imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 altyazı değil fiyatı sıkıntı ya. yapsınlar şunu 14.90 hatta 19.90 bi şey alalım kullanalım. o kıt içeriğe ülke standarlatında 32 lira aylık ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Beles VPN ile Kanada'ya gir, 20TL'ye al diyorum iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ben bir aylık bedavayı kullanmıştım şimdi yine gelmiş join free a month diye hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 1 aylık denemede deli somuruyorum. Ama turkiye icin içerik cidden az. Bazı dizilerin tüm sezonları yok. Türkçe altyazilarda da baya hata buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Netflix te grup özelliği ile dört arkadaş ortak aldık, aylık 10tl ye geldi.Bu sıralar paylaşımcı ruhum arttı, magzter, netflix... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Turkce dublaj veya altyazi olayı ne durumda? en son çok çok az dizi ve filmde vardı bu olay. Şimdi nasıl? Üyeliğim bitmiş. Bir yerden görüyorduk ama artık üye olmamı istiyor görebilmem için. Aktif olan birileri bakıp söyleyebilir mi plz? ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ortak alirsaniz ben de alirim bak. kat.ph'da gitti. gerge'nin nazari degdi vallahi ya. pis gerge! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 barbu said: Turkce dublaj veya altyazi olayı ne durumda? en son çok çok az dizi ve filmde vardı bu olay. Şimdi nasıl? Üyeliğim bitmiş. Bir yerden görüyorduk ama artık üye olmamı istiyor görebilmem için. Aktif olan birileri bakıp söyleyebilir mi plz? ty Dasaa'dan önce buna bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 siz ona bakin, barbu'ya yanit verirseniz belki ben barbu ile alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 http://unogs.com/ altyazi 780 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Unogs var, oradan bakın altyazıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Teşekkürler. Hala çok az içerik için TR dublaj veya altyazi var. Daha hızlı yapacaklarını düşünürdüm açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 hemen gelsin bingildak said: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a9/fb/df/a9fbdf0f8d0a3728dbf809f2ecf63f0f.jpg TÜRKÇE ALTYAZI VAR MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Nedir bu köylü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 evet köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 http://i.imgur.com/q9mp5P1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ben de ortaklığa girerim isterseniz. Tek başıma aylık ödemekten iyidir. dasaaa said: ortak alirsaniz ben de alirim bak. kat.ph'da gitti. gerge'nin nazari degdi vallahi ya. pis gerge! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Kanada'dan girin bari dedigim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 kanada diyorsunda, vaktinde kartı hesaba gösterip 30 günlük denemeyi kullandım ben tr den açtım hesabı. e kart yani şu an sisteme girdi. şimdi gidip netflix için yeni kredi kartı çıkartmayacağıma göre tek atımlık kurşunu kötü kullandığım için ben mesela alamıyorum kanadadan. :/ ben de ortak olurum. birisi alsın hesabı versin ibanla eft yi geçeyim hemen hakkıma ne düşüyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Hesap paylaşımında sorun olmuyor değil mi? Spotify gibi yapılabilir mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Tek ekranlık, iki ekranlık,dört ekranlık hrsaplar var. Profil yaratıyorsun, kendi profilini kullanıyorsun sonra işte. Aynı kart ile Kanada hrsabı da açabilirdin vaktinde. Şimdi engelledikerse bilmem. Ben bu globalleşme olmadan önce oradan kullanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 kanada kullanmak nedir? şimdi netflix'e üye olacaksak kanada'ya mı üye olmak lazım? US'deki dizi arşivine sahip olduğu için mi? US vpn yemiyor, kanada yiyor mu? nedir durum baya yabancıyım bu konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Oyle degil. Bir VPN ya da proxy ile Kanada ip adresi al. Zenmate filan, ucretsizler de olur. Sonra Netflix cache'sini, cookie'sini filan temizle, yeni Netflix hesabi al. Boyle yapinca odemeler Kanada Dolari ile oluyor. Ama arsiv hangi ip ile baglandiysan oradan oluyor yine. Orta seviyedeki hesap (iki ekranlik iste) icin 21TL veriyorum ben boyle. Benim icin biraz daha ucuz ama sanirim eski uye oldugum icin. Turkiye'den acsan 33TL. Cok fark degil ama Turkiye gibi alim gucu dusuk bir ulkeye EU fiyatlari dayamislar, etik olarak bir sorun yok. Ayrica Crunchyroll, Netflix, Apple Music ve BluTV oduyorum hep. Birikiyor ust uste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ha daha ucuz olması için diyonuz. amerikaya göre de ucuz oluyor kanada. anladım. peki vpn yemiyor netflix falan diyordunuz. baya baya vpn ile amerika/kanada ip'si alıp onların arşivden izleyemiyor muyuz? error mu veriyor netflix böle yapınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Calismiyor, evet. SmartDNS'ler calisiyor bazen, ben bir tane calisan buldum su anda, ama iki gun sonra o da gider yani. DNS-Trick diye bir sey. USA'den aciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar