Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Dun garibimin biri kacmis gelmis (ya da bodrumun yavsak tatilcisi atip gitmis) bi yerlerden bize. Etrafa haber saldim, vetlere falan soyledim ama arayan yok. Tasmali Yem verdim su verdim mekanda bi sokak kopegimiz oldugu icin gece yanima aldim falan baya uysal. Sabah da cikarip bagliyim dedim bi yere, hungur gungur agliyo baglayip gidince. Erkek, tahminen 2 yasindan buyuk. Simdi eger sahibi cikmazsa buna bakicaz mecburen. Yalniz tek sikinti mekanda 6 tane kedi var. bu ibnetor da kedilerle oynamak istiyo kovaliyo falan. Bu nasil alisir bilen var mi? Ya da kediye bi zarar verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 çomar lan bu ne k9 u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 zarar verebilir kedilere daha önceden birlikte yaşamadıysa hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Yani ilk gördüğünde saldırganlaşmadıysa zarar vermez muhtemelen. Güzel sıpaymış. Bu arada havlamak falan oynamakla karıştırmış olabilir misin ? Yoksa baya kuyruğu sallaya sallaya oynamaya mı çalıştı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Havuz niye boş, turist yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 hava 500 derece olduğu için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Turis ne arar la turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 ufaktan kırmalık var sanki. sahibi vardır bunun kesin. sosyal medyaya salın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Yok bu sene turist kesin bilgi yayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 2016 turizm krizi ESH'i de vurmuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 eshin tursti elittir muhtemelen, parasiz rusu ne yapsin adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 kopek guzel, espri averaj 10/10 would laugh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Savas ciktigindan beri vuruyo da caktirmiyoruz. Suriye skti atti A+ turisti . Bu sene de airbnbye eve dondurup koydum oradan rezervasyon aliyorum. Daha cok yurtdisinda yasayan turkler geliyor. Ama konu bu degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Seele said: eshin tursti elittir muhtemelen, parasiz rusu ne yapsin adam. burdan 10 kisi birlesip 1er maasla tek odayi 2 geceligine tutabiliriz ya o kadar da degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 güzel köpek lan aynısından bizde de vardı kırma işte 15 sene yaşadı bizim dana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Evleri baya ucuza veriyorum esasen. Hem deneme amacli talebi gormek icin hem de bakalim nasil isleyecek o sistem diye. Otel odasi isteyene oda parasi kadar hizmet parasi cikariyorum zaten isteyen gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Peregrin said: Seele said: eshin tursti elittir muhtemelen, parasiz rusu ne yapsin adam. burdan 10 kisi birlesip 1er maasla tek odayi 2 geceligine tutabiliriz ya o kadar da degil sarkazim mi bilemedim ama. adam sequo ile arakdas. biz ayni lide degiliz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Kirma olmasi daha iyi sanki, genetigi sikintili bunlarin diye duymustum. Kronik hastaliklar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Sokak kedisiyseler döverler la bunu, çok sakin şirin birşeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Ya kedi iki patlatinca bu saldirganlasir mi diye korkuyorum. Bildigin julius bjornsson kendisi, ayaga dikilip kucaklamaya calisincanzor tutuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Abi kendinden baska canliya ilgi gosterilmesin isterse ya da orayi kendi mintikasi belleyip kediyi bile yaklastirmak istemezse katliam yapabiliyo kopek evet. Sen yanindayken bir iki yaklassin bakalim napcak. Ona gore birakirsin ya da birakmazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Kovaladi bir iki ama oyle saldirir gibi kovalamadi kuyeuk sallayarak kovaladi. Kediler tedirgin tabi, pati falan atiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Isin aci tarafi eger sahibi cikmazsa ben bunu gidip barinaga birakamam. Oyle bi yapim yok. Ske ske bakicaz ned stark in picine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 O durum tamamen piyanyo işi. Köpek yavruyken kedilerle vakit geçirmişse bişey yapmaz ama hiç alakası olmamışsa sağı solu da belli olmaz. Sonra vicdanın yanmasın dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Esh bi daha fotoğraf atarsa banlansın. Oynamak için bile olsa dikkat etmek lazım. Mallar kediyi top falan sanıp ısırıp havaya atıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar