neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Bakmamıştım ona, bakmayacağım da teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 dünya'nın gördüğü en itici kız çocuğunu oynattıkları için sabrina ölü doğdu benim gözümde. mad man'den beri çok uyuzum kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Beyazı da beğenmiyor efendim durduramıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Adında Sabri geçiyor diye sevememiş olabilirsiniz. This is paticik. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Sabrina bayıktı ya ben de pek beğenmedim. Bi taraftan tam böyle urban fantasye yaklaşan setting yapmışlar ve grimdark ortam var demonlar çatır çatır mortal öldürüyor possession olsun sacrifice rituallar olsun tüm görselliğiye ortada, diğer taraftan "teen" bakış açısından gidiyor hikaye klasik teen sorunları vs. baya ana konu olmuş ve türk dizisi kıvamında sündürülen anlamsız subplotlar var. Olabilecekken olamamış sabrina. O açıdan hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 quixef said: Beyazı da beğenmiyor efendim durduramıyoruz sanırım çetesiniz üç beş kişi kaybedenler kulübü kurmuşcasına. sivilceli otuzbirciler kulübü adı altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Sen çok alfasın forum delikanlısı asdas Yazdığı foruma bak, yaptığı şekle bak lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 sabrinaya 15dk dayanabildim yaşlanmışım dedim kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 axedice said: Sabrina bayıktı ya ben de pek beğenmedim. Bi taraftan tam böyle urban fantasye yaklaşan setting yapmışlar ve grimdark ortam var demonlar çatır çatır mortal öldürüyor possession olsun sacrifice rituallar olsun tüm görselliğiye ortada, diğer taraftan "teen" bakış açısından gidiyor hikaye klasik teen sorunları vs. baya ana konu olmuş ve türk dizisi kıvamında sündürülen anlamsız subplotlar var. Olabilecekken olamamış sabrina. O açıdan hayal kırıklığı. senin buffy'in gelmiş patron :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Celtics said: fatih eşcinsel olur oran: 1.30 netflix kapanır oran: 1.02 tarihi olarak accurate olur ya, yaparlarsa hit olur dirk dunyada ama turkiyede gg dsffsda said: Alemi ay gibi aydınlatan güneş yüzlü bir melek gördüm Sünbüle benzer siyah saçları âşıklarına âh ettirmede/ siyahlıkların çevrelediği parlak bir ayı andıran o naz servisi, Frenk ülkesinin güzellik şahıdır/ belindeki papaz kemerinin düğümüne gönüllerini bağlamayanlar iman ehlinden değil, yolunu şaşırmış âşıklardandır/ gamzesi ile öldürdüklerine dudaklarıyla canlar verip ruhlar bağışlayan o güzel , İsa’nın yolundan … Ey Avni!O güzelin sana teslim olmasını bekleme.. Sen İstanbul’un şâhısın, o ise Galata’nın. su din saçmalığı filan bitsede şöyle fatih gibi "larger than life" karakterleri tabu olmada gerçekçi izleyebilsek :( bir hıyar gurubu ecdadım hipne olamaz diye bagırır, öbür gurupta senin ecdadın hibne diye bağırır aşağılamak için sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 yalniz ne yazmis be helal. tinder'dan yazsa verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 cinsel tercih falan işin magazin tarafı da bence gerçek fatih portresi çizmek istiyorlarsa mutlaka roma imparatorluğuna vs. olan merakını anlatmaları lazım. adam bariz şekilde osmanlı imparatorluğunun yüzü en batıya dönük imparatoru her açıdan. bizde çok farklı yansıtılıyor alakasız şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Sadece yüzü batıya dönük değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 romanyalilar napsin, ecdadimiza napiyolar lan diye ayaklanirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Günümüz jargonu ile “batıya” dönük diyerek coğrafi yön belirtmek biraz alakasız bir tespit olur... Celal şengör güzel anlatıyor bu durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 aquila said: romanyalilar napsin, ecdadimiza napiyolar lan diye ayaklanirlar. romanyalilar baya bi giydiriyor zaten kazikli beyle onlar biraz durulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Bi onlar var bi de "and the winged hussars came" tayfası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 o degilde, bir kac gune soyle bir film geliyor: https://www.youtube.com/watch?v=_2PyxzSH1HM - https://www.youtube.com/watch?v=YES0lLXIIz4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 https://twitter.com/NXOnNetflix/status/1067644277847539712/video/1 https://www.bleedingcool.com/wp-content/uploads/2018/11/netflixcowboybebop-600x257.jpg https://media1.tenor.com/images/deb4e95e0635e6da7cdac39cafb1cbc4/tenor.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 İçinden geçmedikleri bi o kalmıştı onu da batırıp rahatlarlar akp gibiler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 dnanıza sorun gençler istediğinizi biliyorsunuz https://www.youtube.com/watch?v=jHNwwboc6fk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 sağlam bütçe gerektirmeden yapılabilecek nadir animelerden ama pek ümidim yok maalesef. nerden bu çıktı bu live action furyası, madem o kadar paran var yeni sezon yaptır birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2018 iyi olma ihtimali direk "13 yaş ve meğersem o da duştaymış" karikatürü de, para getiriyor mu abi üst üste bu dandik işler, niye zorluyorlar? ip'yi kaybetmemek için 5 yılda bir bişey ekler gibi. ne yani dertleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 asyali kekolar olmasa aslinda live actionlar o kadar kotu olmayabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Nereden baksan 10-15 yıldır gündemdeydi bu proje, hatta bir ara Keanu Revees'e de teklif edildi diye hatırlıyorum. Ana materyal ile paralel evren varsaydığım filmleri/dizileri birbiri ile kıyaslamadığım için Japon yapımı Live Action'larla çoğu zaman sorunum yok, sorunum olan tek şey SJW ayağına kadroyu yamultmaları yada Kore yapımı City Hunter ve Jin-Roh live action'larında olduğu gibi hikayeden kurguya herşeyi tanınmaz hale getirmeleri olabilir. Sunrise direkt yada dolaylı olarak uyarlama ile alakalı olacağı için tümden batı yapımı bir uyarlama olmayacaktır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar