Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana enerji yollar mısınız

Shean

Öne çıkan mesajlar

Laraken said:

bir insanın hayattaki en büyük başarısı "karı kız tanıyorum, baya bi sevişiyorum hehe" olmasın lan. nolur olmasın. bi de gelip övünüyor bununla ya o da ayrı.

tabi gelip en büyük başarım o değil, fireball atabiliyorum diyecek.

olum zaten iddia ettiğin gibi özgür bir yaşantın olsa bi foruma girip "bakın ne kadaaa da özgürüm" diye yazmazsın. kendi içinde hapissin sen bunu yazma ihtiyacı duyuyorsan. gerçek özgürlükte kimseye ihtiyaç duymazsın, ha bunu bilmelerine hiç hiç ihtiyaç duymazsın. kaybolmuşsun olm sen direk.

ne kustun be... bir insanın varlığı hakkında böylece kendini kaybeden birinin sağlıklı düşünemeyeceği çok bariz..

Neysem neyim sanane ? Fikirlerimi belirtmem , sataşanlara laf çarpmam seni bu kadar sarsıyorsa bil ki sen de sandığın kadar rahat değilsin. Sakin ol Laranken...

Sana büyüklük yapayım hatta beni dilediğin gibi görebilirsin... Fakat bu öfke kusuşlarını yinelemezsen sevinirim. İyi geceler..
Sosyal ağlarda paylaş

Özgürlük tanımın ne bilmiyorum da entellektüel pişkinlik ile ne konuştunu biliyorsun , ne karşındakini anlayabilmeye bir açıklığın var. Agresifçe giydirip sonra yılışıkça gülüyorsun..

Ne anlatabilirim ki sana ? Tamam senin için itiraf edeyim hatta. Ben özgür değilim... Bu kadar suistimal ve bencillik üzerine kurulu bir sistemde kim kendini ne kadar özgür sanıyorsa da artık kendini kandırıyordur.. Benim kisi de özgürlük sayılmaz fakat tutsak değilim diyeyim...

- Sabah kalkmam gereken acil bir işim yok rutinde olan.
- Esnek saatlerde taleplere göre çalışma düzenimi belirliyorum
- Liseden sonra daha da okul okumadım fakat 3 sene aktif olarak üniversitelerde modellik yaptım ta ki hükümet nü model çalışmalarını dolaylı yollarla engelleyip ben de bir protesto yapana kadar.
- İstediğim yöne seyahet edip yaptığım işi o şehirlerde yapabiliyorum
- Bana ne yapmam gerekitğini söyleyen bir patron ya da birey yok...

... ve tek başınalığın hapishanesindeyim evet.. İnsanların arasında camdan duvarlar arasında kalıyorum. Olduğum halim kabul edilemez ve yabancılıkla karşılanıyor. Gerçekten samimi olabilmenin ileri sınırlarına gidebildiğim de hiç kimse yok..

- Lakin hayatta ne başarmak istediğimin bilgisine ve yol haritasına sahibim..
- Her gün O'nu başarmak için emek veriyorum , şehir şehir geziyorum ve interntten çok daha fazla insana da ulabiliyorum eş zamanlı olarak...
- Ne zaman hayalimi başaracağım uğruna yaşadım... Belki o zaman gerçekten özgü olacağım...

Oldu mu şimdi tatmin etti seni durumumu ifade edişim ?
Sosyal ağlarda paylaş

hah işte ya, şunları dedikten sonra düşman olmamız için hiç bir neden yok. ben hatrı sayılır seneler kadar yeraltının dibinde yaşadım. o yüzden biri gelip senin bundan önceki yazdıklarını okuyunca delleniyorum. gerçek özgürlüğün nasıl bişi olduğunu biliyorum çünkü. sen yoluna ben yoluma bundan sonra, ama bulursun gerçekten aradığın şeyi umarım : ).

çok da trolleme lan forumu sdff
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Pekii neden bize başvurdunuz, bizde aradığınız şey nedir ?

Üç şey...

1) Aynı dönemde yaşadığım ve ortak ilgi alanları içinde gelişim süreçleri geçirdiğimiz insanlar arasından yoldaşlık.

2) detox'a girip vucudumun kimyası default'a geçip hypelanınca sosyal medyanın diğer kısmında daha fazla tanıdığım insanlar arasında kesin dışa vurumlar yapacağıma (ki facebook da çok sert dışavurumlarım oluyor yaşadığım bir sürü olay , kişiler, haksızlıklar v.s. ) buraya gelip zaten hali hazırda çoğu kişinin biribirine sataştığı bir ortamda fazla enerjimi makara yaparak kendimi ifade etmenin rahatlığı...

3) En önemlisi gıcık olsamda içerideki bazı tiplere ve yönetimdeki kişilere burayı çok seviyorum. Eğleniyoruz işte . GÜzel muhabet yürütüp takılırken farklılıklar yaşadığımız kişilerin aşırı sert tepkilerine yönetim destekli maruz kalırken , yaşadığım sistemde yaşadığım yönetim bazlı suistimallerin micro modeli paticik içerisinde daha esnek ve yumuşak ifade ve uzlaşma yolları keşfediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

bende bir kaç saat uyuyup yaşlı zeytin ağacının altına köpek kankalarımda gidicem..

Akşam üzerinde denizden alıyorum likik enerjiyi...

temiz olalım , enerjiyle dolalım , niyetlerimize koşalım... ve görelim bakalım enerjiyle neler yapıyoruz O:I

İyi koşmalar Yıldırım..
Sosyal ağlarda paylaş

La noyanın özgürlük notlarına göre en özgür benim. İşim gücüm yok keyfim yerinde kafama göre takılıorum , du tatile gidiim diip bi aylık tatile çıktım kafamı dinliyorum ne saat derdim var ne patron. Bende enerjinizi açabilirim demek ki beyler , haber edin fireball falan atiim heralde bende conjure edebiliyorumdur bu mantıkla.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

La noyanın özgürlük notlarına göre en özgür benim. İşim gücüm yok keyfim yerinde kafama göre takılıorum , du tatile gidiim diip bi aylık tatile çıktım kafamı dinliyorum ne saat derdim var ne patron. Bende enerjinizi açabilirim demek ki beyler , haber edin fireball falan atiim heralde bende conjure edebiliyorumdur bu mantıkla.

Mithat said:

Sordum şimdi , akşama arkadaşın doğumgünü var ona gidiyoruz , dedim o olmasa gidebilir miydim , 21:30'a kadar gezersek 21:30dan sonra maça gidebilirdin dedi asdfasdfadsf gezip tozma fırsatı olarak değerlendirdi ya lan :D

Aaaah mitat ah..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...