Aceace Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Gece saat 2 gibi karşı tarafımızdaki evin bahçesinde yaşayan 4 Maylo (Jack Russell) deliler gibi ağlamaya başladılar. Aylardır hiç ağlamamışlardı. Çıldırdılar resmen. Sonra kendi köpeğimiz de pencereye çıkıp onlara havladı. Sonra geldi bana havladı. Eşime havladı... Sonra da öğrendim ki deprem olmuş. 5 dakkadır tekrar başladılar. Yine aynı durum. Deliler gibi vıyaklıyorlar. Korkuyorum lan. Eşim bişe olmaz dedi fosur fosur uyuyo. 3.5 atıyorum. Gazı falan kapattım. OOFFF. Şu gece bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 büyük istanbul depremi geliyee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 diyorum, o ilişkide bi tane erkek var ve o sen diilsin dostum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ace, izmir'de değil miydin sen ya, istanbul'da mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 İstanbul'a taşındık yav. @sabo. Olm bi dalga geçme emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Köpeklerin içine cin girmiş korkacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Deprem olursa camdan atla kesin çözüm. Natural selection. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 abi yapacak bir şey var mı? yok, eğer manyak gibi eşinle beraber geceyi dışarıda geçirmeyeceksen. yat uyu yahu. köpekler de "öleceğiniz la ibineler kaçın" diye havlamıyorlar bişi hissettiklerinde. sana gelip havlaması falan "noluyo hüseyin anlamadığım bişi oluyo ne bu" kafasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 nerede deprem oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 bizim fay hatlari omrunu doldurdu, buyuk istanbul depremi geliyo diye kiyamet teorisi vardi ek$ide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 sanssizsansli said: Deprem olursa camdan atla kesin çözüm. Natural selection. tam bina yıkılırken atlayın ama, boşuna ölmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 çatıya çıkın deprem olurken bina tam yere çarpçakken zıplayın bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ölümden öte köy yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 yengeye helal olsun patronun kim olduğunu dosta düşmana göstermiş. tam bir türk kadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 olm olan deprem 4 degil gotunuzde accelerometer falan mi var ben anlamiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 korkma titre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 sabonis said: diyorum, o ilişkide bi tane erkek var ve o sen diilsin dostum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar