Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 barbu said: Ne güzel şu http://www.theyachtmarket.com/boats_for_sale/1314914/ :( daha bunun yılda 30k masrafı var. meh wastyrx said: Araba yerine yelkenli alabilirsin abi gayet gerçekçi bi hayal, niye ezdin ki kendini :) abi 230k euro + yılda 30k TL filan masraf. Ya da Tuzlaya filan koyacan yelkenlini. Bu kadar parayı da kurumsal hayatta müdür olarak kazanamıyorsun. Nitekim öyle bir pozisyonda alacağın paran aileye de gidiyor sdfs. Yelkenli alıcam bu kadar paraya dediğinde karın ve cocukların oyar seni sdfs. Hollandadan gelen türklere yamanacaksın o zaman. Birde tecrüben yoksa küçükle başla. nl boats şunu beğenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 likya'ya gideceğin zaman söyle yancı olayım. ben de bayağı istiyorum likya'yı yürümeyi veya bisiklete binmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 İzmire göç etmek isteyen bu kadar kişi varken; bir köy satın alıp komün kursak ya. Kuzular tavuklar kedi köpek kuşlar. Toprak desen tarıma el verişli. Kendi yağımızda kavrululuruz. Tek sıkıntı fiber internette çıkar, onu da uydu vasıtasıyla fln bir şekilde hallederiz. Yada en kötü LAN kurar takılır, haftada bir traktörle birimiz şehre gider, usb hdd leri internet kafede torrente fulleyip döner fln. Açık hava sineması, çimsaha, tenis kortu, masatenisi okçuluk avcılık köşeleri kurulur. Tayyibe inat onun villaya komşu köyleri tercih edebiliri.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bu kadar erkekle anca gaycomun olur orası. Önce patiye daha fazla kız kazandırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Öf 2. haftadan midsomer murders'a dönerdi pati kasabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Komşu köylerden kız alırdık evde kalmışlara, bu kadar okumuş etmiş adam var, daha iyisini mi bulacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 iste su beyaz yakaliktan bi kurtulabilirsem, irandaa baya kasiorm ama bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Suark'ın yanına taşınıp haftanın 3 günü Yoga yapıp - yüzerek, geri kalan zamanlarımda ise güzel İran kadınlarının ve biraz değişik İran bebeklerinin fotoğraflarını çekmek istiyorum. Arada bir İran'ın komşu ülkelerini hatta Hindistan'ı veya daha ötesini dolaşıp egolu, kibirli Türklerden azıcık uzaklaşarak hafiflemek istiyorum. Kişisel hedefim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bilemedim istediginiz olsun gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 şaka bir yana şu aralar kendi mesleğimi yapabilsem bana yeticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 senko said: şaka bir yana şu aralar kendi mesleğimi yapabilsem bana yeticek. Sanırsın boyacılık yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Şurada bahsettiğim şeyi açtım ben. Başına gelebileceklerden korktuğumdan public açmadım ama. 30-40 seneye kadar biriktirip kişisel ansiklopedi çıkarma hedefim var. Böyle babaanneye anlatır gibi, eğlenceli, liyakat sahibi, okuyanı hatta en köylüsünü tatava yapmadan aristokratlaştıracak, göte göt diyen, Corpus Aristotelicum misali bir şey hayal ediyorum. Öldükten sonra bu miras kalsın. Yemişim maaşı geliri çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Şu son girdiğim mülakattan olumlu sonuç gelsin, sağlık kontrolünde de bi sıkıntı çıkmasında 7 aydır uğraştığım işi yapabileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Patice said: Suark'ın yanına taşınıp haftanın 3 günü Yoga yapıp - yüzerek, geri kalan zamanlarımda ise güzel İran kadınlarının ve biraz değişik İran bebeklerinin fotoğraflarını çekmek istiyorum. Arada bir İran'ın komşu ülkelerini hatta Hindistan'ı veya daha ötesini dolaşıp egolu, kibirli Türklerden azıcık uzaklaşarak hafiflemek istiyorum. Kişisel hedefim bu. hindistanı tavsiye etmem eğer kültürüne filan aşık değilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Aha benim aslında en büyük hedeflerimden birisi de kilo vermek.Zıpkın gibi olmak istiyorum da diet de problem çıkıo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Futbol klübü sahibi olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 klüp sahibi olursun da kulüp bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 RamsesII said: Patice said: Suark'ın yanına taşınıp haftanın 3 günü Yoga yapıp - yüzerek, geri kalan zamanlarımda ise güzel İran kadınlarının ve biraz değişik İran bebeklerinin fotoğraflarını çekmek istiyorum. Arada bir İran'ın komşu ülkelerini hatta Hindistan'ı veya daha ötesini dolaşıp egolu, kibirli Türklerden azıcık uzaklaşarak hafiflemek istiyorum. Kişisel hedefim bu. hindistanı tavsiye etmem eğer kültürüne filan aşık değilsen. Fotoğraf çekmeyi seven birisine hindistanı tavsiye etmem demek künefe seven birisine antakyayı tavsiye etmem demek gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Bokun cesedin icinden fotografcilik olmaz abi. Yoganin bile guzeli avrupada amerikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Bokun cesedin içinden güzelliği ayırabilenler fotoğrafçı oluyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Benimkiler maddi şeyler. 1- Küba' ya gitmek ve min 1 ay kalmak. 2- BMW 1200GS ya da muadili bir motorsikletle Avrupa ve Latin Amerika turu yapmak. 1. si neyse de, ikincisi önümüzdeki 40 yıl içerisinde mümkün gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 piyangodan falan para çıkçası benim. ömrümün sonuna kadar yatıcam sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 arkadaşlar hiç gittiniz mi bilmiyorum ama o pislik ve leşliği görünce insan tiksinir o memleketten. Literally bokun sidiğin içindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 sallaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 iki resim goren salliyor hindistan hakkinda. biz de turkiye'yi de rasgele cingene mahallesi ile tanitalim kapadokya yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar