Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedim kayboldu

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

Sorry guys
Şimdi şöle oldu ben dün gece son bir kez gezmeye çıkım fakat yine bir şey bulamadan döndüm eve. Öyle üzgün üzgün vakit geçiriyorum. Sonra afedersin tuvalate girdim. Ben işimi hallederken alt kattan abim geldi kediyi bulduk dedi. Ben tabi euehehhe...

Neyse çıktım indim aşağıya. Bizim apartmanın iki yanında bir harabe ev var. Yüksekliği de çok değil. Hani bir yanındaki apartmanla onun çatısı arasında bi hayli mesafe var.
Bizim kedi nasıl yaptı bilmiyorum ama o harabe evin içine girmiş. Belki de döktüğüm kumun kokusunu alıp yaklaşmıştır bi yerlerden. Her neyse çabalarımın işe yaradığına sevimdim.

Bulunma olayı şöyle gerçekleşti.
Akşam abim alt balkonda takılırken mahalleden geçen bir kızın o harabe evin orda erkek arkadasına aa içeride kedimi miyavlıyo demesini duymuş. Afedesiniz nasıl bi kedi vesaire diye muhabbete girmiş.
Sonra bi koşu inmiş aşağıya, harabenin kırık camlarından içeriye baktığında bizim şıllığı görmüş. Tabi korkmuş, aç susuz filan millete tıslıyor. İşte o ara beni çağırdı. Ben gidip onu görünce tekrar eve koşup su mama filan alıp tekrar indim aşağı.
O sırada abim bi şekilde kediyi çıkarmış bizim evin önüne getirdi. Ben tabi kaptım bi sarıldım filan.
Yukarı götürdüm dudaklarında bir deformasyon var gibi göründü ilk başta. Kontrol ettim patileri ve tırnakları da deforme olmuş. Artık aşağı düştüde mi öyle oldu naaptı bilmiyorum.
Geldiği gibi şlak şlak su kabına girişti kana kana içti. Oturdum mal gibi hayvanı izliyorum şok halinde

Üstüne başına biraz diken falan batmış, beraber onları temizledik. Bacağındakini kendi çıkarıyo ben kafasındakini çıkarıyorum djmdjx
Sonra halıya uzanıp taklalar atmaya başladı sevinçten.
Nolur nolmaz diye biraz kontrol ettim gece. Önemli bir şeyi yok gibi.
Geldi beraber yattık yine.
Şu an böyleyiz

http://i.imgur.com/hlYNF76.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...