Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana Araba Tavsiye Edin Ver. 123465738376

Tenekeadam

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
benzer konu yeni başlık açmayayım dedim.

80k civarı paraya otomatik vites ne alınır, ne önerirsiniz?

otomatik vites dışında herşey yoruma açık ama öyle deli kaçsın, makas atayım falan derdim yok. güvenli olsun, sorun çıkarmayan bi araç olsun, uzun yıllar bineyim. yakıtta koklayacak diye bi şartım yok, haftasonları bi yere giderken kullanırız, bi de senede 1-2 tatil işte.( ama içmesin de tabi) geniş olması da bir tercih sebebi.

benim araba cahili olarak yaptığım araştırmalarım beni subaru xv'ye yöneltti. çok az km deki yeni modelleri alabiliyor gibiyim. ne dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Hacim beklentin nedir araçta? Yüksek oturma pozisyonu falan?
Ben olsam -ki kısmetse yakında olacağım-:
Skoda Octavia 1.0TSI 115PS DSG Style 81.600TL
Skoda Octavia 1.2TSI 110PS DSG Style 80.600TL

Donanım: http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia/donanimlar/

İkinci el ile uğraşmam.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte öyle bi durumda sorun çıkarmayan preq. yatıyor. alırım sonra senesi dolmadan bozulur; git-geli, "biz ödemeyiz sigortadan al" vs çamurları beni sinir eder. alayım uzun süre kullanayım istiyorum.

tabi bilmeden söylüyorum bunları, dsg sorunlu diye duydum sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

DSG olayı 2012-2013 sonrasında bitti. Ama aşırı beslemeli bir motoru veya diesel motoru kullanırken dikkat etmen gereken hususlara benzer kriterler var DSG için de. Düz vites alıp kafam rahat olsun dersen o paralara giriş paket Superb bile alır takılırsın. Bence o paraya ikinci ele gerek yok. Hedef küçültüp sıfır almak daha iyi bu zamanda.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

kayserili said:

Tank gibi güvenli araba yok artık. Yaya güvenliği falan herşeyi değiştirdiler. Pegout citreon opel sınıfında arabalar direk karton zaten.
En mantıklısı gene Volvo gibi. Çünkü güvenlik denilince akla gelen ilk araba.

Yalnız volvo çinlilere satıldı
Sosyal ağlarda paylaş

@kayserili
volvoya (s60'a) boyum yetmiyor.

@miyaw33
23ü bişey deil yakın tarih, bakarak olurum. thx.

@paramecium
düz vites kullanmakta sıkıntım var, zati istanbulda kullanmak ayrı bi dert. istemiyorum o yüzden. dgs ile ilgili de işte dh de falan bi sürü sorun yaşayan öyküsü var.
dediğim subarunun bi sıkıntısı var mı? yoksa genel olarak 2. el alma mı diyorsun?

bi de sene sonu aralık cak gibi kampanyalar bol olur diyorlar 0 araç için. doğru mudur? beklesem bi yarar görür müyüm?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Vallahi ben bu sene böyle krizli geçmeseydi Forester'a geçiş yapmak istiyordum. Şimdilerde oldukça zor bu geçiş.

O sebeple de az bir fark ekleyip 2012 Scenic 1.5dCi'den 2015/2016 Octavia 1.6TDI'a geçiş düşünüyorum.

Aylık km değerimi azaltsam diesel ile uğraşmak bile istemiyorum; temiz temiz benzinlimi alır dolanırım. Şu anki aracım ile 2 yılda 74bin km yapmışım. Benzin hatalı bir seçim olur diye düşünüyorum :

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...