Marty Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 yine de siradan birsey de olmamasi lazim tabi. butun omrun boyunca ustunde tasiyosun. ben de begenememiyorum hicbirseyi. istiyorum ama birseyi begenip de yaptiramayacagim diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 çok sıkılırsanız coverlarsınınız abi.. bak bana bakkala girer gibi dövme yaptırmaya giriyorum programsız bi şekilde. ha benim yaptığımı yabmayın tabii, asıl anlatmak istediğim şey şu, 'dövmen ne anlama geliyoooee?' dediklerinde vereceğim cevap oldukça basit de olabilir. ve bu yadırganmasın. işte "ilk sefkilimden ilk öbücüğümü alırken hava gürler gibi oldu hiç beklemediğimiz bir anda yağmur yağdı işte bu damla da onun kirpiğine düşen ilk yağmur tanesini temsil ediyor." dememek lazım. "işte bu diğer dövmem de memiktolarımınn tomurcuklandığı çağda yaşadığım içsel bunalımın dışa vurumu, yaa.. ya..." (iç çekip uzaklara dalar.) star wars dövmemdeki, anakin ve luke'un lightsaber'ları duel halinde diye babamla ilgili sorunlarımı dövmemde anlatmaya çalıştığımı düşünen oldu. eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Marty said: yine de siradan birsey de olmamasi lazim tabi. butun omrun boyunca ustunde tasiyosun. ben de begenememiyorum hicbirseyi. istiyorum ama birseyi begenip de yaptiramayacagim diye tahmin ediyorum Tam ben de bu konumdayım asdfa Bir de dövmeden önce hacim kazanmak lazım masküler olarak, öyle cılız kuru kola omza dövme çok leym zannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Masakari said: Hatunların görünce üstüme atlayacağı dövme arıyorum. Gerçi bulsam bile iğneden korkuyorum. bende var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 atlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 hangisi lan annenin adının yazdığı mı? okunmuyo o haberin olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 herşeye bi anlam yüklemeyin zaten yorucu hayat , anlam anlam dolaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 hafif ve yüzeysel yaşamak daha güzel zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 https://galeri13.uludagsozluk.com/658/sevilen-erke%C4%9Fin-kolunda-can%C4%B1m-anam-d%C3%B6vmesi-olmas%C4%B1_1081408.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 spoiler +21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 yeni baslik acmiyim dilimi deldirdim ben bir aptal gibi e sisti sismesi normal mi gibi cahilce bir soru sormak istemiyorum ama agzimda yer yok ya da agzim kucuk bilemedim iltihap kapma durumunu belli eden en ufak belirti hangisi oluyo bilen var mi? (kurdugum cumle cok komik sanirim?) tantum spreyi elime bagladim, corbadan baska bisi icmiyorum. 2. gundeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 çok bariz olucak ama deldirdiğin yere bir sorsan? bi süre çorba ve tantum normal de o kadar ağızda yer kalmayacak kadar şişmesini bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 küpe için kulak deldirdiğinde falan aşırı iltahaplanma vs oldu mu hiç? bazı insanların reaksiyonu diğerlerinden fazla olabiliyor. göster birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 dilimi durduramiyorum ben ondan mi oldu acaba? beraber deldirdigimiz arkadasiminki bu kadar degil. firin goren milfoy hamuru gibi oldu. cok oynuyorum dilimle cunku tribe giriyorum dilimi kaybettigimi fln sanip sdha. aklim olsaydi keske bi gram ya. @anelor evet. burnumda boyle bir sorun yasamadim ama mesela burnum 5 senedir delik, her sene mutlaka bir kere siser ve agrir. 9 yasimdayken kulagimi yine deldirmisleri, yine iltihaplandi. hatta kupenin arkasi kulak mememdeki delikten iceri girdi. doktorlar bilmemneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 ben o kişilerdenim. 3 kere kaşımı deldirdim hiç bi zaman iltihabı falan geçmedi ve iyileşmedi. üçünde de piercingi attı kaştan. tutmuyor derim kalınmış biraz dövmeci demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 ss at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 dilde inflamasyon asiri olabiliyor ama kulak kikirdagindan daha hizli iyilesiyor. boyle sevinsen mi uzulsen mi bilemiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 esh dilimde dislerimin izi var su an sdf @black ice abi benim ka$ bolgem cok hassas mesela, annem bir gun ciplak elle vurmustu ve azcik acmisti direkt. bir de dil en cok korktugum bolgeydi, kendime guvenim gelmisken kacirmiyim dedim. su an gercekten HIC konusamiyorum hebe hube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 dile bisi de surulmuyo sanirim. al antiseptikli gargara diyip gececekler. benim kastaki de atmisti ya aklima geldi de, banyo yaparken elim carpinca da yirtilmisti amk. walking dead den bi sahne gibiydi sikinti cikarmayan tek yer burun oldu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 esh liseli gotikler gibi delrdirmişin sen de her yerini dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 ne alaga olm burnu guzel adamlara burun piercing i cok yakisiyor guzel olmayanlar deldirmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Jaegerjaquez said: esh liseli gotikler gibi delrdirmişin sen de her yerini dsfd malzemeye de yapcaktim da geri donus 6 ay olunca vazgecmistim sdfg degisik bi fetis ya piercing. bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 fifty shades of Esh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 dovme coh acaip ya yaptirdikca yaptirasi geliyor insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 pascalnouman said: dovme coh acaip ya yaptirdikca yaptirasi geliyor insanın Ben 1 yaptırdım. 1.5 falan geçti. Düşünüyorum 2yi ama yani benim yaptırabilmem için baya ciddi içime sinmesi lazım öle çat çat yaptıramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar