Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stranger Things (2016) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Spoiler

will daha konuşmaya başlamadan hanıma kesin eşcinselim dicek dedim. bu kadar dramatize ne olabilir o yaşta... afedersiniz ama sırlarım dediği 31 fantezileri olamaz sonuçtajdsakjdkasd abi ne gereksiz sahneydi ya dünyanın sonu geliyor. dertler ne

bunun dışında evet uzatma var ama güzel bağlıyorlar

Mesaj tarihi:

Böyle dizileri binge watching sevdiğim için son bölümün çıkmasını bekliyordum beklememek amacıyla. Ama o arada o kadar çok kötü yorum duydum ki izlemeye elim gitmiyor. Gerçekten o kadar kötü mü son sezon?

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Gereksiz uzattıkları tam Netflix’lik kısımlar var ama genel olarak çok kötü değildi. Kaç sene olmuş bu arada çocuklar kocaman olmuşlar 🥹

Mesaj tarihi:

Bu hafta girişeyim o zaman ben de. En çok "fazla Netflixleşmiş" ve "Misfit olması gereken çocukları genel kitle için iyice değiştirmişler komple karakterler resetlenmiş" falan gibi yorumlar vardı. Şimdi bir arkadaş daha "arada boşluklar kaldı senaryoda ama final kötü değildi bence" yorumu yaptı. İzleyeyim ben de.  

Mesaj tarihi:
Komutan, 04.01.2026 03:48 tarihinde dedi ki:

Seyredilmeyecek düzeyde kötü değil. Mesela Game of Thrones finali gibi bir rezalet yok ortada. Kabul edilebilir bir final ama daha iyi olabilirdi.

+1

Dizinin kendisi zaten üst düzey bir şey değildi makul bir final olmuş bence, zamanı dağıtırken daha iyi dağıtabilirlermiş sadece fightlarda, diyaloglarda vs.

Mesaj tarihi:

Final 🥳

Spoiler

Dun bitirdim bende, guzeldi bence final ve sezon olarak. 1-2 bolum fazla olmus gibiydi gerci sure olarak uzun oldugu icin bolumler, onun disinda..

g26dlhxdg4bg1.jpeg?width=616&auto=webp&s

Mesaj tarihi:

gayet güzel bir finaldi, seri olarak da keyifle izlenecek bir dizi. saçmalıkları var mıydı? tabii ki, ama genel eğlencenin yanında sönük kaldı bu saçmalıklar, çok da fazla gözüme batmadı. finalden de gayet memnunum ben. tatmin etti.

• Yeni Oluştur...