progamer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Just Cause 3 alıcaktım da PC portuna çok laf etmişler vazgeçtim. The Witness'in FoV problemini düzelttiler mi acaba? İlk çıktığında oynayamamıştım refund bastıydım da. FoV ayarı geldiyse alasım var. This War of Mine ve Salt and Sanctuary alacam sanırım bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 ds3 indirimi beklemedeyim baska alıcak birşey yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 sdeceokuyangenç said: xcom var bende daha önce oynadım. Xenonauts alınır mı ? 15 tl olmuş gerek var mı ? oynanır ama bayağı old school, eski oyun gibi. debdebe aramıyorsanız tatmin eder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Daesu said: ds3 indirimi beklemedeyim baska alıcak birşey yok galiba g2a'dan almistim, 60 saat kosturmusum. Season pass'ide bastim aldim, baya sardi bu sefer. Eski Souls'larda animasyonlara, glitchlere, hitboxlara yetemiyordum delirtiyordu..ds3'de o konularda hic sorun yasamadim, biraz daha casual olmus sanki ama oyun olarak gayet memnun kaldim ben. Cikan en iyi Dark Souls mu bilemem o kadar hardcore kaptirmadim seriye, ama tipik ds1/deamon souls en iyidir herhalde. Ilk DLC agustos sonunda lanse edilecek sanirim. O zamana kadar ya ng+ yada ds1 deneyecegim biraz hehe. DLC ile base game indirim yer zaten garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Tropico 5 tüm dlc'leriyle beraber 15 lira, ama tatlı su kurnazlığı yaparak dlc'leri tek tek indirime sokmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 tropico 5'ın dlc indirimlerini 1 seneye yakındır bekliyorum. yani topluca olacak indirimi. bilgisayarı sattık şindi mi geldin hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Tropico 5 meh. Alacaklar ona gore alsin. 1-2 nin tadini vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Dark souls 1-2 aldım ben sıkıla sıkıla oynayıp bitirene kadar 3 de baya indirim yer heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Butun Bundle'lari gorebilecegimiz bir link varmi? Bunun gibi daha neler var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 https://steamdb.info/bundles/ market purchase as set'i no olarak diz, oradakilerin hepsi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Valvyn said: Dark souls 1-2 aldım ben sıkıla sıkıla oynayıp bitirene kadar 3 de baya indirim yer heralde 2'yi indirimsiz mi aldın? 1'i bitirene kadar bekleyeydin girerdi belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 demin 1'i aldım almayayım mı 2 yi 3 çok pahalı diye sonra dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 1 iyi 2 leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 flash deal'lar yokmu 36 saatlik yada ben göremedim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 yok malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Universe Sandbox 2 biraz daha indirim alaydi keske :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Neo Scavenger nasil deger mi bu fiyata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Kanuni said: Catze said: Şunları aldım ben de. The Vanishing Of Ethan Carter 6,20 Just Cause 3 33,37 Project Cars 22,50 Summer Sale ve 3-5 oyunlardan gelen kartları satıp gelen parayla da şunları aldım. Aarklash : Legacy 3,10 Platformer Bundle 1,62 Braid 4,08 Jc3 44,50? Sanırım bundle'ı aldım ben, Tomb Raider olduğu için de iyice inmiş olabilir fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 bu paradoxun hearth of iron dan önce çıkardığı bi oyun vardı unuttum adını o indirim yemiş mi bide alınır mı. Uzayda geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 stellaris bahsettiğin oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 mono said: Izometrik cillop sci-fi horror adventure olsa keske diyenlere hatirlatma, Stasis. http://store.steampowered.com/app/380150/ şunu oynayan var mı ya. gidip youtube izlemiim şimdi yarım saat, oynamış biri yazıversin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 @catze : tmm simdi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 patir patir dusurdum agactan. just cause 3 rise of the tomb raider goetia dreamfall longest journey dreamfall chpaters monkey island 1-2 special editions grim fandango remastered how to survive 2 the vanishing of ethan carter bazilarini oynamistim ama nedense alasim geldi tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 sabonis said: mono said: Izometrik cillop sci-fi horror adventure olsa keske diyenlere hatirlatma, Stasis. http://store.steampowered.com/app/380150/ şunu oynayan var mı ya. gidip youtube izlemiim şimdi yarım saat, oynamış biri yazıversin :D oynadim bitirdim, ve unuttum.. burada yazmistim zaten ben aman aman bayilmadim acikcasi. 6-7/10 edit : demisim Kanuni said: bitirdim simdi. malesef grafik tarzi oyuna uygun degil hic. korkutmaya veya duygulandirmaya calisirken elimizde aglak bir tip buluyoruz. bu da oyunda verilmeye calisilan havanin tam tersi etki sagliyor. rpg yapsa daha iyi olurmus edit : baya kisa oyun bu arada. 4-5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Jc3 alicam sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar