deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Mümkün de özellikle o aralıkta alacağın otomatik vitesli bir arabayla sanayiden çıkman pek mümkün olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 jeep 2007 modelmiş, 97.000'de. 3 boya 1 değişen varmış, koltuk ısıtma, 4x4, sunroof vs yaşına göre dolu araba. 48.000'e vereyim dedi isteyen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Emir büyük yerden geldi, kendi arabama ilan koymuyorum uğraşmıyım diye :P ilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Oha çok iyiymiş o jeep . Bende 2 ay içerisinde yeni araç alacağım o zamanda bu tarz şeyler gelsin bi zahmet sjdjjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 İnanmayacaksınız ama az önce jeep'in satışını verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Valla güzel araçtı, satılması bana gayet normal geldi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 benzer konu yeni başlık açmayayım dedim. 80k civarı paraya otomatik vites ne alınır, ne önerirsiniz? otomatik vites dışında herşey yoruma açık ama öyle deli kaçsın, makas atayım falan derdim yok. güvenli olsun, sorun çıkarmayan bi araç olsun, uzun yıllar bineyim. yakıtta koklayacak diye bi şartım yok, haftasonları bi yere giderken kullanırız, bi de senede 1-2 tatil işte.( ama içmesin de tabi) geniş olması da bir tercih sebebi. benim araba cahili olarak yaptığım araştırmalarım beni subaru xv'ye yöneltti. çok az km deki yeni modelleri alabiliyor gibiyim. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Selam, Hacim beklentin nedir araçta? Yüksek oturma pozisyonu falan? Ben olsam -ki kısmetse yakında olacağım-: Skoda Octavia 1.0TSI 115PS DSG Style 81.600TL Skoda Octavia 1.2TSI 110PS DSG Style 80.600TL Donanım: http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia/donanimlar/ İkinci el ile uğraşmam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 hacim beklentim araca binen "çok darmış ya la bu" demesin seviyesinde. dsg sıkıntılı diye duydumdu, fırsat verirsem murphy bana çakar, hep çaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Raze said: hacim beklentim araca binen "çok darmış ya la bu" demesin seviyesinde. dsg sıkıntılı diye duydumdu, fırsat verirsem murphy bana çakar, hep çaktı. garantisi bitince satar, manuel alırsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 abi işte öyle bi durumda sorun çıkarmayan preq. yatıyor. alırım sonra senesi dolmadan bozulur; git-geli, "biz ödemeyiz sigortadan al" vs çamurları beni sinir eder. alayım uzun süre kullanayım istiyorum. tabi bilmeden söylüyorum bunları, dsg sorunlu diye duydum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Tank gibi güvenli araba yok artık. Yaya güvenliği falan herşeyi değiştirdiler. Pegout citreon opel sınıfında arabalar direk karton zaten. En mantıklısı gene Volvo gibi. Çünkü güvenlik denilince akla gelen ilk araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 23 ekim gibi toyota chr cikiyor,hybrid motorlu.auris 1.8 hybridde ayni tarighte gelecekmis.fiyatlarida otv indirimi sonrasi 85-100 araliginda olacakmis.Bekle bak istersen onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 walla iihs crash testlerinde compact araçların hepsi pert neredeyse. d segmenti falan daha büyük araçlar iyi puanlar alaibliyolar izlediğm kadarıyşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Bu arada a3 lerde indirim varmis baya.1.0 a3 93000 e inmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Selam, DSG olayı 2012-2013 sonrasında bitti. Ama aşırı beslemeli bir motoru veya diesel motoru kullanırken dikkat etmen gereken hususlara benzer kriterler var DSG için de. Düz vites alıp kafam rahat olsun dersen o paralara giriş paket Superb bile alır takılırsın. Bence o paraya ikinci ele gerek yok. Hedef küçültüp sıfır almak daha iyi bu zamanda. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 kayserili said: Tank gibi güvenli araba yok artık. Yaya güvenliği falan herşeyi değiştirdiler. Pegout citreon opel sınıfında arabalar direk karton zaten. En mantıklısı gene Volvo gibi. Çünkü güvenlik denilince akla gelen ilk araba. Yalnız volvo çinlilere satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 @kayserili volvoya (s60'a) boyum yetmiyor. @miyaw33 23ü bişey deil yakın tarih, bakarak olurum. thx. @paramecium düz vites kullanmakta sıkıntım var, zati istanbulda kullanmak ayrı bi dert. istemiyorum o yüzden. dgs ile ilgili de işte dh de falan bi sürü sorun yaşayan öyküsü var. dediğim subarunun bi sıkıntısı var mı? yoksa genel olarak 2. el alma mı diyorsun? bi de sene sonu aralık cak gibi kampanyalar bol olur diyorlar 0 araç için. doğru mudur? beklesem bi yarar görür müyüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 go go insignia gerçi o paraya auto şansıman zor gibi ama bak yinede subaru hiç kullanmadım ama sanırım oda mazda tarzı memlekette değeri bilinmeyenlerden o paraya suv düşünür müsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 güvenli ve sorunsuz araba istiyorsanız subaru bakın, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Selam, Vallahi ben bu sene böyle krizli geçmeseydi Forester'a geçiş yapmak istiyordum. Şimdilerde oldukça zor bu geçiş. O sebeple de az bir fark ekleyip 2012 Scenic 1.5dCi'den 2015/2016 Octavia 1.6TDI'a geçiş düşünüyorum. Aylık km değerimi azaltsam diesel ile uğraşmak bile istemiyorum; temiz temiz benzinlimi alır dolanırım. Şu anki aracım ile 2 yılda 74bin km yapmışım. Benzin hatalı bir seçim olur diye düşünüyorum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 herkes mi zengin patide ya. global bir firmada fena da değil maaşım filan. ama yine de öyle 80-90k arabaya veremiyorum lan. ne yanlış var. yemeden içmeden para mı biriktireceğiz napacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 al benim arabayı aga mis gibi. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-leon-sc-346622419/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 61k çok ya. mazda 3 alırım o paraya ben. fakirim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Pederler 30-35k arası araba almak istiyorlar. Şehiriçinde kullanacaklar, küçük bir yerde yaşıyorlar. Dizel olursa güzel olur (olmazsa da no problem), otomatik vites lazım değil. Tavsiyelerinize açığız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar