Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 öyle yaptım sanıyorum ama duvara asılı olduğu için çok da bakamadım valla. optik ses kablosu alsam daha mı iyi olur acaba onu da tam bilmiyorum hdmi da mı iyi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Selam, Bende LG soundbar var ve optik ile bağladım ben. TV ile senkronize açılıp kapanıyor kendi başına da. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Optik ses kablosu bağlarsan TV'deki girişleri de sıkıntısız dinlersin soundbardan. Ben o şekilde kullanıyorum. Aksi durumda tüm HDMI'ları soundbar üzerinden bağlaman gerekir. Görüntüyü de passthrough HDMI out'tan TVye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 ohoooh sıkıntıymış hdmi o zaman, ben direkt bir optik kablo alayım madem. teşekkür sercu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 benim şöyle bir sorum var. tv ve bilgisayar aynı yönde ve yakın. soundbar alayım diyorum en azından kablo sıkıntısı olmasın diye. hem pc de hem de tv de kullanmak istiyorum. her iki makinede de stereo giriş var hatta tv de optic girişte var. üst seviye soundbar bu bahsettiğim seçeneklerde hangi marka modeli tavsiye ederisniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 cevahir'de mi store açılmış. Xiaomi'nin soundbar'ını inceledim epey şık ve sesi de güçlü ancak subwoofer yok. 560 tl fiyatı var. optik kablo ile de bağlantısı var. samsung hw450 ile arasında kaldım. black friday'e göre tercih edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 tv lere zahmet edip built-in hoparlor koymasinlar ya. zaten kullanan yok. cidden kendi kendine yetebilen ses sitemine sahip tv var mi piyasada? benim gordugum herkes de mutlaka soundbar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 tupcu ve mobilya magazalarindaki tvleri saymiyorum teletabie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 ben kullanıyorum gayet iyi hoparlörleri tv philips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 tv hoparlörlerinin en büyük sıkıntısı tvnin arkasında olması ve sesi duvardan yansıtmak zorunda olması. o yüzden her türlü 1-0 geriden başlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Ben de kendi hoparlorlerini kullaniyorum, zaten televizyonu en son ne zaman actigimi da hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 aşırı kararsız biri olduğum için hala alamadım ama bu hafta sonu karar verip alıcam evde müzik dinleyemiyorum işkence. xiaomi mi soundbar var fiyat olarak süper 550 lira civarında subwoofer ve kumanda yok. incelemeler de iyi gözüküyor. ama pahalı daha iyidir mantığı ile aklım samsung hw450 1000 tl civarında jbl sb160 bu da 1700 lira civarında. bunlara kayıyor. Tv zaten 50inç öyle çok bütçe de ayırmak istemiyorum. aşırı yüksek sesli müzik de dinlemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 https://www.amazon.com/Bose-Soundbar-System-Universal-Control/dp/B01AWLPUAG/ref=sr_1_3?crid=3LH1N5DLKG0GX&keywords=bose+soundbar&qid=1575569172&sprefix=bose+so%2Caps%2C162&sr=8-3 Su alinirmi? Kullanan oldu mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 (düzenlendi) https://camelcamelcamel.com/Bose-Soundbar-System-Universal-Control/product/B01AWLPUAG zamaninda 20 dolar daha ucuzmus, az daha bekle. edit: black fridaymis galiba asldkfj Aralık 5, 2019 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2019 36 dakika önce, bLackcha0s dedi ki: aşırı kararsız biri olduğum için hala alamadım ama bu hafta sonu karar verip alıcam evde müzik dinleyemiyorum işkence. xiaomi mi soundbar var fiyat olarak süper 550 lira civarında subwoofer ve kumanda yok. incelemeler de iyi gözüküyor. ama pahalı daha iyidir mantığı ile aklım samsung hw450 1000 tl civarında jbl sb160 bu da 1700 lira civarında. bunlara kayıyor. Tv zaten 50inç öyle çok bütçe de ayırmak istemiyorum. aşırı yüksek sesli müzik de dinlemiyorum ben hw-n450'den öyle çok memnun değilim galiba emin olamıyorum. ya ayarlayamıyorum ya izlediğim şeylerden oluyor anlamıyorum. bazen çok güzel geliyor bazen çok tırt. hdmi arc üzerinden bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar