sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 OP anlatsana lan! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 sanssizsansli said: BULDUK! saadetimden geberiyorum ulan. Detayları sonra yazıcam. çok sevindim, gözünüz aydın! :)-D hasar var mı kedide,asdsfds? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Geceden beri bekliyoruz op anlat hadi nerde nasil buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 takipteydim bu topici, sevindim yahu : ) bi de abi gözünü seveyim "bak kaçıyor bu hayvan, aha gördünüz dikkatli olun aile!" falan de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 off bizimkinin kaybolduğu geceyi hatırladığımda hala ter basıyor, süper ballısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Sorry guys Şimdi şöle oldu ben dün gece son bir kez gezmeye çıkım fakat yine bir şey bulamadan döndüm eve. Öyle üzgün üzgün vakit geçiriyorum. Sonra afedersin tuvalate girdim. Ben işimi hallederken alt kattan abim geldi kediyi bulduk dedi. Ben tabi euehehhe... Neyse çıktım indim aşağıya. Bizim apartmanın iki yanında bir harabe ev var. Yüksekliği de çok değil. Hani bir yanındaki apartmanla onun çatısı arasında bi hayli mesafe var. Bizim kedi nasıl yaptı bilmiyorum ama o harabe evin içine girmiş. Belki de döktüğüm kumun kokusunu alıp yaklaşmıştır bi yerlerden. Her neyse çabalarımın işe yaradığına sevimdim. Bulunma olayı şöyle gerçekleşti. Akşam abim alt balkonda takılırken mahalleden geçen bir kızın o harabe evin orda erkek arkadasına aa içeride kedimi miyavlıyo demesini duymuş. Afedesiniz nasıl bi kedi vesaire diye muhabbete girmiş. Sonra bi koşu inmiş aşağıya, harabenin kırık camlarından içeriye baktığında bizim şıllığı görmüş. Tabi korkmuş, aç susuz filan millete tıslıyor. İşte o ara beni çağırdı. Ben gidip onu görünce tekrar eve koşup su mama filan alıp tekrar indim aşağı. O sırada abim bi şekilde kediyi çıkarmış bizim evin önüne getirdi. Ben tabi kaptım bi sarıldım filan. Yukarı götürdüm dudaklarında bir deformasyon var gibi göründü ilk başta. Kontrol ettim patileri ve tırnakları da deforme olmuş. Artık aşağı düştüde mi öyle oldu naaptı bilmiyorum. Geldiği gibi şlak şlak su kabına girişti kana kana içti. Oturdum mal gibi hayvanı izliyorum şok halinde Üstüne başına biraz diken falan batmış, beraber onları temizledik. Bacağındakini kendi çıkarıyo ben kafasındakini çıkarıyorum djmdjx Sonra halıya uzanıp taklalar atmaya başladı sevinçten. Nolur nolmaz diye biraz kontrol ettim gece. Önemli bir şeyi yok gibi. Geldi beraber yattık yine. Şu an böyleyiz http://i.imgur.com/hlYNF76.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 mutlu son <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Ağlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Super :)) gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 tekrar gözün aydın! o evi kontrol etmemiş miydin daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 İçine detaylı bakmamıştım karanlık olduğundan. Işığı sadece bacaya bakmak için kullandım. Muhtelemen gündüz çıktığımda bakardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Aşıları vardı değil mi? Parazitlenmiş olmasın? Bir de siz ne olur ne olmaz bir veterinere götürün, düştüğünde sakatlanmış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Aşıları var. Sakatlık durumu yok eskiden nasılsa hala öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 gözün aydın. şıllıklar ya hep kaçıylar.. benimkisi sakat diye çok korkuyorum düşerse falan.. düşmese bile kaçarsa sokakta yaşayamaz o patilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar