ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 2 yaşında oricinal prada. Kutusu da var. Al çocuğunu sevindir abla. 130 TL'den açıyorum baltayı. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/IMG_4562.jpg http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/IMG_4561.jpg http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/IMG_4559.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 çirkin olmasa alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 bakalım belki beğenen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 yanların 5cm olması lazım bu cok ince kimse almaz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Dolmuşçu olsam alırdım. keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 o kadar da gömmeyin lan, kız düştü sonuçta bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 alanyadaki bijilere rus avı için katılacak olsam ben de düşünürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Dalga geçiyorum ya aynısı arkadaşımda var geniş/yuvarlak suratlara gidiyor fena durmuyor ama benim için misal aşırı klasik daha spor bişi olmalı lı lı lı. Eskiden insanlar tiplerine uyan şeyler alırdı ama artık hemen herkes moda olan şeyleri alıyor bu ve geçen sezon erkekte wayfarer ve bilimum markalar tarafından revize edilmiş şekli talep ediliyor o yüzden işin zor canısı. Gerçi paticikdeyiz yhaa o ayakkabı konusunu hatırladım senin gözlük gider gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ginaly'yi gordunuz mu olm hic IRL'de? Adam bununla kiz dusurduyse gozluk sihirli/buyulu bile olabilir. Bi fiyata sihirli gozluk. Kacirmayin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ahahahauahah... Baba gozlugu diil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 di ne zaman mesaj atsa hemen bir altında ''ahahaha ohahauhha'' diye fever mesaj atıyor. takip mi ediyor nedir. asdf gözlük 10 numara 5 yıldız alana hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 being a fangirl at its best'lik yapıyorum.. yau ne alakası var ilk kez böyle bi mesaj attım di'nin ardından -sanırım- güldüm zira lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 büyüteçle falan bakasan prada yazısı gözüküyo hatun düşmez buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 O logoyu 800 metreden tanır markacılar sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 abi gözlükte sırf o kadar göze battığı için marka, prada sevmiorm, ayyakkabıları öyle değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ibretlik gözlük:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Abi pradanin en boktan gozlugu bu olabilir. Yanina bi police bi daniel klein yapistir kimse anlamaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ha 100 lira iyi fiyat o ayri ama camlari ne durumda, kaplamalari kalkik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 o kadar sövmüşünüz ki satmayım bari, parçalama videosu çekip buraya koyayım eğleniriz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 gözlüğü bi daha takmamaya tövbe mi ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Yenisini alacam, bunu da hurda bedelinden elden çıkaracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 dur sorim göktürk'teki arkadaşlarıma alan olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ginaly said: o kadar sövmüşünüz ki satmayım bari, parçalama videosu çekip buraya koyayım eğleniriz sdfs Mesaj gönderilemedi. 'ginaly' adli kullanicinin mesaj kutusu doludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Birine hediye et sevinsin bari niye kırıyorsun hacüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar