Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 istanbul'daki evi kapatıyorum eşyaların izmir'e taşınması lazım iyi güvenilir nakliye şirketi var mı bildiğiniz? hatta bikaç yıl önce biri burda bi şirketten bahsetmişti, eve gelip paketliyolarmış her şeyi de sonra taşıyolarmış falan. yalnız olucağım için öyle bişey çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Enakliyat diye bir site var ordan şirin nakliyat diye bir firmaya iki tasıma yaptırdım.Biri sehir dışı digeri sehir içi hiç problem yaşamadım.Ama paketlemeyi ben yapmıstım. Buyuk seyleri onlar paketledıler sadece beyaz esya falan koltuk gibi seyleri. Ivır zıvırları ben kutulamıstım zaten. O dedigim sitede zaten bir sürü firma var teklif falan veriyorlar notları falanda var. Mersinden istanbula 2250 tlye tasımıslardı 2 ay once faln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 abi cidden şu başlığa yazsın bilenler de ilerde lazım olduğunda kamyonlu random insanlar led tv'leri monitörleri ne bileyim monet tablolarınızı falan çatara çutara götürmesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 armut.com dan da teklif alabilirsin. 2250 iyi fiyatmış bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 İzmir akın nakliyat var , istanbulda ofisleri varmi bilmiyorum ama adamlar harbi profesyonel. Evdeki herseyi kendileri topluyorlar ve baya baya uğraşıyorlar. Önceden bir hzirlik yapman gerekmiyor yok efendim bardakları gazete sarayım, kutulara koyim falan istemiyorlar. Şehirler arası evin eşyalarını taşıdılar bir bardak dahi kırılmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 ücret ne kadar ödemiştin ulfang hatırlıyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Komodo said: armut.com dan da teklif alabilirsin. 2250 iyi fiyatmış bu arada az bir esya vardı kırılma ihtimali de az olan esyalardı. Televizyon buzdolabı yoktu. Ucuz yollu olsun derdin deydim. Armutta sadece 4 teklif alabiliyorsun yanlıs hatırlamıyorsam.Enakliyatta 15-20 tane falan alabiliyorsun.Direk böyle secenekler vardı sanırım elimi bile sürmem.Şu kattan inecek suraya cıkacak faln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 çabuknakliyat bizim yatak takımını aldığımız yer yaptıydı burdan çıkan arkadaşa kıyak. bu olaiblir. alarmcılarla ne alakaları var bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 sanki bana masif maundan yemek masasını, tablolarını, şovalye zirhi koleksiyonunu falan taşıtcak. boklu sidikli öğrenci eşyası taşıtacaksın en ucuzuna taşıt geç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 armuttan teklifleri aldım, bu hafta içerisinde istanbul içi taşıtacam, sonuçlanınca bilgi veririm düzgün mü değil mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Ücret olarak 2000 odemistim. İzmir - mugla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 gidip gelip bakıyorum. nası laf koymuşum hala cevap yazamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Dragonfire said: çabuknakliyat bizim yatak takımını aldığımız yer yaptıydı burdan çıkan arkadaşa kıyak. bu olaiblir. alarmcılarla ne alakaları var bilemiyorum. Herhangi bir alakası yok isim benzerliği, dava açılmadı sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ahaha ayni senaryoyu bende yapicam 1 aya HERKES AYNI SEYIMI YAPIO LAN Saeros said: istanbul'daki evi kapatıyorum eşyaların izmir'e taşınması lazım iyi güvenilir nakliye şirketi var mı bildiğiniz? hatta bikaç yıl önce biri burda bi şirketten bahsetmişti, eve gelip paketliyolarmış her şeyi de sonra taşıyolarmış falan. yalnız olucağım için öyle bişey çok iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 banada izmirden teklif var düşünüyorum ama parasını az buldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ne kadar az? -2000 dahi olsa gidilir izmire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 aydında bile 3k alıyordum 2k ya hayatta olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 hayir hayir -2k diorm istanbulda ne aliosan -2k izmire olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 hee anladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Beyler bir soru; 1+1 tam teşekküllü ev eşyası, istanbul içi göktürk'ten şişli'ye taşınacak, elimde 800 ve 850 lira olarak iki farklı fiyat teklifi var, iyi bir fiyat mı? kazık yemeyek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 350tl ye beşiktaşan üsküdara taşıdılar bizim eşyaları. 1+1 evi doldurduk bizde. kurulum yoktu ama 500 tl fark çok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Ya 1+1 için pahalı da mesela daha 5 sene önce 3+1 3. kattan 3+1 1. kata ailemin evini taşıttıydık pro. şirkete; 600 lira falan almışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar