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 rot evga 1070 ftw güncel fiyatı nedir hacıto? Bir miktar fiyatları düştü sanırım 1xxx serisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 ti çıktığı için 1080de 100$ indirim olacakmış doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2017 aciklama icin tesekkurler. bize tarih verebilmeniz mumkun mudur acaba? Rotweiler said: Getirecem, ayrı başlık açılacak. Öm Boşalttım. Bundan sonraki satışlar sadece elimdeki stokla olacak. Sipariş kavramını anlayamadı bazıları çünkü. Kız arkadaşım bile daha az stalkluyor whatsappdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 aldığım bilgiye göre adam bu ara baya yoğun. akşam 2de eve girip sabah 9da adını yalnızca dünya kupalarında duyduğumuz yerlere falan uçuyor sdfs. bana da söylemedi gıcık olduğu için başkasından duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aduket Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 rottweiler'dan su mesaji aldim: " Şuan sipariş almıyorum çünkü beklerken süre uzayınca darlıyor insanlar. Stok elimde olunca yeni başlık açacam " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 stok sınırlı olunca beni en sona yazar bu adam sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2017 Oyle stoktan satma olursa millet adres alip birbini bulup vurur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Podolski Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Güncel 1070 ve 1080 fiyatları nedir? Türkiye'de Asus para iadesi kampanyası yapmış 1080'de ne kadar avantajlı merak ettim. Edit: Classified getirmeyi de düşünüyor musun Rot :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar