Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durduk yere gizemli bir şekilde blinkleyen webcam ışığı


Astronom

Öne çıkan mesajlar

Beyler, yaklaşık yarım saat önce dizüstü bilgisayarımın webcam ışığı yanıp söndü. Kendisini yıllardır kullanmam. Daha önce de böyle bir şey olduğunu görmedim.
Kişisel bir trojana kurban gitmiş olabilirim ya da devlet "dur lan bir çaktırmadan şu mac adreslerini kullanan kişilerin fotolarını çekip veri tabanına ekleyeyim de elimde bulunsun" demiş olabilir. Komplo teorilerinden nefret ederim ama çokta fantastik değil olay.

Var mı böyle bir şey başına gelen, ne oluyor ne bitiyor uyumayalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
bajazet said:

Aslında NetWorx gibi giren çıkan datayı program üzerinden kontrol eden bir şey kurabilirsin. Mac için vardır elbet böyle bir şey. CamXX gibi programlar çıkarsa sahiplerini bul üstsüz görüntülerin için telif iste.


https://radiosilenceapp.com/private-eye/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mac kullanmıyorum bazıları icloud demiş, bazıları Mac OS içinde vardır program demiş ama bahsettiğim mac, mac adresi, ağ kartına özgün olan ve internette bilgisayarın izinin sürülebileceği değişmeyen ip adresi gibi bir şey,

Yok periyodik değil, bugün oldu sadece bir kez, yandı söndü, benim açmış kapamış olma imkanım yok, ne kamera kullanırım, ne kamerayı kullanabilecek bir program kullanırım, o ara da zaten bir şey yapmıyordum bilgisayarda, karşısında düşünüyordum sadece. Konuyu açmaktaki amacımda daha önce karşılaşan fark eden oldu mu, bir site bir kurum bu şekilde bilgi bankası mı oluşturuyor onu merak ettiğim için, anlaşılan kimsenin başına gelmemiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Astronom said:

Fistan said:

kim ne yapacak senin webcam fotografını

Ne beni tanıyorsun, ne hayatım hakkında bir fikrin var ne de bu şekilde insanlardan çekilmiş fotoğraflarla neler yapılabileceğini düşünmemişsin anladığım kadarıyla. 10k mesaj böyle yapılıyor demek.


bu kadar önemli bir kişilik olaydın bunu gelip bu forumda sormazdın herhalde sdsdsf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...