bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Tv ve projektöre bağlamak için bi soundbar istiyorum veya 5+1 falan mı bakınayım hangisi daha efektif sinema modu için? çok pahalı bir şey istemiyorum 300-500 tl tv ufak zaten 32inç projektörde daha çok kullanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 sound bar compact, 5+1 çok kötüsü değilse sinema keyfi için daha iyi. Ama etrafta saçılı kablolar(kablosuz değilse) tutacağı yer falan benim için daha az çekici gelmeye başlıyor. Soundbar al geç derim ama almadan önce teknosa falan git biraz kurcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Ucuzlari is yapmiyo da kalitelileri iyi. Ha kablolu 5+1 7+2 lerin yerini tutmuyor ama cok kompakt ve guzel gorundu. Samsung curved tv ler icin var mesela, cok artistik duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Cok onerilen bi yamaha soundbar var mesela fiyat performansi iyi. Kendinden 2+1 sanirim. Kaliteli soundbarlar 6+1 e kadar cikiyo olmali ama virtual tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Bi de pahali. 2k lara cikabiliyo iyileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Istanbuldatsan bende bi tane kullanilmayan samsung 5+1 var bluray ile birlikte Araba varsa gel al 250 liraya vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 şundan var bende. özellikle baslarını gayet başarılı buluyorum. her türlü bağlantı türünü de destekliyor. bar ile subwoofer arasında kablosuz zaten. eğer samsung smart tv varsa, bar da tv'ye kablosuz bağlanıyor. sadece birer elektrik kablosuyla çözülebiliyor yani olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Soundbar'lara baktım şimdi http://urun.n11.com/soundbar/lg-las454b-wifi-dturllk-soundbar-ev-sinema-sistemi-300w-P107337485?cid=604001&gclid=CPve2LrOuM0CFYMK0wodb2sAzA&gclsrc=aw.ds şu hoş bi de samsung var http://urun.n11.com/soundbar/samsung-hw-h551tk-320-w-kablosuz-soundbar-P65843881?cid=604001&gclid=COWdzO7NuM0CFUWNGwodluwH1w&gclsrc=aw.ds ben de pek kablo kirliliğini sevmiyorum ama bunlar projektöre nasıl bağlanıyor? LG Minibeam var Esh said: Istanbuldatsan bende bi tane kullanilmayan samsung 5+1 var bluray ile birlikte Araba varsa gel al 250 liraya vercem oha süper olur şişli deyim araba yok ama bi zaman ayarlarım bi düşüneyim alabilirsem bayramdan sonra alırım maaş yatınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 abi bose'nin soundbar'ını bi müşterimize aldık taktık test ettim. Geçen ayda H/K 5+1 ses sistemi koydum başka bir müşterimizin evine. bose soundbar çok daha iyiydi ses olarak. Hem şık duruyor, kablo kirliliği yok. Hem de daha iyiydi. Surround hissini tahmin etmeyeceğin kadar iyi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Soundbar mekanın yerleşimine de bakan bişey sanırım. Açık alandan çok duvarla kaplanmayı istiyor ses iletimi için. Dikkat etmekte fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 aynen. zaten kurulumu var, sinyaller lazerler bişiler gönderip önce mekanı hesaplıyor ya da manuel olarak mekan ölçüleri giriliyor sonra ortama göre en iyi sesi veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Soundbar iyidir ya. Özellikle Subwoofer olanlarından bir tane patlat. Zaten 32 inch TV diyorsun ki çok ahım şahım bir setup kurma niyetin yok sanırım maksat televizyonun teneke sesinden iyi bir şey olsun diyorsan uğraşma 5+1 ile filan bass soundbarı geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 LG televizyon alırken yanında LG LAS450H hediye etmişlerdi alet on numara ses çıkarıyor. Ses seviyesi 100 kademe 15 yaptığımda oda içinde bağırarak konuşmak zorunda kalıyoruz. Kesinlikle bakmanı tavsiye ederim. Kablosuz olması da cabası. 2.1 220W gücünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 samsung a baktım mediamarktta sesi denedim çok temiz ve harika ses geldi 400 tl idi. başka daha iyileri de bulunur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 hortlatayım konuyu, 1000 TL'ye kadar iyi bir soundbar önerebilir misiniz? evdeki emektar 30 senelik filipis ses sistemim çok analog kalıyor kablo ve yer kalabalığı cabası. tv im samsung bir faydası olacak mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 dün şunu aldım ben. https://www.techhive.com/article/3205306/speakers/samsung-model-hw-m450-soundbar-review.html fena değil türkiye'de fiyatı nedır bilmiyorum ama dediğin bantta. fiyat performans açısından iyi ama audiophilie adamı tatmin etmez, beni etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 ben de philips in var subwoofer lı hatta letgo da 250 tl ye satıyorum fsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Soundbar güzel şey ya. Televizyonların default sesleri hep kötü zaten teneke misali. 5+1 vb de uğraşılmıyor. Ortalama üstü soundbarlar gayet iyi tatmin edici oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 soundblaster katana var, cok lezzetli sdfg monitor alti icin ama tvde de gayet oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Anelor said: dün şunu aldım ben. https://www.techhive.com/article/3205306/speakers/samsung-model-hw-m450-soundbar-review.html fena değil türkiye'de fiyatı nedır bilmiyorum ama dediğin bantta. fiyat performans açısından iyi ama audiophilie adamı tatmin etmez, beni etmedi. şuna gözümü diktiydim, bakmaya başladığımdan beri fiyat yükseliyor ya. geçen ay 1000 liraya kadar düşmüş, şimdi 1400 den aşağıya yok hiç bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Almışken bluetoothlu alın müzik de dinlersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 bluetooth var bunda, onun için de çok istiyorum aslında ev içinde sürekli müzik çalıyor güzel olur böyle telefondan kolayca bağlanıp çalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 şu var bende https://www.trendyol.com/lg/sj3-dturllk-300w-2-1-wireless-soundbar-p-4130146?boutiqueId=302160&gclid=Cj0KCQiAmuHhBRD0ARIsAFWyPwhU17qc1NsXhA8a7-8JJ4am81-SdW7lZf1LOXl375o7iODyrFDwtaoaAjXqEALw_wcB bluetooth, optik çıkış bok püsür her şey var. memnunum epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 şundan aldım dün daha çok kurcalayamadım ama tvden bağladığımda ses gayet iyiyken bluetoothtan müzik açtım telefonla, ses cızırdadı sanki biraz üzdü. içinden optik kablo çıkmadı, hdmi ile bağladım televizyonda 2 tane hdmi varken ses gelmiyor ötekini sökünce ses geliyor onu da nasıl yapmam gerektiğini anlayamadım var mı bunu bilen eden? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-hw-n450-tk-320w-bluetooth-soundbar-1181518.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 TV'de hdmi 'arc' çıkışı varsa oraya bağla, en randımanlı oradan çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar