Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aptalca türk dizileri ekleyip digi türk, tivibu falan tauntluyorlar. Sonra yok temsilcilik açın, yok vergi verin, yok şu içeriği kaldırın, şunu sansürleyi, liderin ulusa seslenişleri koyun diye bulaşır bizimkiler.

Sen yabancı dizi film izleyen beyaz yakalıya çalissana ey Netflix. Kiraz mevsimi izleyecek adam sana asla para vermez.
Mesaj tarihi:
Aynen, bulastikça karışır rtuk bunlara. Aptal saptal yerli dizi koyacaklarina klasikleri acsınlar. Bu kafa ile sansurde koyar bunlar film,dizilere yakinda

Bunlarla ugrasıcagın bi it's always sunny... Fln. Neden koymazsin ya.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Rtük karışamaz, yetki alanında değil. Bizim yerli diziler de şnternette sansğrsüz yayınlanıyor, bippsiz filan.
Mesaj tarihi:
lan adamlar bunları hiç düşünmeden atlamış, türkiyeyi falan hiç araştırmamış gibi konuşuyorsunuz. indirmedendiziizle999999xxx.net sanki anasını satayım. var herhalde bir bildikleri

ha vodafone kullananlar sevinecek, onu da diyeyim :D
Mesaj tarihi:
önceden kesin konuşulmuştur ama üşendim aramaya :D

ultra hd pakedinde aynı anda 4 ekran açılabilir diyor. 4 arkadaş ortak alsak aynı hesap üzerinden kullanabiliriz yani değil mi?
Mesaj tarihi:
Bu konuya biraz uzağım içerik ne durumda acaba ? Görüntü kalitesi önemli. 50mb 200gb akk var bağlantı. Maçlar için digitürkplay de düşünüyorum. Film açısından digitürkplay le kıyaslanabilir mi yoksa çok çok mu farklı ?

edit: türk dizileriyle alakam yok. 4k paket düşünüyorum
edit2: south park, family guy falan var mı ? yoksa gelir mi ?
  • Yeni Oluştur...