Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Takip eden yokmu yahu? Euro2016'nın gölgesinde kalır muhtemelen ama süpriz olmasa da zevkli maçlar oluyor. Copa America 2.hafta maçları oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Geçen Brezilya maçını izliyim dedim haftasonu diye, 20. dakikada sızıp kaldım. Gece 4te falan olmuyo ya. Brezilya'nın kadroda çok zayıf bu arada, favorim Kolombia. edik . euro16ya da şöyle güzel web sitesi yapsalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 haitinin futbol takımı bile olduğunu bilmiyordum ben brezilyadan 7 tane yediler. zevkli maçlar ya kıran kırana mücadele var ama zayıf takımlar elenince daha zevkli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Nerede eski Brezilya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Bu akşam Uruguay maçı bayağı zevkli olur. Kazanmaları gerek, boşalma bekliyorum. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Bu gece maç mı var o-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Uruguay gg... venezuella 2'de 2 yaptı. suarez yedek klübesini yumrukladı falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 ahaha yazık lan musleraya, ta nereden avlamışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Muslera bu sezonun travmasını atlatamadı ya. Bu arada yanılıyorsam düzeltin de Copa America sadece Güney Amerika takımlarının turnuvası değil mi ya? Arada ABD veya Meksika da davet ediliyordu onların turnuvası çok güçsüz, eğlensiler diye. Bu seneye bakıyorum, Jamaika'lar, Panama'lar, Haiti'ler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Oef yedigi gole gel ya. Top kek oldu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 yediği golde muslera yapacağını yapmış ya. Baya da kurtarılı var. Asıl paraguayın dk 30 da kaçırdığı kimsenin dokunamadığı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Dakika 87, Brezilya 0 - 1 Peru lel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Yalniz yedikleri gol benim hayatimda gordugum en bariz el golu lan sfdsfds. Herif bildigin tokatladi iceri topu. Bu Copa America dandik bir versiyon gerci. Daha dogrusu 100. yili diye ekstradan yapilan takvime uymayan bir kupa. Kazanan olimpiyata vs gitmiyor mesela (normal takvimdekini kazanan buna hak kazaniyor - gecen sene Sili kazanmisti) O yuzden normalde olmamasi gereken Amerika Meksika Haiti vs var. Gerci Meksika genelde davet ediliyor wildcard tarzi. Bana kalirsa full kitayi almak daha mantikli, evet takimlar gucsuz de en azindan tam Copa America adina uyar. Tek sayilarda oluyor zaten C.America. Dunya kupasinin ertesi yili hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 abi monitorden pozisyon tekrarlarını falan izleyen 1 hakem daha yok mu orta hakemle iletişime geçebilen, ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 99 yılında sanırım Japonya da katılmıştı bu Copa America'ya sdafsda Bu özel turnuva işte Kuzey ve Güney'den eşit sayıda takım çıkardılar ama zaten normal Copa America'nın da garip bir katılım anlayışı vardı. Japonya bundan önceki iki turnuvaya da davet edilmişti ama tsunami ve deprem yüzünden katılmaktan vazgeçmişti. Her turnuvada en az bir Kuzey Amerika takımı davetli olarak çağırılıyor. Meksika doğal katılımcı olarak katılıyor genelde falan. Yani her ne kadar Güney'e özel olsa da şu turnuva aslında bütün kıtayı birleştirmek çok daha mantıklı hale gelmeye başladı. Kuzey'de 3 tane ciddi futbol ülkesi var. 4. takım Haiti gibi Zeytinburnuspor tier takımlar şansa gelse de ABD ve Meksika'nın her şekilde katıldığı bi amerika turnuvası çok tatlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 k1nJo said: abi monitorden pozisyon tekrarlarını falan izleyen 1 hakem daha yok mu orta hakemle iletişime geçebilen, ben mi yanlış biliyorum? şunu bilen bi futbol profesörü yok mu forumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 profesör olmaya gerek yok, futbolda öyle bir uygulama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Bolivya'nin hocasi direk Nurullah Saglam ya ahah. Basta o sandim gorunce. Ya da dandik stream den asiri benziyorlar gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 bolivya'nın da klasik nurullah sağlam takımlarından farkı yok. yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Brezilya gruplardan çıkamamış, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 panzerler brezilyayi tam dagitti hala reset atamamislar :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 iyi oldu amerikaya 4-0.. alcaklardı kupayı bu turu geçseler. ikinci yarıyı izlemedim de 2. golde messi acayip rahattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Messi Magic https://www.youtube.com/watch?v=YNO9TdGHw5Q ve Messi Gabriel Batistuta nın rekorunu kırdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Şili-Arjantin finali harbi futbola doyurur. Euro 2016'ya tercih edilir. Bielsa manyağının 2000'lerin sonunda oturttuğu ekol hiçbir milli takımda yok. Alexis, Vidal falan var ok ama kadro kalitesine göre alınan sonuçlarda en iyi milli takım bence son yıllardaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Maç katliam haline dönüştü. İnanılmaz sert geçiyor. İlk 45 dakika iki kırmızı kart var. Gerçi Rojo haksız atıldı ama gerçekten karşılıklı çok sert oluyor oyun. Bir de halem hakem degil şovmen kel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar