Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 mono said: Neo Scavenger nasil deger mi bu fiyata? bu oyun rock paper shotgun'in en iyi 50 pc rpg listesinde 20. sirada. https://www.rockpapershotgun.com/2015/07/10/best-rpg/9/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Fin said: Jc3 alicam sanirim hikaye odaklı open world arıyorsan hemen bayar uyarayım ben. ama onun dışında grafikler, fizik motoru ve çevre ile etkileşim falan baya zevkli yapıyor oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Kanuni said: mono said: Neo Scavenger nasil deger mi bu fiyata? bu oyun rock paper shotgun'in en iyi 50 pc rpg listesinde 20. sirada. https://www.rockpapershotgun.com/2015/07/10/best-rpg/9/ Bu listeyi referans göstermeyelim bir daha lütfen ya. 1. Dark Souls best rpg 1. Dark Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 listede buyuk sorun yok bence. rpgcodex de 14. sirada dark souls. neo scavengeri denedim ben ama pek begendim diyemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 steam cüzdanınızda 12,50 TL paranız olsa nasıl değerlendirirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 terraria alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Seru said: http://store.steampowered.com/sub/59923/ point clickçiler bakabilir, 2. oyunu şimdi alıyorum ilki gayet keyifliydi. bi tek bunu alıcam sanırım. bi de dreamfall belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Age of Empires HD Edition girmiş, almayan varsa hala alsın lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Alsin ama... Sonra lutfen eycof da atsin. Yil oldu beraber oyun atmayali. Anlamadigim o kadar egleniyoduk da neden bi anda herkes birakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 hypemaster bi oyun çıkmıştır. olur öyle arada. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Aceace said: Alsin ama... Sonra lutfen eycof da atsin. Yil oldu beraber oyun atmayali. Anlamadigim o kadar egleniyoduk da neden bi anda herkes birakti? ben oynarım steamden dürt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 toggie said: Seru said: http://store.steampowered.com/sub/59923/ point clickçiler bakabilir, 2. oyunu şimdi alıyorum ilki gayet keyifliydi. bi tek bunu alıcam sanırım. bi de dreamfall belki. %90 collection aldım ben bunu, eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 cs:go girmiş %50, açtım sonunda alt. hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 8 tl'ye şöyle arada bir RPG azgınlığını dindirecek ne alınır asdf şuna baktım ama patideki başlığa göre satılmış edilmiş vs. Kingdoms of Amalur: Reckoning™ değer mi almaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Shadowrun: Hong Kong 10.85TL Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut 4.80TL Shadowrun Returns 4.80TL Shadowrun Complete Collection da 24.28 TL Izometrik, turn-based, cyberpunk RPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 yumy said: 8 tl'ye şöyle arada bir RPG azgınlığını dindirecek ne alınır asdf şuna baktım ama patideki başlığa göre satılmış edilmiş vs. Kingdoms of Amalur: Reckoning™ değer mi almaya? Victor Vran var, denemedim ama iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 http://image.prntscr.com/image/814f320b7dfb496f9149584e391b9502.png 24 liraya düşmüş, meraktan aldım. Yorumlar çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Firewatch güzel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 firewatch da baya walking simulator ama sevdiydim ben. Hikayesi, telsiz muhabbetleri, grafiklerini beğendiydim. Kısa bide. 4-5 saatte bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 FAIL... Mac'te de var diye 4'lü paket Worms Reloaded aldık. 2 arkadaş mac, kalanı pc. OYUNDA CROSS PLATFORM YOKMUŞ. gerçekten hayret ediyor insan. multiplayer üzerine kurulu oyun, mac desteği var ama cross platform yok. Gel de kafa atma şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 gomdum 125 lira :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 neye gömdün naaptın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 meh ya bilisayarı deiştirme vakti gelmiş resmen subnautica bile duzgun calmısor anasınıs atıyım bende de tamamen bozulmadıkca bilgiayar değiştirmeme hastaıgı var minumuda bile duzgun calısmad oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 stasis aldım dün şimdi de tomb raider, soma, layers of fear alacaktım 100 lira etti sadece layers aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar