Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 kutusu bile saatten daha çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ginaly said: cat bot, jean, oduncu gömlek ve hipster sakalıyla karaköyde gezerken takılabilir bence. o kadar da kötü değil. yine bile çok zorlama oldu ama belki upuzun beyaz badass tshirt, kısa kapşonlu yelek , baseball şapkası, siyah jean, flytop nike air ile olabilitesi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Bazı arkadaşlar bedava verseler takmam demişler kendilerini kınıyorum. Üzerine para verseler takmam. Dünya üzerinde bir tane satılmış bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Casio neden surekli muhendis saati yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 orta sonda takmıştım ben bu saatten, bu kadar ettiğini bilsem saklardım anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Bu ilan 1996'da çıksaydı hepiniz dövüşürdünüz satın almak için. Kınadım sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 KillJoy said: ginaly said: cat bot, jean, oduncu gömlek ve hipster sakalıyla karaköyde gezerken takılabilir bence. o kadar da kötü değil. yine bile çok zorlama oldu ama belki upuzun beyaz badass tshirt, kısa kapşonlu yelek , baseball şapkası, siyah jean, flytop nike air ile olabilitesi olabilir bi an gözümün önünde ido tatlıses canlandı, fuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 eski manitanın saati satışa çıkmış kola bakılırsa asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 400-500 liraya çok güzel saatler var. hani eğer kullanıldığı farklı bir alan varsa spor ıvır zıvır ok ama aksesuar olarak alındıysa utanç kaynağı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Çok çirkin ya, lise yılları saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Bunu alan o parayı kendi kazanmıyordur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 olm herkes trollüyor mu yoksa herkes cahil mi anlamadım. gshock dediğin saati sörfçü, dağcı falan takıyor. saatin o kadar çirkin görünmesi zaten bissürü darbe testinden falan geçebilmesi. sörf yapan adam onu wetsuitin üstüne falan takıyor ki hem saatten haberi olabilsin hem de tahtaya kafa atarsa kırılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Black-ice said: olm herkes trollüyor mu yoksa herkes cahil mi anlamadım. gshock dediğin saati sörfçü, dağcı falan takıyor. saatin o kadar çirkin görünmesi zaten bissürü darbe testinden falan geçebilmesi. sörf yapan adam onu wetsuitin üstüne falan takıyor ki hem saatten haberi olabilsin hem de tahtaya kafa atarsa kırılmasın. Anlaştık abi adresini ver kargo yapayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 abi bizim ofis binasının girişi çok kötü, yanda 100 cm bi duvar var ferforje, onun üstünden atlayarak giriyorum bazen. 5 saniye falan kazanıyorsun dolanmıyorsun bahçeden. hayatımda yaptığım en ekstrem sporu anlattım. bana gitmez o saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 5sn için öyle bişi yapıosan bence takabilirsin, sırıtmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Black-ice said: olm herkes trollüyor mu yoksa herkes cahil mi anlamadım. gshock dediğin saati sörfçü, dağcı falan takıyor. saatin o kadar çirkin görünmesi zaten bissürü darbe testinden falan geçebilmesi. sörf yapan adam onu wetsuitin üstüne falan takıyor ki hem saatten haberi olabilsin hem de tahtaya kafa atarsa kırılmasın. Aydınlandık saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 güzel saat lan. alın birine hediye edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar