Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Off esh :) Diyosun ki yani, jet fadıl bilim adamı gibi bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 bana gore coin isi de dunyanin en aptalca isi de iste. kazanan kazaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 beynin farklı kısımları bilimadamılaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 kadın konuşmayınca güzel bide bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Konuşunca da güzel gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 ben hep manasız şeylerden konuşmasına denk gelmiş olabilirim. geçen tolga çevik in şeysinde gördüm, karakteristik milf diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Flassh said: Liebe said: Flassh said: The End Of The fuckin world var trde yavaş yavaş hypelanmaya basladı önce siz izleyin cevrenize hava atarsınız netflix trye gelmiş sanırım 13-14 yaş çevresinde hypelanmış olabilir gerçekten. izlediğim en berbat ötesi şeydi. 13 yaşında bile izlemezdim muhtemelen. :( liebeyi dinlemeyin izleyinŞu hakkaten ne talihsiz açıklama olmuş ya. End of the fucking world bir prodüksiyon nasıl olmalı diye ders olarak okutulur, o derece iyiydi. Oyunculuklar akıyo, görüntü yönetmeni inanılmaz iş çıkarmış, kurgu gayet akıyor (plot hole denk gelmişti 1-2 tane ama batmıyor hiç). Konu başarılı. 2017 yılı başından bu yana izlediğim en iyi şey olabilir. Netflix Bright gibi aptal ve boş hype filmlerine yatırım yapacağına şöyle projelere daha fazla yatırım yapsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 dün bitirdim bende "the end of te fucking world"u baya beğendim. ergen hikayesi evet ama sıkmıyor kesinlikle. karakterler ilginç, hikaye güzel işlenmiş ve anlatım kendine bağlıyo resmen. 2 seansta 4er bölüm olarak izledim. ilk bölüm 18 dakkada bitince oha nası lan diye kalmıştım hatta 20 dakikalık olduğunu öğrendiğim için adfsafd dedektifler favori karakterlerim keşke onların olaylarına da biraz detay gitselerdi :D ayrıca o got'ta çüksüzün kız kardeşini oynayan kadın ne hale gelmiş öyle. tanıyamadım 2 bölüm boyunca. bu kimdi ya diye kendi kendime sordum sürekli asfdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 mokoko said: dedektifler favori karakterlerim keşke onların olaylarına da biraz detay gitselerdi :D ayrıca o got'ta çüksüzün kız kardeşini oynayan kadın ne hale gelmiş öyle. tanıyamadım 2 bölüm boyunca. bu kimdi ya diye kendi kendime sordum sürekli asfdsafd ulan bu kadın kim diyorum bende. imdb ye bakacaktım üşendim resmen. dizi sux ama ya, 1 bölüm izleyip bırakmıştım, sonra izleyecek içerik kalmayınca tekrar şans verdim. gene beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2018 Bu arada o kadar övdüm de, en önemli kısmı övmeyi unutmuşum. Soundtrackler bu kadar mı cuk oturur bir yapıma dedirtiyor resmen. Tüm listeyi eskittim, hepsi ayrı güzel soundtracklerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 netflixte çalışan var mı? hollanda özellikle. bir de, murat evgin myths & monsters açılış müziğini yapmış, beğendim sanırım. https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6364097961663823873 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2018 Holy said: Bu arada o kadar övdüm de, en önemli kısmı övmeyi unutmuşum. Soundtrackler bu kadar mı cuk oturur bir yapıma dedirtiyor resmen. Tüm listeyi eskittim, hepsi ayrı güzel soundtracklerin. 1 hafta falan isteyken playlistini dinledim 10 nomero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 VPN sart artik https://www.donanimhaber.com/sosyal-medya/haberleri/Netflix-YouTube-gibi-dijital-servislere-RTUK-denetimi-geliyor.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Bu iş canımı çok sıktı. Nasil bir aktivism yapabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ya star internet sitesinde behzat ç. falan yayınlıyordu sansürsüz. belki o tarz şeylerle kısıtlı kalır :( (kalmaz) derken daha başlıktan netflis diye girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 sonca monca panaşır ve hot girls wanted'larımızı izleyelim bari. bi tane de küfürlü, bi tane de sigaralı dizi söyleyin, onları da izleyelim son kez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 hadi kamuya açık tv kanalları bir derece ok de herkesin kişisel olarak para verip üye olduğu platformu rtük'ün denetlemesi nasıl bir rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ne demek nasıl bi rezalet. o zaman her isteyen benim vatandaşımın önüne her istediği yayını koysun mu, internet denen bela evlerimize kadar girmişken... bunun bölücüsü var teröristi var. devlet olarak bunları denetlemek devletin görevi. bunun çocuğu var çoluğu var. ringonun ahırı gibi oldu internet zaten. 14 yaşında bebelere de sansür gelsin, çatlak sesleriyle suka blyat diyemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Cokomantis said: sonca monca panaşır ve hot girls wanted'larımızı izleyelim bari. bi tane de küfürlü, bi tane de sigaralı dizi söyleyin, onları da izleyelim son kez :( peaky blinders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/001/051/604/c57.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 youtube sansür ok :DDDD anca youtube'u toptan kaparlar yalnız netflix'e tr'de yaşayabilmeniz için sansürlemeniz derlerse büyük ihtimal yapar adamlar, sonra tr ofis batınca çekilirler bu bölgeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 netflix yaparsa öyle birşey para verip izlemenin bir anlamı kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 neden +18 içerik için mi izliyorsunuz filmleri dizileri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 evet abi sansüre karşı çıkan herkes p.rnocu :P teşekkürler sayın sayfabaşıgilleroğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Celtics said: neden +18 içerik için sinemada sansüre ne zaman el atacak rtük acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar