dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 sorduğun soruların hepsi ikinci sezonda yanıt bulacak sorular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Güzel dizi. Birden fazla sezon olmasını beklemiyordum, ikinci sezona açık kapı bırakılmasına sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Tum major plot points cozuluyormus ama diyorlar. Oyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Ilk bolumu izledim E.T. geldi aklima :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Zaten öyle biraz ET bolca Süper 8, genel bir Spielberg havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 umarım ikinci sezonun ilk dakikasında winona ryder ın karakteri ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 winona ryder'in sesini.... abi cok gicik sesi var hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Fazla abartili her hali kadinin, olmamis pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Karakter ve karakterin içinde bulunduğu durum nedeniyle abartılı davranıyor. Ama sesi karakterden bağımsız olarak gıcık. Dizide Stephen King etkisi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Sesi bana pek garip gelmedi ya, gerçi daha ilk bölümün başlarındayım ama ne bileyim normal gibi işte. Bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 bitirdim. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 hayatta her konuda basarısız oldugunu dusunen bır kadın bundan daha ıyı oynanamaz. steam controllerla yaazdım bu msgı. okadar haksızlıga tahammulum yok yanı. klavyeyı transperent secenegı olmalı bence, ne yazdıgım konusunda fıkrım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 5. bölümdeyim yoklukta gideri var. İyi aile kızının yiyişme olayları fazla yer kaplamış hikayenin havasını, gizemini çok bozuyor.Biraz daha kassalar dawson's creek çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 baya kötü, öyle böyle değil, inandırıcılık sıfır bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 siyahi çocuk çok itici ya. ağzına yüzüne patlatasım geliyo. bari mecburen doldurduğunuz siyahi karakter kotasını sempatik karakterle doldurun lan :p 5. bölüm off 5. bölüm sonunda diziden soğudum resmen. Tamam klişelerden yürüyen nostaljik dizi de o kız o ağaca girmesin be abi. Hadi girdi geri geri dala basmasın ulan antiklişe timini çağırttırmayın adama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 bitirdim şimdi. Beğendim baya. En çok rahatsız eden de Winona Ryder'ın abartılı rol yapması oldu. Hiç gitmemiş diziye o. 2.sezon için direk bunun devamı yerine American Horror Story gibi farklı hikaye yapsalar aynı nostalji seviyesinde, o da hoş olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 izledim hepsini şimdi reklamlar son bölümde meele girince şaşıran mal canavar neden ilk bölümde çocuğu teleport ettiği gibi bu salakları teleport etmedi kendi dünyasına? deplasmanda kapışacağına götürsün ev sahibi olsun lan işte. sonra kaçırılan çocuğun anası yürürken yaktı ışıkları. peki bizim zibidi çocuk nasıl "right here" yazdı ışıklarla? sonra bir tabur askeri 4 saniyede kazığa oturtan güzel canavarımız neden öncesinde bizim fotoğrafcıya elinin tersiyle tokat atıp salya yedirdi? la yiyeydin ya madem direk! daha bir sürü var da aklıma gelenler bunlar şimdilik. bi de oyuncu mu kalmadı lan, funda arar'ı niye oynattılar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Laraken said: izledim hepsini şimdi reklamlar son bölümde meele girince şaşıran mal canavar neden ilk bölümde çocuğu teleport ettiği gibi bu salakları teleport etmedi kendi dünyasına? deplasmanda kapışacağına götürsün ev sahibi olsun lan işte. sonra kaçırılan çocuğun anası yürürken yaktı ışıkları. peki bizim zibidi çocuk nasıl "right here" yazdı ışıklarla? sonra bir tabur askeri 4 saniyede kazığa oturtan güzel canavarımız neden öncesinde bizim fotoğrafcıya elinin tersiyle tokat atıp salya yedirdi? la yiyeydin ya madem direk! Teleport gibi bir özelliği yok, geçit açıp çekiyor. Çocuk uzun süre kalınca uzman olmuştur. Bir şekilde hareketlerinin normal dünyadaki etkisi algılayabiliyordur. Canavar Jonathan'a karşı farklı duygular besliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Her gun iki iki izliyoruz, bu aksam huzur icinde bitecek bu dizi. Yalniz ben toothless i cok sevdim evlatlik alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ben de şimdi 1. bölümü izledim dizi yoklugunda güzel gider x-files spinoffu gibi başladı bi nevi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 toothless harbiden cok tatli. x-files'dan daha iyi bir x-files dizisi olabilirmis sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 toothless a ben de sahip çıkabilirim, zenci veledi de ryder ile sepetleyebilriz ama ikinci sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 zenci tam zenci lan. agresif, hemen sinirleniyor, bencil falan. tam bir kara derili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 fir3blad3 said: müzikler çok iyi :) Çok iyi 80 leri yansıtmışlar. benim paticiğe açtığım retro electro topiği ilgi çekmedi hiç, ama bu tip müzikleri dinleyen kişiler takip ettiğim kadarıyla dizinin hastası olmuş. introda bile adeta bi John Carpenter tadı var. kafamı topladığımda izliycem diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar