Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Geçenlerde metrobüse binerken aklıma gelen bir fikri öylesine Senarious arkadaşımız ile paylaşmamın komik derecede kısa bir süreçte vardığı sonuç: https://itunes.apple.com/tr/app/mystipe/id1104713415?l=tr&mt=8 Temel olarak oyun size random harflerden oluşur görünen bir harf dizisi ve yön bilgisi veriyor. Yapılması gereken ise harfin klavyedeki yerine göre yön bilgisini kullanarak yanlardaki/üstteki/alttaki harflere basmak ve doğru kelimeyi bulmak. Nasıl anlatamadım belli değil. iPhone 4 ve üstü ile bildiğim kadarıyla bütün iPad'lerde tatlı tatlı çalışıyor kendisi. 2 mb ve kota dostu. Popup reklam falan hiç hazzetmediğimiz için hap kadar banner var sadece sdfg. Buraya her türlü eleştiri/eksiklik/fazlalık/oğlum siz hiç girmeyin bu olmamış yorumlarınızı bekliyoruz. https://www.facebook.com/mystipegame/ Yapabiliyor olduğumuz için site de yaptık: www.mystipe.com inb4 Android nerede ulan: Oyunun tutma ihtimaline göre yapıvereceğiz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 fikir güzel. mistypo isminde ben yapıcam android versiyonunu. android'in şiarı bunu gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Biraz zor olmuş ama güzel oyun. Özellikle sade tema şık durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 5 lira yolla, süper oyun diye yorum yazayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 bok gibi olmus. fikir sahibi ayri kodlayani ayri yetersiz olmus. hic olmamis. konunun yeri de garbage. tasiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 1 yildiz verdim ki ustte gorunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ben cok begendim, oyunu begenmeyen kismetse olur izliyodur net! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Metrobusten kurtulma cabalari. Ios kullanmadigim icin deneyemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 olmuş, ama o typewriter tarzı fontu sadece kelimelerde yada oyun alanında kullan derim. her yerde olunca çok olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 typo lu oyunsa babacum ve bonepart kazanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Elinize sağlık, güzel olmuş ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 oy verirseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 leaderboard ekledim bu haftasonu cikacagim o versiyonuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Bir tavsiye olarak direk 8-10 harfle başlatmayın ya oyunu. Azdan çoğa doğru gitsin. Bir nevi tuto gibi de olur. Bizim siteden tanıtımını da yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ahmedinejad said: Bir tavsiye olarak direk 8-10 harfle başlatmayın ya oyunu. Azdan çoğa doğru gitsin. Bir nevi tuto gibi de olur. 15k kelime var 4 ila 10 arasi random geliyor ama dedigini 1-2 kere falan duyduk belki bi revizyon yapamamiz lazim. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nergal69 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 süreye karşı mı oynuyorsun oyunu? indirmedim henüz ama fikir güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ben anlamadım oyunu gameplay vide cekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 az uğraşın fakir androidçiler de oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 bu nasıl oyun abi oyun değil ki bu zaten ne oldugu belli kelimenin oklara göre gerizekalı değilsen tuşlara basıyorsun bi amacı yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Chastor said: Biraz zor olmuş ama güzel oyun. Özellikle sade tema şık durmuş Teşekkürler, bunun yarısını üzerime alınıyorum (tasarımın kabasını ben önerdim, yapan dostumuz başka) Grego said: olmuş, ama o typewriter tarzı fontu sadece kelimelerde yada oyun alanında kullan derim. her yerde olunca çok olmuş. Teşekkürler, font kısmını bi konuşalım bizim tasarımcıyla. Nergal69 said: süreye karşı mı oynuyorsun oyunu? indirmedim henüz ama fikir güzelmiş Evet 120 saniye süre sınırı var. Farklı modlar var kafamızda eklemeyi planladığımız. Oyun tutarsa uğraşacağız bununla tabi. Flassh said: ben anlamadım oyunu gameplay vide cekin "Tutorial ekranı anlaşılır değil" olarak alıyorum bunu. Bunu da attım listeye, teşekkürler :) Video neden olmasın tabi, fırsat bulabilirsek çeker koyarız siteye. Liebe said: az uğraşın fakir androidçiler de oynasın Android planlar dahilinde tabii ki, sadece dediğim gibi oyunun orta vadedeki durumuna göre girişeceğiz ona. Tabi benim bir şeye giriştiğim yok, ben fikir babası ve pazarlama kısmını yapıp at at şunu yapın bunu yapın diyeceğim. Bu nedenle şu an girişeceğiz diyorum geniş geniş sdfg. Komikli yorum ve troll dostlarımı da öpüyorum <3 Bu aralar elimden geldiğince sık bakmaya çalışacağım, tekrardan teşekkürler üşenmeyip bakan herkese. Ha bir de puanlarsanız süper olur. Unutmuşum yazmayı ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Oynamadım ama çabalarınız güzel. Çoğalsın ya Anadolu gençleri arasında bu tip şeyler. Zaten her moku kaçırmışız ülke olarak. Programcılıkta bir yerlere gelelim bari. Verdim gazı gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 aynen abi korkmayın, basit basit ucundan girişin. tebrikler p.s:ipadden bakarım akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 oynamadım ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Oyna-ya-madım ama süper ötesi bir şey olmuş hayatımda oynayamadığım en güzel oyun, elinize sağlık. Şaka bir yana, gameplay videosuna +1 zira ben de pek anlamadım anlatımdan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar