Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 mulgear6 said: ben de yayın yapıyorum yayınlaşırız ;))) yayınını 2 kişi izliyor. sayılır mı :p Alıntıla
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ankarada da insanlar yaşıyor di mi ya? Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 i can't even Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 bakalım garbage'a kaçıncı sayfada varacaksınız Alıntıla
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Seele said: olm almanyada otobüs ne lan ahaha fakir misin? Ya 10€ tek yön otobüs. Tren en azından 30-40€ Ve evet fakirim Flassh said: mulgear6 said: Seele said: adem gr8 b8 ne demek? berk cok pis drama döndü de sen kacirdin. haber verecektim de bosver dedim. Neyse salla ben münihe gidiyorum zaten otobüsteyim ben drama alert yollamıştım sanada silklemedin tabi. umarım oruc tutmuyor diye alamancılar tarafından dövülürsün Tüh ya müsait değildim. Yemek değil de sigara çok koyuyo dkdkdkd Yok ya arka bahçemiz oldu. Yanımda bi tane oruç tutan gezdiriyorum bi iki haftadır kalkan olarak. Anlatırım steamden Alıntıla
Flam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 okumaya üşendim 5. sayfadan sonra. Noldu kaçırtabildik mi? Yıllanmış abazalarımızdan birini tasmalayıp kapının önünde badigard olarak bekletiyo mu? ortası yok zaten biri olmazsa diğeri diye düşünüyorum zira. Alıntıla
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 bu topic yakında garbage'a yollanır gibi bi his var bende. arada post kasanlar üzülmesin sonra. Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Hiçbiri Flam, hiçbir yere gitmiyorum olum ben. Kabulleneceksiniz ya da kabulleneceksiniz. Alıntıla
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Wishmaster said: mulgear6 said: ben de yayın yapıyorum yayınlaşırız ;))) yayınını 2 kişi izliyor. sayılır mı :p 120 görmüşlüğüm var! Stabil 10um var lütfen öyle deme :( Gerçi 1-2 aydır hiç açmadım yayın Alıntıla
di Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ad3m said: di said: ad3m said: Şurada atılan postların ciddiyetini sorgulamanız çoğgomig lan. 11 yillik uye olarak hala bunu diyebiliyosan sorun senelerdir yazilanlari ciddiye alanlarda degil, hala "forum ne ya internet iste" diyenlerde. Madem herhangi bir yer burasi, madem ozveriyi ya da arkadaslik iliskileri haketmiyor, niye burdasin abi 11 senedir? Forum burasi yea icine de sicilir, ustune de oturulur kafasindaysaniz rica ediyorum birakin gidin forumu. Ben sizi kovalamaktan kurtulayim, diger uyeler yazip cizdiklerinizle ugrasmaktan kurtulsun. Neden evrenselleştirdin ki şu cümleyi benim söylediğim ya da atıfta bulunduğum şey o bait görselleri gr8 b8 falan sonuçta ben gönderdim onları.Ayrıca double small font eh be. Dylan örneği var bu forumda ya her foto attığında yerin dibine sokuluyordu? sayfalarca konuşuluyordu / dalga geçiliyordu o zaman niye değerlerimiz yoktu? Ya da goldbären, bu adama nicki ile hitab eden görmedim ben? Sequo? yaptıkları? Hani yeri geliyor eğleniyoruz yeri geliyor ciddi oluyoruz, anlıyoruz, sahipleniyoruz.Örnekleri çok var deşmeye de gerek yok. Şahsen kalp kırdıysam özür dilerim ama kişi kendisi sorun etmiyorsa da allah aşkına çıkıp ak şovalyelik yapılmasın. Orucum bozuldu bak sdf Admin oldugumdan beri olmadan once de ayni seyi diyodum, hala da ayni seyi diyorum her firsatta. Hic degismedi. Sequo'yu da gonderen benim, Dylan zamaninda yonetici degildim, soz hakkim yoktu. Simdi var. Baska arguman varsa alayim. Alıntıla
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ulan 27 sayfa ne selamlaştınız? Alıntıla
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Ya bu kızdan harika winggirl olmaz mı? Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 2009'dan beri wingmanlik yapıyorum. Alıntıla
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Gördüğünüz üzere kendisi adam gibi biri. Alıntıla
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 genc bir arkadasimiz az müsade edin. bence iyi dayandi. kalabilir ama zor. Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Seele said: genc bir arkadasimiz az müsade edin. bence iyi dayandi. kalabilir ama zor. Seele'ciğim bu konuyu konuştuk sanıyorum. Bir yere gittiğim yok. 2 Temmuz'dan itibaren 10 gün boyunca aktif olmazsam kaçtım sanmayın. Sizi mutlu etmeyeğim. Çok eğleniyorum burada. Alıntıla
cambazct Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Selamlaşmayalım. Git buradan, gelme bir daha. Alıntıla
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 tatile nereye gidiyorsun(:D Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Gitmicem. Burhaniye'ye gidiyorunk. Alıntıla
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Metrobüs burhaniye? Alıntıla
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Balıkesir Burhaniye abi. asdasd Alıntıla
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 bayramda denetkodayım, burhaniye Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.