Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sales 2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Just Cause 3 alıcaktım da PC portuna çok laf etmişler vazgeçtim.

The Witness'in FoV problemini düzelttiler mi acaba? İlk çıktığında oynayamamıştım refund bastıydım da. FoV ayarı geldiyse alasım var.

This War of Mine ve Salt and Sanctuary alacam sanırım bi tek.
Mesaj tarihi:
sdeceokuyangenç said:

xcom var bende daha önce oynadım. Xenonauts alınır mı ? 15 tl olmuş gerek var mı ?

oynanır ama bayağı old school, eski oyun gibi. debdebe aramıyorsanız tatmin eder bence.
Mesaj tarihi:
Daesu said:

ds3 indirimi beklemedeyim baska alıcak birşey yok galiba

g2a'dan almistim, 60 saat kosturmusum. Season pass'ide bastim aldim, baya sardi bu sefer.

Eski Souls'larda animasyonlara, glitchlere, hitboxlara yetemiyordum delirtiyordu..ds3'de o konularda hic sorun yasamadim, biraz daha casual olmus sanki ama oyun olarak gayet memnun kaldim ben. Cikan en iyi Dark Souls mu bilemem o kadar hardcore kaptirmadim seriye, ama tipik ds1/deamon souls en iyidir herhalde.

Ilk DLC agustos sonunda lanse edilecek sanirim. O zamana kadar ya ng+ yada ds1 deneyecegim biraz hehe.

DLC ile base game indirim yer zaten garanti.
Mesaj tarihi:
Valvyn said:

Dark souls 1-2 aldım ben sıkıla sıkıla oynayıp bitirene kadar 3 de baya indirim yer heralde

2'yi indirimsiz mi aldın? 1'i bitirene kadar bekleyeydin girerdi belki :D
Mesaj tarihi:
patir patir dusurdum agactan.

just cause 3
rise of the tomb raider
goetia
dreamfall
longest journey
dreamfall chpaters
monkey island 1-2 special editions
grim fandango remastered
how to survive 2
the vanishing of ethan carter

bazilarini oynamistim ama nedense alasim geldi tekrar :)
Mesaj tarihi:
sabonis said:

mono said:

Izometrik cillop sci-fi horror adventure olsa keske diyenlere hatirlatma, Stasis.

http://store.steampowered.com/app/380150/

şunu oynayan var mı ya. gidip youtube izlemiim şimdi yarım saat, oynamış biri yazıversin :D

oynadim bitirdim, ve unuttum.. burada yazmistim zaten ben aman aman bayilmadim acikcasi. 6-7/10

edit : demisim

Kanuni said:

bitirdim simdi.

malesef grafik tarzi oyuna uygun degil hic. korkutmaya veya duygulandirmaya calisirken elimizde aglak bir tip buluyoruz. bu da oyunda verilmeye calisilan havanin tam tersi etki sagliyor.

rpg yapsa daha iyi olurmus

edit : baya kisa oyun bu arada. 4-5 saat
  • Yeni Oluştur...